- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.001
mantı yaptım cicim bende al al kayseri matısı bir kaşığa kırk tane sığıyorkaydirigubbakcemile3yaaaa yemekleri kim hazırladı be ben bir tek arnavut böreğini ve ciğerini okudum gerisi nerdeeeeee
ohh içelim kuzum içelimmm sabahlara kadar:içelim:afiyet olsun yarasınn cicimm şerefeee:içelim:
valal bende şiştim tatlıda yasak erimicek galiba löp löp yağ olucakkaydirigubbakcemile3off yaaa yine çok yedim nasıl eriyecek bu
one kız sırtından sopayı karnımdan sıpayı eksik etmesin der gibii delüüükaydirigubbakcemile3ee 3000 oldu garrii hadi şerefee hatunlarrrr:içelim:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
niceee 3000 leree işallahhhh sağlıkla hepimizn kucanda bir sırtında bir karnında bir bebeleriyle işallahhhhh :sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt
amin ablam yaaa aminnn:teytey:heyoooooooo 3000 olduuuuuuk, nice 4-5-6 binlere inşallah, sağlıkla güzel haberlerle :)
ohh haha böle errir biraz belkiii:dance::dance:tvde kolbastı çalıyor hadi kalkın kızlar 3000in şerefinehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin koş koş bitiyor yemekler:dance:aman oartiye başlanmış galiba benim uyuz karı buralardaydı açamadım yine...kutlu olsun 300 sayfamız oleyyy kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyyt
bana ayırdınızmı mamalardan açıktım ben çekilin bende yiyeyim.
ooh büsürü var mavi kek yaptı
çiğdem mantı
ablam mozaik tart bide bişey daha yaptıı onu unuttum kaydirigubbakcemile3
kızlar ellerinize sağlık, harika olmuş herşey... sen geç kalınca yırttın bugün Ceren di miiii??? seni cadı seniiiiiii... telekoma dua et sen, yoksa mutfaktan çıkarmazdık seni
buradyım bennn arnavut ciğerine gömülmüşüm ancak nefes alabildim yanındada ayran var ohhh :CüvCüv: yarasın
he ya aynen öle valla şişko kızlar olucaz hepimizkaydirigubbakcemile5
mercimek köftesi canım
off yaaa yine çok yedim nasıl eriyecek bu
ee 3000 oldu garrii hadi şerefee hatunlarrrr:içelim:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
niceee 3000 leree işallahhhh sağlıkla hepimizn kucanda bir sırtında bir karnında bir bebeleriyle işallahhhhh :sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyyt
yupiiii 3000 oldukkkkhihoyyyt
burcuuuuu 1000. partide hamile değildin yedirmedi sana kimse bir şey di mi gülüm, ye anam bugün doya doya.... keşke İrem'de burada olsaydı ya
heyoooooooo 3000 olduuuuuuk, nice 4-5-6 binlere inşallah, sağlıkla güzel haberlerle :)
evet ablacım obur dediler bana ozaman :çok üzgünüm:
amaaaaa acısını çıkartıyoruummmm merak etmeyinn ye oğlum senn gömülll cokacimcoook
:roflol::roflol::roflol:
tvde kolbastı çalıyor hadi kalkın kızlar 3000in şerefinehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
aman oartiye başlanmış galiba benim uyuz karı buralardaydı açamadım yine...kutlu olsun 300 sayfamız oleyyy kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyyt
ayırdık ayırdık herkese yetcek kadan yaptık afiyet olsun canımbana ayırdınızmı mamalardan açıktım ben çekilin bende yiyeyim.
ben çıkıyorum şekerler akşam burdayım
mantı yaptım cicim bende al al kayseri matısı bir kaşığa kırk tane sığıyorkaydirigubbakcemile3
ayy nefesim kesildi ayol az dinleneyim zeynepte şaşırmıştır ilk defa partiye katılıyorda
ayy nefesim kesildi ayol az dinleneyim zeynepte şaşırmıştır ilk defa partiye katılıyorda
ohhhh süppeeeer ellerine sağlık gülüm :)mantı yaptım cicim bende al al kayseri matısı bir kaşığa kırk tane sığıyorkaydirigubbakcemile3
sen beni mutfaktaki işlerlemi korkutucan cici
ben hepinizin yaptığını bir başıma yaparım beeeeee kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:
evet ya keşke iremde olsaydı :çok üzgünüm:
canımamı susadım ayol ben seni işletirsem sen beni naparsın ayy düşüncesi bile tüylerimi tiken tiken yapıyo valla :1no2:kızzz yoksa sen kayserilimisin?
antalya felan deyip bizimi işletiyon heeeklava:
havamı basıyon len sen tursitlik yerdeyim deyeee kaydirigubbakcemile3
ay inşallah canım ya inşallah hep birlikte:1hug:alışsın odaaa dahaa çok partilerr görceekk işallah
afiyet olsun ablacım yağ olmasın enerji olsunnohhhh süppeeeer ellerine sağlık gülüm :)
hehehe geldiğimde görecem bakiim ne kadar hamaratsın kaydirigubbakcemile3
yaaa... hiç haber alıyor musun ondan?
ayy aprti derdine tut tut nereye kadar altıma kaçırcam şimdi
bi koşu yapam gelem şu mereti
ohhhh süppeeeer ellerine sağlık gülüm :)
hehehe geldiğimde görecem bakiim ne kadar hamaratsın kaydirigubbakcemile3
yaaa... hiç haber alıyor musun ondan?
canımamı susadım ayol ben seni işletirsem sen beni naparsın ayy düşüncesi bile tüylerimi tiken tiken yapıyo valla :1no2:
Antalyadayım ama herbiryeri bilirim az çok çok gezdim ben çokk baba mesleği nedeniyle göçebe gibiydik şimdi yerleşik hayata geçtim :)kaydirigubbakcemile3
ay inşallah canım ya inşallah hep birlikte:1hug:
ayy aprti derdine tut tut nereye kadar altıma kaçırcam şimdi
bi koşu yapam gelem şu mereti
koş kız çişli bulcuk göleti olcek yoksa topikte koş koşşşşkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?