Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yaaaa yemekleri kim hazırladı be ben bir tek arnavut böreğini ve ciğerini okudum gerisi nerdeeeeee
mantı yaptım cicim bende al al kayseri matısı bir kaşığa kırk tane sığıyorkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun yarasınn cicimm şerefeee:içelim:
ohh içelim kuzum içelimmm sabahlara kadar:içelim:

off yaaa yine çok yedim nasıl eriyecek bu
valal bende şiştim tatlıda yasak erimicek galiba löp löp yağ olucakkaydirigubbakcemile3

one kız sırtından sopayı karnımdan sıpayı eksik etmesin der gibii delüüükaydirigubbakcemile3

heyoooooooo 3000 olduuuuuuk, nice 4-5-6 binlere inşallah, sağlıkla güzel haberlerle :)
amin ablam yaaa aminnn:teytey:
tvde kolbastı çalıyor hadi kalkın kızlar 3000in şerefinehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ohh haha böle errir biraz belkiii:dance::dance:

aman oartiye başlanmış galiba benim uyuz karı buralardaydı açamadım yine...kutlu olsun 300 sayfamız oleyyy kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyyt
hoşgeldin koş koş bitiyor yemekler:dance:

ooh büsürü var mavi kek yaptı
çiğdem mantı
ablam mozaik tart bide bişey daha yaptıı onu unuttum kaydirigubbakcemile3

oh oh oh maşallah yemede yanında yaatt anaammm şiştimmmmm :CüvCüv:

kızlar ellerinize sağlık, harika olmuş herşey... sen geç kalınca yırttın bugün Ceren di miiii??? seni cadı seniiiiiii... telekoma dua et sen, yoksa mutfaktan çıkarmazdık seni

sen beni mutfaktaki işlerlemi korkutucan cici
ben hepinizin yaptığını bir başıma yaparım beeeeee kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

buradyım bennn arnavut ciğerine gömülmüşüm ancak nefes alabildim yanındada ayran var ohhh :CüvCüv: yarasın

he ya aynen öle valla şişko kızlar olucaz hepimizkaydirigubbakcemile5

yuuuhhh be kızım yavaş ye boğulucan kaydirigubbakcemile3

mercimek köftesi canım

ayyy pekte severim ellerinize sağlık kızlarrr cokacimcoook

off yaaa yine çok yedim nasıl eriyecek bu

sen boğazını tutma hominigırtlak ye sonra nasıl ericek kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben ilk geldiğimde binlerde bile değildi yüzlü rakamda idi bu topik şu hale bak süpppeeeeeerrrrrrrrrrrr :sm_cool: :sm_cool:

yupiiii 3000 oldukkkkhihoyyyt

eveeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt :dance: :dance: :dance:

burcuuuuu 1000. partide hamile değildin yedirmedi sana kimse bir şey di mi gülüm, ye anam bugün doya doya.... keşke İrem'de burada olsaydı ya

evet ya keşke iremde olsaydı :çok üzgünüm:

heyoooooooo 3000 olduuuuuuk, nice 4-5-6 binlere inşallah, sağlıkla güzel haberlerle :)

inşallah ablamm inşl-laaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :hooray:

evet ablacım obur dediler bana ozaman :çok üzgünüm:
amaaaaa acısını çıkartıyoruummmm merak etmeyinn ye oğlum senn gömülll cokacimcoook

:roflol::roflol::roflol:

ye anam ye damadıma yarasın etlü butlu olsun paşam cokacimcoook

tvde kolbastı çalıyor hadi kalkın kızlar 3000in şerefinehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

haydeeeeeee day day day haydeeeeeeeeeee :sm_cool: :sm_cool: :dance:

aman oartiye başlanmış galiba benim uyuz karı buralardaydı açamadım yine...kutlu olsun 300 sayfamız oleyyy kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyyt

bencede kutlu mutlu olsun inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh nicelerineeeeeeeeeeeee :teytey:

mantı yaptım cicim bende al al kayseri matısı bir kaşığa kırk tane sığıyorkaydirigubbakcemile3
ohhhh süppeeeer ellerine sağlık gülüm :)
sen beni mutfaktaki işlerlemi korkutucan cici
ben hepinizin yaptığını bir başıma yaparım beeeeee kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

evet ya keşke iremde olsaydı :çok üzgünüm:

hehehe geldiğimde görecem bakiim ne kadar hamaratsın kaydirigubbakcemile3

yaaa... hiç haber alıyor musun ondan?

kızzz yoksa sen kayserilimisin?
antalya felan deyip bizimi işletiyon heee klava:
havamı basıyon len sen tursitlik yerdeyim deyeee kaydirigubbakcemile3
canımamı susadım ayol ben seni işletirsem sen beni naparsın ayy düşüncesi bile tüylerimi tiken tiken yapıyo valla :1no2:
Antalyadayım ama herbiryeri bilirim az çok çok gezdim ben çokk baba mesleği nedeniyle göçebe gibiydik şimdi yerleşik hayata geçtim :)kaydirigubbakcemile3

alışsın odaaa dahaa çok partilerr görceekk işallah
ay inşallah canım ya inşallah hep birlikte:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

afiyet olsun ablacım yağ olmasın enerji olsunn

ayy aprti derdine tut tut nereye kadar altıma kaçırcam şimdi
bi koşu yapam gelem şu mereti

koş kız çişli bulcuk göleti olcek yoksa topikte koş koşşşşkaydirigubbakcemile3

sen gel yeterki ablam sen gel ama ben lohusa yatağımda iken gelme hele bir ayaklanayım cereni sırtıma bağladığım gibi mutfağa girerim oda temelden alışır yemek kokularına mutfak işlrine sen gel yeterki gülüm. Gitmek istemezsinnn

evet arada görüşüyoruz ablacım iremle facebook tan bizi çok özlemiş her esferinde söylüyor :çok üzgünüm:

kızz delüüü o kadarda deeel ne ettin sen beni iyice cadıysak o kadarda değiliz beeee -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
kuzu senin babanın mesleği ne :uhm:

ayy aprti derdine tut tut nereye kadar altıma kaçırcam şimdi
bi koşu yapam gelem şu mereti

koş kız koooşşş altına etçen şimdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…