Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım iyiyim ben de, uzun zamandır nete ve buraya giremiyorum, benim için çok önemli bir sınava hazırlanıyorum. Dua edin ne olur. Zayıflama topiğine de azönce bakabildim, geçmişi okuymadım bile. Canım sağlıklı olsun da. Öpüyorum..

Canım ya çok tebrik ediyorum Beyazım , Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar bugün özellikle Kumsal, Rahel ve benim için çok dua istiyorum sizden. Bakın isimler de 3 tanecik az kaldı. Lütfen sizler annesinizartık dualrınız kabul olur. Bize de dua edin..a.s.

sağol ablam yaa

şükür aman net olmasın yeterki herşey yolunda olsunda
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ayyy:dance::dance::dance:
rica ederim :) iyi olsun da gerisi önemli değil
heh aman iyi barrii ceren hanım yerli yerinde duruyorrr kaydirigubbakcemile3
sağol ablacım
valla hepimizin aklına hemen bu geldi di mi? kaydirigubbakcemile3

Tatlım, birtanem, canım arkadaşım... her zaman dualarımız sizlerle :) merak etme tatlım, gönlünü ferah tut yeter canım :)

filiz ablam bende senin yazını görmeden arayıp sormuşum.....çigdem tatlı yasak hee..neyse bebiş yukarı çıksın devam edersiniz siz..filiz abla 13 haftada olacaksın yanii..kesebilir ama belki 1 hafta daha uzatabilir benim doktorumda her seferinde öyle yapıyordu ama en sonki kontrolde 3 bitti son bir kez daha vurulun diye devam ettirmişti şükür şimdi kestik...

darısı başıma inşallah canım, inşallah herşey yolundadır, şu pazartesi bir gelse :)

valla ablacım eskisi gibi yogun yaşamıyorum şükür ama ondan sonra öyle şiddetli baş agrım olmadı yoksa kaçınılmaz olurdu bazen bulantım oluyor sabahları ..bakalım inşallah azalacaktır daha da ...14+ 5 olmuşum bu arada kesilsin artık bulantılar dimi..

yaw kızlar bir sorum olcek ceren olsaydı gene onun kafasını şişirecektim ama sizeymiş kısmetkaydirigubbakcemile3 şincik gelelim soruna ben albüme resim eklemek istiyorum ama sanırım resim büyük olduğundanmı her nedense yükleyecek gibi başlıyor ama sonra hata veriyor yüklemiyor eğer küçültmek gerekiyorsa bu işlem nasıl yapılıyor kızlar ya bana basitçe anlatabilecek bir yiğt varmıdır aceppp haydi hamişlerrr helpp meeealkisalkisalkis

ahanda nur geldi hoşgeldi nasılsın cicim sen bilirisn benim sorunun cevabını gülüm dimi ne etçem resimler neden hata veriyor acepp nurr

haklısın canım, artık bitti sayılır, çok çektim ama güzel ve rahat günler geliyor inşallah :)
kızlar merhabalar naslsınız....
burcucum başınız sağolsun canım
hoşgeldin tatlım :) nasılsın?
canımcım resmi açtığın programda resmi düzelt diye bir seçenek vardır, oradan küçülteceksin hayatım :)

ya varda hep ingilizce bendede maşallah çok iyi :) anlayamadım edit var ordan galiba ama beceremedim ya neyse akşam eşime sorayım bu işlerden anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…