- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.641
sağol birtanem ben de çok mutluyum :)
amiiiin canım amin, Allah hepimizin mutluluğunu, sağlığını ve huzurunu daim ettirsin :)rabım mutlulunuzu daım etsın ablacım ben cok dua etdım sana ve dıger arkadaslara ıstanbulda bursada hep mübarek yerlerı gezdık ve cok dua etdım hepınıze
amiiiiiiiiin canım hepimizin inşallah :)allah o mutluluğu hiç bozmasın inş ablacım:Saruboceq:
canım hoş geldin çok sevindim bebişininde seninde iyi olmana maşallah ikinizidecanlarım ben geldim doktordan ya doktorum bana yine soğuk geldi benmi alınganlık yapıyorum bilmiyorum sizin doktorlarınız nasıl ben sormadan bişey demiyor acık ilgi bekliyorum sanırım
oğlum çok iyi şükür 342 gr olmuş normal iyi gidiyor dedi doktor. iltihap için test yapmadı ağrın yoksa tmm dedi ayrıntılı ultrason çektiricez bu hafta 165 milyonmuş oda ama napalım vericez mecburen yine hiç bir vitamin demir falan vermedi 9 ekim dedi doğum tarihim için ultrason resmide sığmıyor tek resim olarak dedi yarım verdi ondanda ben bişey anlamadım
benden haberler böyle oğlum ben iyiyyiz çok şükür
canlarım ben geldim doktordan ya doktorum bana yine soğuk geldi benmi alınganlık yapıyorum bilmiyorum sizin doktorlarınız nasıl ben sormadan bişey demiyor acık ilgi bekliyorum sanırım
oğlum çok iyi şükür 342 gr olmuş normal iyi gidiyor dedi doktor. iltihap için test yapmadı ağrın yoksa tmm dedi ayrıntılı ultrason çektiricez bu hafta 165 milyonmuş oda ama napalım vericez mecburen yine hiç bir vitamin demir falan vermedi 9 ekim dedi doğum tarihim için ultrason resmide sığmıyor tek resim olarak dedi yarım verdi ondanda ben bişey anlamadım
canım hoş geldin çok sevindim bebişininde seninde iyi olmana maşallah ikinizide
doktorunu sevmek çok önemli hayatım ya ben doktorum konuşurken mest oluyorum çok tatlı bir kadın içine sinmiyorsa değiştir diycem ama dr değiştirmekte sıkıntı yaratabilio
canım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :) ne güzel, inşallah bundan sonra da herşey çok güzel gidecek :) güzelim doktora olan güven çok önemli, acaba neden sen böyle hissediyorsun? mesela benim doktorum daha ben sormadan tüm sorularıma cevap veriyor, Pazartesi gittiğimde neredeyse yarım saat içeride kaldık ve sorularım olsaydı (ki bütün herşeyi söylediği için gerek kalmadı) daha bir yarım saat daha otururduk herhalde, ki dışarıda bir sürü hastası vardı... eğer emin değilsen ve kendini güvende hissetmiyorsan doktorunu değiştir derim... hala demir ilacı vermemesine de şaşırdım doğrusu, bana şimdiden verdi çünkü ve sanırım tüm hamilelerin kullanması gerekiyor :) istersen bir başka doktora daha git diyeceğim ama sen bilirsin hayatım... tekrar gözün aydın canım, inşallah hep böyle devam edecek ve oğluşunu kucaklayacaksın canımcım :)
senin adına sevindim güzel bir tatil yaptın iyi gelmiştir sanabende sizleri cok özledim nasipse salı günü tekrar almanyaya dönüyoruzsenağlama
güzel geciyor izin cok sükür sende bır gelisme varmı
canlarım ben geldim doktordan ya doktorum bana yine soğuk geldi benmi alınganlık yapıyorum bilmiyorum sizin doktorlarınız nasıl ben sormadan bişey demiyor acık ilgi bekliyorum sanırım
günaydın kızlarrr hepinize sağlık mutluluk dolu bir gün diliyorumm
göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bu gündee işallahhh
burcum çok sevindim maşallah ikinizde iyisiniz oğluşunda kocaman olmuş allah nazarlardan korusun ayrıntılı ultrasonunda güzel çıkıcak inşallah bol bol görücen bebişini
herkese doktorları çoktan demir hapı vitamin falan versi sana niye vermiyoki :uhm:
canım doktor önemli içine sinmiyosa güvenmiyosan hiç bekleme değiştir ama son karar senin a.s.
valla senin söylediğin şeyin aynısını beyaz da söylemişti, son zamanlarda böyle hissediliyor galiba... inşallah Allah bizlere de gösterirse anlayacağız nasıl bir şey olduğunu :)
tam benim evde olacağım günlerde sen de doğurmak üzere olacaksın belki de doğuracaksın, inşallah çok hasret kalmayız sana, neyse ben sık sık taciz ederim seni telefonla kaydirigubbakcemile3
Ceren apar topar çıktı galiba
günaydın kızlarrr hepinize sağlık mutluluk dolu bir gün diliyorumm
göz açıp kapayıncaya kadar geçsin bu gündee işallahhh
günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindemi
ooo dünür damadımdan haberler getirmişsin gelinin sana öpücük yolluyor içerden bu güzel haberlerden dolayı :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
canım benim bazen doktorlar böyle olabiliyor yoğunluktan kafasıda dalgın olabilir düşünsene sen gibi kaç tanesi ile gün içinde uğraşıyor hangi birine neyi sorsunlarki?
ama demir hapını hala vermemiş olması benide şaşırttı ben daha ilk gittiğimde 9 haftalık felandık kan ve demir hapı verdi ve bunları kullanmanın ne kadar gerekli olduğunu anlattı. çok kafana takılıyorsa eğer bir dahaki gidişinde sen sor kafan rahat etsin gülüm.
Günaydın dünüüüüürrrrrrr :dance: :dance: :dance:
amin diyorum güzel dileklerin için cancağızım Şeniz
inşallah dediğin gibi geçer gün :teytey:
gettim ya dünürrrr gelinimi merakta kormuyum hiç ben kaydirigubbakcemile3
evet ben her gittiğimde soruyorum vitamin demir hapı vermicekmisiniz diyee
5.aydan sonra diyor sürekli :sm_confused:
benim doktor bide onkoloji doktoru kanserli hastalrlar uğraşıyor bütün gün onuda anlıyorum ama :bbo: böyleyim işte şu anda ne bilim kendisiyle açık açık konuşmaya karar verdim zaten hayırlısı artık ne gerekiyosa onu yapıcaz
Günaydın balım hoş geldin nasılsın?
Bizde keyifler iyi gülüm benim umarım sende de iyidir.
kızzzz en çok bebeğe anne babanın nazarı değermiş allah korusun oku miniğini bol bol izlerken emi gülüm.
evet canım az kaldı listenin başını ben çekiyorum bayrak bizde bakalım ne zaman gelicek hanımzade :dance: :dance: :dance:
sen 37. haftamda doğum yaptım derken tam olarak ne kadarlıktın balım ben şuan 36+2 y,m ama 37 haftalık sayılıyorum malum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?