Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım ben dr gitmiyorum çünkü adet olursam haziranda gidicem, 2 aşılama için. 3 haziran gibi adetimi bekliyorum ben de. Bu arada dün ovulasyon testimde bugünlerde yumurtlayacağımı gördüm, sadece bugünlerde preseedi kullanıcam başka da bişi yapmıyorum. Hayırlısı abkalım. Bugün cuma bol dua edelim birbirimize. Canım inşallah tahlillerin güzel çıkar inşallah.

filiz aplaa günün aydın olsun okudum geldin nasılsın ablacım iğneler biter inşallah abla ya az daha sık dişini:teselli:
canım inşallah biter, aman bebişim sağlıklı iyi olsun da napiim ben olurum iğneleri :) siz niye yasaklandınız bakem??? tatlıyı fazla mı kaçırdınız yoksa? kaydirigubbakcemile3
Bizim liste nerde kızlarrr???
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Neşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem birtaneeeeeeeeeeeeeeeeem nerelerdesin sen yaaa??? çok özledim seni Şeniz Şeniz Şeniz
sakin ol canım az kaldı görcen bebişini ne güzel bir heycan inşallah keser inşallah sende biraz rahatlarsın ama herşey bebiş için
inşallah hayatım :) evet herşey onun için :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Rüzgardeniz canım nasısın? Kızlar hepinizi göremiyorum, nasılsınız?

birtanem iyiyim canım, seni çok özledim :) pazartesi doktor kontrolüm var onun heyecanını yaşıyorum :) dur listeyi bulayım ben :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................36. haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................34. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................31 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................30. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................23. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................21. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................20. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................20. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................18 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................17. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................15 Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................13. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................13.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................ En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer herşey çok güzel olur hergün dua ediyorum canım inaşallah bizde allahın izniyle alt listeye geçeriz ya benim biraz zor olsada
inşallah canım önemli bi sorunla karşılaşmam :Saruboceq:

Ceren nette de yok henüz kızlar, gelir az sonra. Rüzgardeniz çok güzel olmuş liste teşekkür ediyorum..Bu ara kaçırmışım Beyaz anne mi oldu??Sanırım Ceren söyemişti, giremedim nete uzun zamandır. Nasıllar?

Umutsuzluk yok canım... Hem senin hem de Neşe'nin bebişi olacak ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sadece umudunuzu yitirmeyin canım :)

Ben de iyiyim canlarım. Ders çalışıyoum. Az sonra kapatıcam tüm haberleriöğrenmeye çalışıyorum kaç gündür meraktan çatladım...

burcuu :roflol::roflol::roflol:

neşecim hoşgeldin nasılsın?demek 2 aşılamayada karar verdiniz yarıda keseceksiniz diye korkuyordum...inşallah tutar bu sefer hayırlısı olsun ...gelmiyorsun artık buralara özledim kız senii..yok cnm cinsiyet hen üz belli olmadı yazmıştım ya daha önce sana hatta zayıflama topigindekiler bekliyor ya 5 haziranı cinsiyet belli olacak diye..4 haziranda randevum var akşam ..hayırlısı ile ögrenelim bakalım..

ablacım no panik bebişimizi allahın izniyle saglıkla göreceksin gittiginde kaç haftalık olacaksın.3 bitince genelde kesiyorlar..

Türk Telekomda bir arıza varmış, bu yüzden de Sakarya'da net yokmuş, şu an iş yerinde ama interneti yok, sizlere selamı ver Ceren'in net gelsin yanınızdayım diyor :)

evet canım beyaz anne oldu minik zeynep geldi küvezde kaldı azıcık malesef yeni eve çıktılar zeynep annesinin karnında biraz fazla kaldığı için kakasını yutmuş solunum problemi yaşamış bu yüzden biraz üzüldüler ama şimdi daha iyidir eminim evine çıktı beyaz böyle yani şeker durumlar

Umutsuzluk yok canım... Hem senin hem de Neşe'nin bebişi olacak ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sadece umudunuzu yitirmeyin canım :)

evet evet bende inanıyorum hemde bal kaymak gibi bebişleriniz olucak:ecrin_bebek: burda şampanyalar patlatıcaz inşallah güzel allahım tüm isteyenlere verir ama geç ama erken verecek:Saruboceq: ben eminim gönlünüzü ferah tutun siz dimi ablamm

canım tam 13 hafta dolmuş oluyor doktora gittiğim gün :)

sağol ablam yaa
Türk Telekomda bir arıza varmış, bu yüzden de Sakarya'da net yokmuş, şu an iş yerinde ama interneti yok, sizlere selamı ver Ceren'in net gelsin yanınızdayım diyor :)

şükür aman net olmasın yeterki herşey yolunda olsunda
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ayyy:dance::dance::dance:

canım Çiğdem açıklamış, beyazımız anne oldu ama henüz fırsat bulamadı yanımıza gelmeye, neyse bekliyoruz haberlerini :)
eveeeeeeet kesinlikle haklısın... gönlünüzü ferah tutun ve olacağına inanın kızlar :) bizim elimizden uçanla kaçan kurtuluuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…