- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.841
nesecim canım nasılsın
amin inşalalh canım evet yine ikimiz kaldık sorma valla hiç 15 haziran canım sen neler yapıyon gittinmi doktora ne dedi benim guatr yine dengesini şaşırmış şimdi onla uğraşıyom yarın tekrar kan tahlilim var t3-t4 bakıcaklar ona göre doktorum ne yapacağımıza karar verecek bakalım hakkımızda hayırlısı canım
canım inşallah biter, aman bebişim sağlıklı iyi olsun da napiim ben olurum iğneleri :) siz niye yasaklandınız bakem??? tatlıyı fazla mı kaçırdınız yoksa? kaydirigubbakcemile3filiz aplaa günün aydın olsun okudum geldin nasılsın ablacım iğneler biter inşallah abla ya az daha sık dişini:teselli:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Neşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem birtaneeeeeeeeeeeeeeeeem nerelerdesin sen yaaa??? çok özledim seni Şeniz Şeniz ŞenizBizim liste nerde kızlarrr???
inşallah hayatım :) evet herşey onun için :)sakin ol canım az kaldı görcen bebişini ne güzel bir heycan inşallah keser inşallah sende biraz rahatlarsın ama herşey bebiş için
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Bir gün penis çalışma şartlarından şikayetçi olduğu için yönetime zam talebinde bulunur;
Ben penis olarak asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum:
- Bedensel olarak çalışıyorum...
- Her işimde mutlaka kafamı da kullanıyorum...
- Hem derin, hem yüzeysel islerde çalisiyorum...
- Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok...
- Karanlik, havasiz ve rutubetli ortamlarda çalisiyorum...
- Çalisma ortamim çok sicak ve fazla mesai ödenmiyor...
- YAPTIGIM ISLERDE HASTALIGA KAPILMA OLASILIGIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAGMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK.'
Buna karşılık Yönetim Kurulundan hemen bir cevap gelir;
- Sevgili Penis, zam isteginiz degerlendirildi ve asagidaki gerekçelerden ötürü olumsuz karsilandi:
- Araliksiz 8 saat çalisamiyorsunuz...
- Kisa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz...
- Verilen isleri seçip her isi yapmiyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsu nuz...
- Kendiliginden ise baslayamiyorsunuz, sürekli tesvik ve motivasyon bekliyorsunuz...
- Isiniz bitmeden bazen isinizi terk ediyorsunuz...
- Çalisirken is elbisesi kullanmiyor,hatirlatinca itiraz ediyorsunuz...
-Isiniz bittiginde arkanizda daginik ve pis bir ortam birakiyorsunuz...
- 60 yasina yaklasmadan çalisamaz hale geliyorsunuz...
- Ve belirtmeden geçemeyecegim; sürekli yaninizdaki süpheli iki topla görülmeniz düzensiz yasam sürdügünüzü gösteriyor...
SAYGILAR, YONETIM KURULU
Rüzgardeniz canım nasısın? Kızlar hepinizi göremiyorum, nasılsınız?
ohh ohh yerinde olsun tabe ohh yandan sağdan soldan kıvır çalkala ayollkaydirigubbakcemile2:sm_cool::teytey::dance::dance:
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
canım ya inşallah o problemide bir anönce atlatırsın tatlım:1hug:
Canım ben dr gitmiyorum çünkü adet olursam haziranda gidicem, 2 aşılama için. 3 haziran gibi adetimi bekliyorum ben de. Bu arada dün ovulasyon testimde bugünlerde yumurtlayacağımı gördüm, sadece bugünlerde preseedi kullanıcam başka da bişi yapmıyorum. Hayırlısı abkalım. Bugün cuma bol dua edelim birbirimize. Canım inşallah tahlillerin güzel çıkar inşallah.
slm canım biz iyiyiz sen nasılsın neşemeşeRüzgardeniz canım nasısın? Kızlar hepinizi göremiyorum, nasılsınız?
allah şaşırtmasınkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sizin rotanız şaşıyor yine bacımmm ağar ağar
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer herşey çok güzel olur hergün dua ediyorum canım inaşallah bizde allahın izniyle alt listeye geçeriz ya benim biraz zor olsada
inşallah canım önemli bi sorunla karşılaşmam :Saruboceq:
ya evet ya bende meraklandım nerde bu kız ya arka cebini bilen varsa bir arayın sorun ya merakta kalmayakBu saate kadar Ceren çoktan gelirdi, nerde kaldı ki?
ya evet ya anam yoksa cerenmi geldi ya yaramaz erken falan gelmesin ayy heyecan yaptım nerde bu kız yaaaevet doktorada gitmicekti ceren umarım iyidir
ya evet ya bende meraklandım nerde bu kız ya arka cebini bilen varsa bir arayın sorun ya merakta kalmayak
ya evet ya anam yoksa cerenmi geldi ya yaramaz erken falan gelmesin ayy heyecan yaptım nerde bu kız yaaa
evet canım beyaz anne oldu minik zeynep geldi küvezde kaldı azıcık malesef yeni eve çıktılar zeynep annesinin karnında biraz fazla kaldığı için kakasını yutmuş solunum problemi yaşamış bu yüzden biraz üzüldüler ama şimdi daha iyidir eminim evine çıktı beyaz böyle yani şeker durumlarCeren nette de yok henüz kızlar, gelir az sonra. Rüzgardeniz çok güzel olmuş liste teşekkür ediyorum..Bu ara kaçırmışım Beyaz anne mi oldu??Sanırım Ceren söyemişti, giremedim nete uzun zamandır. Nasıllar?
Umutsuzluk yok canım... Hem senin hem de Neşe'nin bebişi olacak ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sadece umudunuzu yitirmeyin canım :)
burcuu :roflol::roflol::roflol:
neşecim hoşgeldin nasılsın?demek 2 aşılamayada karar verdiniz yarıda keseceksiniz diye korkuyordum...inşallah tutar bu sefer hayırlısı olsun ...gelmiyorsun artık buralara özledim kız senii..yok cnm cinsiyet hen üz belli olmadı yazmıştım ya daha önce sana hatta zayıflama topigindekiler bekliyor ya 5 haziranı cinsiyet belli olacak diye..4 haziranda randevum var akşam ..hayırlısı ile ögrenelim bakalım..
ablacım no panik bebişimizi allahın izniyle saglıkla göreceksin gittiginde kaç haftalık olacaksın.3 bitince genelde kesiyorlar..
sağol ablam yaamesaj attım
Türk Telekomda bir arıza varmış, bu yüzden de Sakarya'da net yokmuş, şu an iş yerinde ama interneti yok, sizlere selamı ver Ceren'in net gelsin yanınızdayım diyor :)
Türk Telekomda bir arıza varmış, bu yüzden de Sakarya'da net yokmuş, şu an iş yerinde ama interneti yok, sizlere selamı ver Ceren'in net gelsin yanınızdayım diyor :)
canım Çiğdem açıklamış, beyazımız anne oldu ama henüz fırsat bulamadı yanımıza gelmeye, neyse bekliyoruz haberlerini :)Ceren nette de yok henüz kızlar, gelir az sonra. Rüzgardeniz çok güzel olmuş liste teşekkür ediyorum..Bu ara kaçırmışım Beyaz anne mi oldu??Sanırım Ceren söyemişti, giremedim nete uzun zamandır. Nasıllar?
eveeeeeeet kesinlikle haklısın... gönlünüzü ferah tutun ve olacağına inanın kızlar :) bizim elimizden uçanla kaçan kurtuluuuurevet canım beyaz anne oldu minik zeynep geldi küvezde kaldı azıcık malesef yeni eve çıktılar zeynep annesinin karnında biraz fazla kaldığı için kakasını yutmuş solunum problemi yaşamış bu yüzden biraz üzüldüler ama şimdi daha iyidir eminim evine çıktı beyaz böyle yani şeker durumlar
evet evet bende inanıyorum hemde bal kaymak gibi bebişleriniz olucak:ecrin_bebek: burda şampanyalar patlatıcaz inşallah güzel allahım tüm isteyenlere verir ama geç ama erken verecek:Saruboceq: ben eminim gönlünüzü ferah tutun siz dimi ablamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?