- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.561
ben senin sıkıntını biliyomda neyse anladın sen onukaydirigubbakcemile3yyaaaaa uuuuuuuuufffffffffffff canım sıkılıyorrrrrrrrrr patlıcaaaaaaaammmmmmmmmmm
işimde yok yapacakkkk zaman geçmiyorrrrr
hah sen eksik kalma zaten senin sıkıntında aynı ben biliyomkaydirigubbakcemile3aynen gülçin al bendende o kadar
saatede bakmayam diye saçma sapan işler yaratıyorum kendimee
ya iki dakika boş bırakmaya gelmiyonuz hee izleme kızım öle şeyler ya delümüsün nesin neolacağını biliyon nede olsa izleyip izleyip kızıda kendinide ürkütme ayy cerende korkucak yavrucakbende yaa ne yapacağımı şaşırdım heee
kafayı çizdim şimdide normal doğum görüntülerini izliyorum
kendimi motive ediyorum doğuma kaydirigubbakcemile3
yok yok sizi boş bırakmaya gelmiyo nerde zararlı iş var hepsini yapmışınız sizayy midemi çokdoldurdum sanırım çok fena geri geliyo
aburcubur ve meyve yedim baya bi -tatlicadiarzu- midemde karıştılarr
ondan bari eksik kal anacığım izleme zaten sen ne uyuyon o delüyee gel bakem sen burayakaydirigubbakcemileay ben izleyemiyorum hala onları o duyguya sahip olamıom bi türlü
hayırlısı valla bende çatır çatır diyom ama o zaman geldiğinde kedi gibi olmayız inşallah şimdi atması tutması kolay tabi aslanlar gibi kükrüyozkaydirigubbakcemile3 ohh bol kesedenyok yaa bende karar verdim bi aksilik çıkmazsa çatır çatır normal doğrcam :)))
canım hoşgeldin biz nasıl oallaım kaynatıp duruyoruz işte sen nasılsın bebiş nasıl bravo valla en iyisini yapmışsın herkesin harcı değil bend eelimden geldiğince kırmadan uyarırım kişiliğim buna müsait ama kırılan olursada napayım bebeğim daha önemli yani :dilcikar:selam kızlar öncelikle nasılsınız çiğdem geçmişimi okuyorsun hımm.bu konuda çok haklılar.gerçektende elını ayagını yıkayıp alsın kucagına alacaksa gelen kışı.hiç çekınmeyın ben öptürmeyi bırakın 40çıkana kadar kımsenın kucagına bıle vermedım.bız sonuçta sokakta bulmuyoruz onları.gelen arkadaslarıma guzellıkle soyledım ellerınızı yıkayın dıye.akrabalara buyuklere gelıncede elınızı yıkayın demedım kımseye dr. dedkı kımsenın kucagına verme kımsenın solugunu tenefus etmeyecek dedı dedım.hatta aynı odada bıle kalabalık mısafır oturtmadım.o çekınır bu alınır dıye dusunmeyın.onlar düşüncesızlese kendı ayıpları sız uyarın.allah korusun bır hasta olsa acısını sız çekeceksınız.a.s.
canımmm kesinlikle haklısın aynen sana katılıyorum ve bu söylediklerini uygulamak içinde gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende kesinlikle öptürmem hatta ben bile öpmem yaaa yazık bebişşşeeee :çok üzgünüm:
günlerin çabucak geçer sağlıklı bir şekılde alırsın inşallah bebişini kucağına bir avazda derler ya inşallah öyle olur.ben kendım sadece kafasından öpüyorum inan içim gıdıyor yanaklarından ağzından öpmek istiyorum ama kıyamıyorum.ama dışardan gelen öyle degıl işte benım kaynana şapur şupur öpüyordu 2gunlukken zaten lohusa sıtresı var üzerimde dalayıverdım.küsen küssün alınan alınsın...
yerim onu ben ya mis mis süt süt kokuyordur o şimdi o süt kokusuna bayılıyorum ben bir süre bebeklerde olan kendilerine has değişik bir koku o başka biryerde yok cennet kokuyorlar yaa demek yıkadın annesi ayy bende çok özeniyorum doğsada yıksam,aldığım cicili havlulara sarıp koklasamhoşbulduk çiğdem ciğim.kız uyuyor bıcı bıcı yaptıkta.bazen anlamayn insanlar oluyor benım kaynana gıbı öylelerı çıkarsa uslübün işe yaramıyor illa kötü konuşman gerekıyor.neyse aklıma geldı sınırım bozuldu yıne.
ben senin sıkıntını biliyomda neyse anladın sen onukaydirigubbakcemile3
ya iki dakika boş bırakmaya gelmiyonuz hee izleme kızım öle şeyler ya delümüsün nesin neolacağını biliyon nede olsa izleyip izleyip kızıda kendinide ürkütme ayy cerende korkucak yavrucakklava:
günlerin çabucak geçer sağlıklı bir şekılde alırsın inşallah bebişini kucağına bir avazda derler ya inşallah öyle olur.ben kendım sadece kafasından öpüyorum inan içim gıdıyor yanaklarından ağzından öpmek istiyorum ama kıyamıyorum.ama dışardan gelen öyle degıl işte benım kaynana şapur şupur öpüyordu 2gunlukken zaten lohusa sıtresı var üzerimde dalayıverdım.küsen küssün alınan alınsın...
sen benim erkenden kaçtığıma bakma balım normalde 17:30 mesai bitişi patron yoksa tüyüyorum ama bazen gidemiyorum yeri geliyor yediye kadarda duruyorum duruma şartlara ve bana bağlı tabi kafam atarsa kimseyi dinlemiyom işinede deyip korkusuzca gidiyom bazende tırsıyom arkadaşlara idare ettiriyom öyle böyle derken geçiyor günler cerenimmmm ballı karıyam kaydirigubbakcemile2
helal olsun valla canım iyi etmişin oda ne cahilmiş ya insan o kadar şapır şupur öpermi o tazeyi ya dokunmaya kıyamıyoruz biz millet yalıyo resmen ohoo böylesine bende acımam banane küsen gider ama allahtan beni bildiklerinden çok yanaşamazlar bebeğe :) az çok kızacağımı biliyorlar heryerde şimdiden söylüyorum zaten anlayan anlamıştırsengözlerimebaksanab
helal olsun valla canım iyi etmişin oda ne cahilmiş ya insan o kadar şapır şupur öpermi o tazeyi ya dokunmaya kıyamıyoruz biz millet yalıyo resmen ohoo böylesine bende acımam banane küsen gider ama allahtan beni bildiklerinden çok yanaşamazlar bebeğe :) az çok kızacağımı biliyorlar heryerde şimdiden söylüyorum zaten anlayan anlamıştırsengözlerimebaksanab
yerim onu ben ya mis mis süt süt kokuyordur o şimdi o süt kokusuna bayılıyorum ben bir süre bebeklerde olan kendilerine has değişik bir koku o başka biryerde yok cennet kokuyorlar yaa demek yıkadın annesi ayy bende çok özeniyorum doğsada yıksam,aldığım cicili havlulara sarıp koklasam
canım sağlıkla mutlu mutlu büyüt inşallah allah bizede nasip eder umarım hepimiz dört gözle bekliyoruz anne olmayı sırada ceren var alkisalkisalkis
delü kız diye boşa demiyorum yaw hemşireyi yönlendirecekmiş göbek bağınıda kendin kesersin sen kaydirigubbakcemile2 minnacık şeyi ürkütme korkmazmız belki korkar ala ala izlemeyecennn ceren kulağıma fıısldadı izlemesin annem ben rahatça doğuvericem dedi kaydıraktan kayar gibi gelecekmiş kucağınaneymiş benim sıkıntım balım dadlumuuuu :sm_cool: :roflol:
yaw ne olacak be bakıyom izliyom işte ne oalcağını ne yaşayacağımı görüyorum belki doğumumda acemi bir hemşire olucak belki ben yönlendiricem o öyle değil böyle diye allah allah
hem benim kızım anası gibi korkusuzdur yavrrruuuu meraklanma sen o tırsmazzz delikafadulden kaydirigubbakcemile3
hee anladım ruh halime bağlı deyyon yani kaydirigubbakcemile3
peki bu günkü ruh haliniz nedir çğdem hanım kaydirigubbakcemile3
benım meleğim uyandı ben kaçar.cerencim inşallah canımöpüyorum.çiğdemcim öpüyorum k.i.bakın meleklerınızede.bye
evet evet iyi yapıyorsun şimdiden belli et.sanıyorlarki çocuk kıskanıyorsun arkandan laf edıyorlar.eden etsin kimseyide takma zeynebimiz önemli olan.hele öyle ınsanlar gelecekkı apuşıp kalacaksın yuh dıyeceksın.bana dogum için hayırlı olsuna komşular geldı bırtanesı grıp agzı burnu akıyor köh köh öksürüyor yanında 2yaşında çocugu var oda aynı şekılde içerı bıle almadım başka odaya aldım.ne kıymetlı kızın var bır gorelım dedı bende dedım sende çocuk annesısın bu şekılde gelıyorsun bırde bana laf soyluyorsun ben sokakta bulmadım kızımı dedım.sustu.o utanmazsa sende lafını sokacaksın.düşüncesız komsu lazım degıl bana.
benım meleğim uyandı ben kaçar.cerencim inşallah canımöpüyorum.çiğdemcim öpüyorum k.i.bakın meleklerınızede.bye
delü kız diye boşa demiyorum yaw hemşireyi yönlendirecekmiş göbek bağınıda kendin kesersin sen kaydirigubbakcemile2 minnacık şeyi ürkütme korkmazmız belki korkar ala ala izlemeyecennn ceren kulağıma fıısldadı izlemesin annem ben rahatça doğuvericem dedi kaydıraktan kayar gibi gelecekmiş kucağına
senin sıkıntını bilmeyenmi var ayoll yasaklar ahh o yasaklar yasak elmayı yemek istiyon yiyemiyon sıkıntı yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugünkü ruh halim parçalı bulutlu eli çantasında heran gitmeye hazır 5 dk bilemedin 10 ama 15 dakikaya garanti kaçarım kaydirigubbakcemile3 asayiş berkemalmi ona bakıyom şimdilik şakkıdı
meleğim tekrar daldı uykuya.çiğdem evet mis kokuyor o koku yok başka bir yerde.en güzelide uyurken onu izlemek.inşallah canım allahım hepinize nasip etsin.cerencım az kalmıs ben37.haftamda dogum yaptım hazırlıklı ol.
kızlar ben yavaş yavaş uzayayım bir arkadaşıma uğrucam lak lak edip ordan eve kaçarım bugün işte yok yemekte var hazırda gel keyfim gel yatıcam valla gerçi gene kurtlanır duramam yerimde birşeyler yaparım ama olsun öperim hepinizi uslu uslu durun yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?