- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #29.861
burcuu :roflol::roflol::roflol:
neşecim hoşgeldin nasılsın?demek 2 aşılamayada karar verdiniz yarıda keseceksiniz diye korkuyordum...inşallah tutar bu sefer hayırlısı olsun ...gelmiyorsun artık buralara özledim kız senii..yok cnm cinsiyet hen üz belli olmadı yazmıştım ya daha önce sana hatta zayıflama topigindekiler bekliyor ya 5 haziranı cinsiyet belli olacak diye..4 haziranda randevum var akşam ..hayırlısı ile ögrenelim bakalım..
ablacım no panik bebişimizi allahın izniyle saglıkla göreceksin gittiginde kaç haftalık olacaksın.3 bitince genelde kesiyorlar..
evet canım beyaz anne oldu minik zeynep geldi küvezde kaldı azıcık malesef yeni eve çıktılar zeynep annesinin karnında biraz fazla kaldığı için kakasını yutmuş solunum problemi yaşamış bu yüzden biraz üzüldüler ama şimdi daha iyidir eminim evine çıktı beyaz böyle yani şeker durumlar
evet evet bende inanıyorum hemde bal kaymak gibi bebişleriniz olucak:ecrin_bebek: burda şampanyalar patlatıcaz inşallah güzel allahım tüm isteyenlere verir ama geç ama erken verecek:Saruboceq: ben eminim gönlünüzü ferah tutun siz dimi ablamm
rica ederim :) iyi olsun da gerisi önemli değilsağol ablam yaa
şükür aman net olmasın yeterki herşey yolunda olsunda
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ayyy:dance::dance::dance:
valla hepimizin aklına hemen bu geldi di mi? kaydirigubbakcemile3heh aman iyi barrii ceren hanım yerli yerinde duruyorrr kaydirigubbakcemile3
sağol ablacım
Canım iyiyim ben de, uzun zamandır nete ve buraya giremiyorum, benim için çok önemli bir sınava hazırlanıyorum. Dua edin ne olur. Zayıflama topiğine de azönce bakabildim, geçmişi okuymadım bile. Canım sağlıklı olsun da. Öpüyorum..
Canım ya çok tebrik ediyorum Beyazım, Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Kızlar bugün özellikle Kumsal, Rahel ve benim için çok dua istiyorum sizden. Bakın isimler de 3 tanecik az kaldı. Lütfen sizler annesinizartık dualrınız kabul olur. Bize de dua edin..a.s.
canım inşallah biter, aman bebişim sağlıklı iyi olsun da napiim ben olurum iğneleri :) siz niye yasaklandınız bakem??? tatlıyı fazla mı kaçırdınız yoksa? kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
sorma filiz abla ya çok ciddi değil ama plasentam azıcık aşağıya yerleşmiş yukarı çıkıncaya kadar önermiyorum dedi tatlıyı napalım bebiş iyi olsunda varsın tatlı yemiyek kaydirigubbakcemile3
ya etmezmiyiz ederiz tabi canım sen rahat olmaya çalış stres yapma olurmu tatlım hayırlısı olsunCanım iyiyim ben de, uzun zamandır nete ve buraya giremiyorum, benim için çok önemli bir sınava hazırlanıyorum. Dua edin ne olur. Zayıflama topiğine de azönce bakabildim, geçmişi okuymadım bile. Canım sağlıklı olsun da. Öpüyorum..
Canım ya çok tebrik ediyorum Beyazım, Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Kızlar bugün özellikle Kumsal, Rahel ve benim için çok dua istiyorum sizden. Bakın isimler de 3 tanecik az kaldı. Lütfen sizler annesinizartık dualrınız kabul olur. Bize de dua edin..a.s.
canım inşallah biter, aman bebişim sağlıklı iyi olsun da napiim ben olurum iğneleri :) siz niye yasaklandınız bakem??? tatlıyı fazla mı kaçırdınız yoksa? kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
sorma filiz abla ya çok ciddi değil ama plasentam azıcık aşağıya yerleşmiş yukarı çıkıncaya kadar önermiyorum dedi tatlıyı napalım bebiş iyi olsunda varsın tatlı yemiyek kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun hayatım, inşallah plasenta normal yerine çıkar hemen :) biz tatlıyı unutalı çooooooooooooook oldu... bakalım doktor yasağı kaldıracak mı bu sefer, kalkmasa da napalım kanki olarak yaşamaya alıştık... herşey bebişlerimizin sağlığı için :)
inşallah çıkar kendimi korkutmak istemedim maşallah iyiyim inşallah kanamm falan olmaz doktorum olsa bile endişe etme hemen beni ara dedi ama ciddi birşey olduğunu sanmıyorum yukarı çıkacak hissediyorum şu bir ay daha dikkatli davranıcamhayırlısı olsun hayatım, inşallah plasenta normal yerine çıkar hemen :) biz tatlıyı unutalı çooooooooooooook oldu... bakalım doktor yasağı kaldıracak mı bu sefer, kalkmasa da napalım kanki olarak yaşamaya alıştık... herşey bebişlerimizin sağlığı için :)
öyle tabi bebişler sağlıkla gelsinde tatlıyı yiriz sonra bol bol hemide kaymaklı yeriz yawwwkaydirigubbakcemile3
inşallah çıkar kendimi korkutmak istemedim maşallah iyiyim inşallah kanamm falan olmaz doktorum olsa bile endişe etme hemen beni ara dedi ama ciddi birşey olduğunu sanmıyorum yukarı çıkacak hissediyorum şu bir ay daha dikkatli davranıcam
öyle tabi bebişler sağlıkla gelsinde tatlıyı yiriz sonra bol bol hemide kaymaklı yeriz yawwwkaydirigubbakcemile3
bence de endişelenme canım :) alemsin yaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
filiz ablam bende senin yazını görmeden arayıp sormuşum.....çigdem tatlı yasak hee..neyse bebiş yukarı çıksın devam edersiniz siz...
filiz ablam bende senin yazını görmeden arayıp sormuşum.....çigdem tatlı yasak hee..neyse bebiş yukarı çıksın devam edersiniz siz..filiz abla 13 haftada olacaksın yanii..kesebilir ama belki 1 hafta daha uzatabilir benim doktorumda her seferinde öyle yapıyordu ama en sonki kontrolde 3 bitti son bir kez daha vurulun diye devam ettirmişti şükür şimdi kestik...
inşallah çıkar kendimi korkutmak istemedim maşallah iyiyim inşallah kanamm falan olmaz doktorum olsa bile endişe etme hemen beni ara dedi ama ciddi birşey olduğunu sanmıyorum yukarı çıkacak hissediyorum şu bir ay daha dikkatli davranıcam
:roflol::roflol:kaymaklımı
:roflol::roflol:kaymaklımı
hoşuna gitti dimi seni gidi çakal seni he kaymaklı kaymaklıı bol kaymaklı hemide:roflol::roflol::roflol:
haklısın canım, artık bitti sayılır, çok çektim ama güzel ve rahat günler geliyor inşallah :)valla ablacım eskisi gibi yogun yaşamıyorum şükür ama ondan sonra öyle şiddetli baş agrım olmadı yoksa kaçınılmaz olurdu bazen bulantım oluyor sabahları ..bakalım inşallah azalacaktır daha da ...14+ 5 olmuşum bu arada kesilsin artık bulantılar dimi..
hoşgeldin tatlım :) nasılsın?kızlar merhabalar naslsınız....
burcucum başınız sağolsun canım
canımcım resmi açtığın programda resmi düzelt diye bir seçenek vardır, oradan küçülteceksin hayatım :)yaw kızlar bir sorum olcek ceren olsaydı gene onun kafasını şişirecektim ama sizeymiş kısmetkaydirigubbakcemile3 şincik gelelim soruna ben albüme resim eklemek istiyorum ama sanırım resim büyük olduğundanmı her nedense yükleyecek gibi başlıyor ama sonra hata veriyor yüklemiyor eğer küçültmek gerekiyorsa bu işlem nasıl yapılıyor kızlar ya bana basitçe anlatabilecek bir yiğt varmıdır aceppp haydi hamişlerrr helpp meeealkisalkisalkis
haklısın canım, artık bitti sayılır, çok çektim ama güzel ve rahat günler geliyor inşallah :)
hoşgeldin tatlım :) nasılsın?
canımcım resmi açtığın programda resmi düzelt diye bir seçenek vardır, oradan küçülteceksin hayatım :)
hoşuna gitti dimi seni gidi çakal seni he kaymaklı kaymaklıı bol kaymaklı hemide:roflol::roflol::roflol:
kızlar merhabalar naslsınız....
burcucum başınız sağolsun canım
sağol canımcım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?