Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ablacım 8de doktora gidicez bizde eve gidince bende bilgileri yazarım size heemncik

kaydirigubbakcemile3

hele bir yazma hele bir yazma
benden önce ceren alır ifadeni damattan haber gelmeyince klava: kaydirigubbakcemile3

valla çok yorgunum, resmen pilim bitmiş durumda kafamçokkarıştı

ve sen bu halde hala pc başındasın öylemi?

alemsin yaaa :roflol: hadi bakalım, inşallah senden de güzel haberler alalım :) özledin Ceren'ini değil mi? Ne güzel göreceksin sen de :)
evet ablacım 8de doktora gidicez bizde eve gidince bende bilgileri yazarım size heemncik

kaydirigubbakcemile3

hmmm ben de onu diyecektim, gelir gelmez yaz bize de merak ederim sonra :) inşallah senden de mutlu haberler alalım ondan sonra ohhhh değmeyin keyfime :)

hele bir yazma hele bir yazma
benden önce ceren alır ifadeni damattan haber gelmeyince klava: kaydirigubbakcemile3

?
tamam kıı indir oklavayı habersiz bırakırmıyım ben gelinimi kaydirigubbakcemile3

işallah ablacım güsel haberler geitrrim sizee :Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar bu hafta biraz az kilo almış kuzucum ama drumuz diğer haftalar denkler dedi

bu akşam doktora cişimi yapamdan gideyim bari geçen sefer idrar testi için yarım saat su içtim gelsin diye öyle anlarda benimki inat ediyo gelmiyoo kaydirigubbakcemile3 bu akşamda ister kesin enfeksyonum ne durumda diyee

alemsin yaaa :roflol: hadi bakalım, inşallah senden de güzel haberler alalım :) özledin Ceren'ini değil mi? Ne güzel göreceksin sen de :)

hemm nasıl ablacım ya gel birde bana sorr ama bazende acaba içerde kalsa dahamı iyi diyorum hep benimle ya uyurken çalışırken gezerken ama o zaman hep benimle olmıcak valla karmakarışık duygular düşünceler işte rabbim sizleride sağ salim bu günlere eriştirsin inşallah o zaman daha iyi anlarsınız sanırım. Beklemek bazen sonuca varmaktan çok daha iyi geliyor. Göbekli ve bebekli yaşamaya alıştım zaaarr kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: doğunca böyle bi haiffilik gelcek dimi büyük bi göbekten sonraa yadırgıcazz kendimizi kaydirigubbakcemile3

napiim sizi özledim, saat 6.00 da gidiyorsunuz, hemen geleyim dedim :)

canım benimmmmmmmmm Şeniz
bizde seni özlüyoruz ablacım sohbetlerini özlüyoruz ama az kaldı ne yapalım :çok üzgünüm:

tamam kıı indir oklavayı habersiz bırakırmıyım ben gelinimi kaydirigubbakcemile3

tamam korkmasın damat kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar bu hafta biraz az kilo almış kuzucum ama drumuz diğer haftalar denkler dedi

canım ya saçmalama bence haftanıza göre çok iyisiniz yapma gözünü seveyim sen hiç netten kilo takibini yapmıyormusun gülüm bence çok güzel kilosu ilaydamızın.

mavi deniz yok mu kızlar?

yok abla bu gün gelmedi :sm_confused:

inşallah iyidir... belki de yeni müdür yüzünden gelememiştir

bizde öyle tahmin ettik a.s

yolda gidene kadar bol su iç
bende tam tersi mutlaka yaparım girmeden önce odasına çünkü ultrasonu karnımda gezdirince çişim geliyo kaydirigubbakcemile3 tırsıyorum oralarda kaçırıcam diye kaydirigubbakcemile3

kızlar saat 6 olmuş kociş gelir şimdi beni almaya
kapatayımda hazırlanayım ben
hepinize iyi akşamlar sağlıkla sıhhatle kalınnn
öpüldünüzzzzzŞeniz

heeee o zaman çişli çişli git kaydirigubbakcemile3
valla senin söylediğin şeyin aynısını beyaz da söylemişti, son zamanlarda böyle hissediliyor galiba... inşallah Allah bizlere de gösterirse anlayacağız nasıl bir şey olduğunu :)
:roflol::roflol: doğunca böyle bi haiffilik gelcek dimi büyük bi göbekten sonraa yadırgıcazz kendimizi kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar merhaba, geçmişi okumadan geldim, yoksa kaçırıyorum hepinizi
merhaba ablacım hoşgeldin nasılsın
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım...
kuzucum 48 cm 2410 gram almış anasıda bu iki haftada 200 gram almış ama sağlığı iyi allaha şükür nstye girdik sancımız hiç çıkmadı

hpşgeldiniz canım
maşallah kızımıza kocaman olmuş sende fazla kilo almamışsın ne güzel
herşey yolunda demek sevindim sancı falan olmasın zati biraz daha büyüsün meleğimiz

tam benim evde olacağım günlerde sen de doğurmak üzere olacaksın belki de doğuracaksın, inşallah çok hasret kalmayız sana, neyse ben sık sık taciz ederim seni telefonla kaydirigubbakcemile3
kızlar saat 6 olmuş kociş gelir şimdi beni almaya
kapatayımda hazırlanayım ben
hepinize iyi akşamlar sağlıkla sıhhatle kalınnn
öpüldünüzzzzzŞeniz

bize haber vermeyi sakın ihmal etme tamam mı gülüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…