Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

rabım mutlulunuzu daım etsın ablacım ben cok dua etdım sana ve dıger arkadaslara ıstanbulda bursada hep mübarek yerlerı gezdık ve cok dua etdım hepınıze
amiiiin canım amin, Allah hepimizin mutluluğunu, sağlığını ve huzurunu daim ettirsin :)
allah o mutluluğu hiç bozmasın inş ablacım:Saruboceq:
amiiiiiiiiin canım hepimizin inşallah :)

canlarım ben geldim doktordan ya doktorum bana yine soğuk geldi benmi alınganlık yapıyorum bilmiyorum sizin doktorlarınız nasıl ben sormadan bişey demiyor acık ilgi bekliyorum sanırım
oğlum çok iyi şükür 342 gr olmuş normal iyi gidiyor dedi doktor. iltihap için test yapmadı ağrın yoksa tmm dedi ayrıntılı ultrason çektiricez bu hafta 165 milyonmuş oda ama napalım vericez mecburen yine hiç bir vitamin demir falan vermedi 9 ekim dedi doğum tarihim için ultrason resmide sığmıyor tek resim olarak dedi yarım verdi ondanda ben bişey anlamadım
benden haberler böyle oğlum ben iyiyyiz çok şükür

canım hoş geldin çok sevindim bebişininde seninde iyi olmana maşallah ikinizide
doktorunu sevmek çok önemli hayatım ya ben doktorum konuşurken mest oluyorum çok tatlı bir kadın içine sinmiyorsa değiştir diycem ama dr değiştirmekte sıkıntı yaratabilio

canım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :) ne güzel, inşallah bundan sonra da herşey çok güzel gidecek :) güzelim doktora olan güven çok önemli, acaba neden sen böyle hissediyorsun? mesela benim doktorum daha ben sormadan tüm sorularıma cevap veriyor, Pazartesi gittiğimde neredeyse yarım saat içeride kaldık ve sorularım olsaydı (ki bütün herşeyi söylediği için gerek kalmadı) daha bir yarım saat daha otururduk herhalde, ki dışarıda bir sürü hastası vardı... eğer emin değilsen ve kendini güvende hissetmiyorsan doktorunu değiştir derim... hala demir ilacı vermemesine de şaşırdım doğrusu, bana şimdiden verdi çünkü ve sanırım tüm hamilelerin kullanması gerekiyor :) istersen bir başka doktora daha git diyeceğim ama sen bilirsin hayatım... tekrar gözün aydın canım, inşallah hep böyle devam edecek ve oğluşunu kucaklayacaksın canımcım :)

sağolun kızlarrr bu ikinci doktorum daha öncede beğenmeyip değiştirmiştim
bundan çok memnundum başlarda çok güler yüzlüydü ama son iki gidişimdede ilgisiz geldi bana kafam karıştı çok bakalım şu ayrıntılı ultrasonuda çekip gösteryim sonuçlarını neler olucak :sm_confused:

günaydın kızlarrr hepinize sağlık mutluluk dolu bir gün diliyorumm
göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bu gündee işallahhh

bende sizleri cok özledim nasipse salı günü tekrar almanyaya dönüyoruzsenağlama
güzel geciyor izin cok sükür sende bır gelisme varmı
senin adına sevindim güzel bir tatil yaptın iyi gelmiştir sana
hala bebiş yok ama doktorumu değiştirdim yeni doktorumda bazı tahliller falan yaptık çok şükür korktuklarım temiz çıktı yalnız bende guatr vardı o dengesizleşmiş biraz onun için doktora gidicem sonra bebiş için yola devam:)))

burcum çok sevindim maşallah ikinizde iyisiniz oğluşunda kocaman olmuş allah nazarlardan korusun ayrıntılı ultrasonunda güzel çıkıcak inşallah bol bol görücen bebişini
herkese doktorları çoktan demir hapı vitamin falan versi sana niye vermiyoki :uhm:
canım doktor önemli içine sinmiyosa güvenmiyosan hiç bekleme değiştir ama son karar senin a.s.

sağol canım işallah görücem ayrıntılıda oğlumu
şimdi netten yorumları okuyodum hastanenin kapanacağını yazmış bi kaç kişi panik oldum delikafadulden
1-2 hafta içinde gidicez tekrar doktora o zaman açık açık sorucam olumusz şeyler duyyorum onun vericeğe cevaba görede hastane ve doktor değişikliği yapıcam bakalım şimdilik fikrim bu

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeeeeerrrrrrrrrrrrr
vede çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah şerifleriniz hayr olsun inşallah kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr
Muhteşem bir gün geçirmek ümidi ile diyor ve güne başlıyorummmm

valla senin söylediğin şeyin aynısını beyaz da söylemişti, son zamanlarda böyle hissediliyor galiba... inşallah Allah bizlere de gösterirse anlayacağız nasıl bir şey olduğunu :)

evet ablacım sanırım artık yolun sonuna geldiğimizi ve bebeklerimizden ayrılacağımızı (aslında kavuşacağımızı) biliyoruz ya belkide bu yüzden son zamanlarda böyle hissediliyordur.
Rabbim inşallah sizlerede gösterecek hepsini sıra sıra :Saruboceq:

tam benim evde olacağım günlerde sen de doğurmak üzere olacaksın belki de doğuracaksın, inşallah çok hasret kalmayız sana, neyse ben sık sık taciz ederim seni telefonla kaydirigubbakcemile3

evet ablam aynen öyle olucak valla bakalım ceren hanım ne zaman teşrif edicekler
umarım kızımız uslu bir bebek olur ve sizlerden çok fazla ayrı kalmam çünkü hakikaten büyük bir eksiklik hissediyorum kk dan ayrı kalınca :çok üzgünüm:

Ceren apar topar çıktı galiba

evet ablacım dün akşam apar topar çıktım yazamadım size :çok üzgünüm:

ooo dünür damadımdan haberler getirmişsin gelinin sana öpücük yolluyor içerden bu güzel haberlerden dolayı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
canım benim bazen doktorlar böyle olabiliyor yoğunluktan kafasıda dalgın olabilir düşünsene sen gibi kaç tanesi ile gün içinde uğraşıyor hangi birine neyi sorsunlarki?
ama demir hapını hala vermemiş olması benide şaşırttı ben daha ilk gittiğimde 9 haftalık felandık kan ve demir hapı verdi ve bunları kullanmanın ne kadar gerekli olduğunu anlattı. çok kafana takılıyorsa eğer bir dahaki gidişinde sen sor kafan rahat etsin gülüm.

günaydın kızlarrr hepinize sağlık mutluluk dolu bir gün diliyorumm
göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bu gündee işallahhh

Günaydın dünüüüüürrrrrrr :dance: :dance: :dance:
amin diyorum güzel dileklerin için cancağızım Şeniz
inşallah dediğin gibi geçer gün :teytey:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gettim ya dünürrrr gelinimi merakta kormuyum hiç ben kaydirigubbakcemile3
evet ben her gittiğimde soruyorum vitamin demir hapı vermicekmisiniz diyee
5.aydan sonra diyor sürekli :sm_confused:
benim doktor bide onkoloji doktoru kanserli hastalrlar uğraşıyor bütün gün onuda anlıyorum ama :bbo: böyleyim işte şu anda ne bilim kendisiyle açık açık konuşmaya karar verdim zaten hayırlısı artık ne gerekiyosa onu yapıcaz

oy oy oy gelininede kıyamazmış gel sana bir sarılam dünürr :1hug: :1hug:

valla en iyisi bu sanırım canım açık açık söyle yeterince aydınlanamıyorum de her çıktığımda kafamda soru işaretleri kalıyor de. Sonuçta bizde ilk gebeliğimizi yaşıyoruz acemilik var tecrübe yok onlar yönlendirecek bizi. Baktın yine yetersiz geliyor sana değiştirirsin bu kez doktorunu balım a.s

günaydın kızlar nasılsınız?elımden geldıgınce okuyorum canım haklısın bu konuda.evet canım az kalmıs bende dıger topiğin ilk annesıydım.ben 37+1de dogum yaptım.sancılarım başlamıstı 2gun oncesınden ama gabelık tansıyonu çıktı bende.normal doğuracam dıye yırttım kendımı baştan beri.ama dr.um delımısın sen tansıyonun var ıkınırken beyın damarların tıkanır beyın kanaması geçirirsın dedı.ben dınlemedım başka dr.ada gıttım tabı oda aynı şeyı söyledı.normalde38.haftamda sezryan gunu almıstık fakat en son nst knt.gıttıgımızde dr vaktı gelmış dedı ve acılen amelıyata aldı benı.iyikide almıs gerçekten vaktı gelmiş çünkü tam dışarı çıktıgında bebişim kakasını yaptı.1gun daha beklesem kakasını içerde yapıp yıyecektı tabı.allahım büyük yardımcım oldu.zaten sezeryan olmasaydımda dogum sancılarım başlamıstı ertesı gun normal doguracaktım ama tansıyon işi çıkınca olmadı.uzattım galiba kusura bakma böyle odu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…