Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yyaaaaa uuuuuuuuufffffffffffff canım sıkılıyorrrrrrrrrr patlıcaaaaaaaammmmmmmmmmm
işimde yok yapacakkkk zaman geçmiyorrrrr
ben senin sıkıntını biliyomda neyse anladın sen onukaydirigubbakcemile3

aynen gülçin al bendende o kadar
saatede bakmayam diye saçma sapan işler yaratıyorum kendimee
hah sen eksik kalma zaten senin sıkıntında aynı ben biliyomkaydirigubbakcemile3

bende yaa ne yapacağımı şaşırdım heee
kafayı çizdim şimdide normal doğum görüntülerini izliyorum
kendimi motive ediyorum doğuma kaydirigubbakcemile3
ya iki dakika boş bırakmaya gelmiyonuz hee izleme kızım öle şeyler ya delümüsün nesin neolacağını biliyon nede olsa izleyip izleyip kızıda kendinide ürkütme ayy cerende korkucak yavrucakklava:

ayy midemi çokdoldurdum sanırım çok fena geri geliyo
aburcubur ve meyve yedim baya bi -tatlicadiarzu- midemde karıştılarr
yok yok sizi boş bırakmaya gelmiyo nerde zararlı iş var hepsini yapmışınız sizklava: biri abur cubur yiyor biri doğum izliyor aaaaklava:

ay ben izleyemiyorum hala onları o duyguya sahip olamıom bi türlü
ondan bari eksik kal anacığım izleme zaten sen ne uyuyon o delüyee gel bakem sen burayakaydirigubbakcemile

yok yaa bende karar verdim bi aksilik çıkmazsa çatır çatır normal doğrcam :)))
hayırlısı valla bende çatır çatır diyom ama o zaman geldiğinde kedi gibi olmayız inşallah şimdi atması tutması kolay tabi aslanlar gibi kükrüyozkaydirigubbakcemile3 ohh bol keseden

canım hoşgeldin biz nasıl oallaım kaynatıp duruyoruz işte sen nasılsın bebiş nasıl bravo valla en iyisini yapmışsın herkesin harcı değil bend eelimden geldiğince kırmadan uyarırım kişiliğim buna müsait ama kırılan olursada napayım bebeğim daha önemli yani :dilcikar:

günlerin çabucak geçer sağlıklı bir şekılde alırsın inşallah bebişini kucağına bir avazda derler ya inşallah öyle olur.ben kendım sadece kafasından öpüyorum inan içim gıdıyor yanaklarından ağzından öpmek istiyorum ama kıyamıyorum.ama dışardan gelen öyle degıl işte benım kaynana şapur şupur öpüyordu 2gunlukken zaten lohusa sıtresı var üzerimde dalayıverdım.küsen küssün alınan alınsın...

sen benim erkenden kaçtığıma bakma balım normalde 17:30 mesai bitişi patron yoksa tüyüyorum ama bazen gidemiyorum yeri geliyor yediye kadarda duruyorum duruma şartlara ve bana bağlı tabi kafam atarsa kimseyi dinlemiyom işinede deyip korkusuzca gidiyom bazende tırsıyom arkadaşlara idare ettiriyom öyle böyle derken geçiyor günler cerenimmmm ballı karıyam kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk çiğdem ciğim.kız uyuyor bıcı bıcı yaptıkta.bazen anlamayn insanlar oluyor benım kaynana gıbı öylelerı çıkarsa uslübün işe yaramıyor illa kötü konuşman gerekıyor.neyse aklıma geldı sınırım bozuldu yıne.

helal olsun valla canım iyi etmişin oda ne cahilmiş ya insan o kadar şapır şupur öpermi o tazeyi ya dokunmaya kıyamıyoruz biz millet yalıyo resmen ohoo böylesine bende acımam banane küsen gider ama allahtan beni bildiklerinden çok yanaşamazlar bebeğe :) az çok kızacağımı biliyorlar heryerde şimdiden söylüyorum zaten anlayan anlamıştırsengözlerimebaksanab

yerim onu ben ya mis mis süt süt kokuyordur o şimdi o süt kokusuna bayılıyorum ben bir süre bebeklerde olan kendilerine has değişik bir koku o başka biryerde yok cennet kokuyorlar yaa demek yıkadın annesi ayy bende çok özeniyorum doğsada yıksam,aldığım cicili havlulara sarıp koklasam
canım sağlıkla mutlu mutlu büyüt inşallah allah bizede nasip eder umarım hepimiz dört gözle bekliyoruz anne olmayı sırada ceren var alkisalkisalkis

neymiş benim sıkıntım balım dadlumuuuu :sm_cool: :roflol:

yaw ne olacak be bakıyom izliyom işte ne oalcağını ne yaşayacağımı görüyorum belki doğumumda acemi bir hemşire olucak belki ben yönlendiricem o öyle değil böyle diye allah allah
hem benim kızım anası gibi korkusuzdur yavrrruuuu meraklanma sen o tırsmazzz delikafadulden kaydirigubbakcemile3

inşallah birtanem inşallaahh ammiiiiiiiiiinnnnnnnnnn rabbim o günleri görmemizi nasip etsin
canım ya insan öpüp koklamak istemezmi ama herşey onlar için ne yapalım biraz büyüsünler yanacıklarını ısırırız ama şimdi değil.

neeeeeeeeee kayananamı şapur şupur öpecek heee mümkündü
hele bir denesin alimallah bir daha kapıya gelemez öyle laflar sayarım vallaha umurum olmaz torunsa torun benimde evladım canım doğrusu ne ise o yapılacak
gerçi zaten benim kaynana cesaret edemez kaydirigubbakcemile3

hee anladım ruh halime bağlı deyyon yani kaydirigubbakcemile3
peki bu günkü ruh haliniz nedir çğdem hanım kaydirigubbakcemile3

evet evet iyi yapıyorsun şimdiden belli et.sanıyorlarki çocuk kıskanıyorsun arkandan laf edıyorlar.eden etsin kimseyide takma zeynebimiz önemli olan.hele öyle ınsanlar gelecekkı apuşıp kalacaksın yuh dıyeceksın.bana dogum için hayırlı olsuna komşular geldı bırtanesı grıp agzı burnu akıyor köh köh öksürüyor yanında 2yaşında çocugu var oda aynı şekılde içerı bıle almadım başka odaya aldım.ne kıymetlı kızın var bır gorelım dedı bende dedım sende çocuk annesısın bu şekılde gelıyorsun bırde bana laf soyluyorsun ben sokakta bulmadım kızımı dedım.sustu.o utanmazsa sende lafını sokacaksın.düşüncesız komsu lazım degıl bana.

heh işte bak ben diyorum ruh ikizim diye
buda benden :dance: :dance:
valla bende dalarım güzelim aynen hiçç tahammül edemem kimseninde lafının altında kalıp ezilemem ağzıma geleni söylerim herkes duracağı yeri bilsin canım :dilcikar:

inşallah birtanem inşallah bizlerde zamanı gelince yaşıcaz bunları allahın izini ile misler gibide yıkıcaz koynumuzda uyutucaz :Saruboceq: alkisalkisalkis

delü kız diye boşa demiyorum yaw hemşireyi yönlendirecekmiş göbek bağınıda kendin kesersin sen kaydirigubbakcemile2 minnacık şeyi ürkütme korkmazmız belki korkar ala ala izlemeyecennn ceren kulağıma fıısldadı izlemesin annem ben rahatça doğuvericem dedi kaydıraktan kayar gibi gelecekmiş kucağına
senin sıkıntını bilmeyenmi var ayoll yasaklar ahh o yasaklar yasak elmayı yemek istiyon yiyemiyon sıkıntı yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugünkü ruh halim parçalı bulutlu eli çantasında heran gitmeye hazır 5 dk bilemedin 10 ama 15 dakikaya garanti kaçarım kaydirigubbakcemile3 asayiş berkemalmi ona bakıyom şimdilik şakkıdı

vay anam vay benim evime daha bir komşum gelmiş değildir
davet eden yokki kaydirigubbakcemile3
çok bencilim dimi kızlar
aman konu komşu gelip ne etçek evimde hepsi meraklı nerde ne var bakmaya gelicekler kem gözle bakıp nazar değdirecekler hiiiçç istemem gelmesinler herkes kendi yağı ile kavrulsun gül gibi yaşasın gitsin ohhh ne alaa
zaten bebiş doğduktan sonrada ben davet etmediğim sürece cesaret edemezler gelmeye bebek mevlüdüne gelince orda da zatiii ev akraba dolu olucak en yakın 2-3 komşu gelir güvendiğim gerisi sığmaz eve anam sığmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benım meleğim uyandı ben kaçar.cerencim inşallah canımöpüyorum.çiğdemcim öpüyorum k.i.bakın meleklerınızede.bye

tamam cicim arada gel haberler getir bize emi balım bebeğine iyi bak allaha emanet olun

meleğim tekrar daldı uykuya.çiğdem evet mis kokuyor o koku yok başka bir yerde.en güzelide uyurken onu izlemek.inşallah canım allahım hepinize nasip etsin.cerencım az kalmıs ben37.haftamda dogum yaptım hazırlıklı ol.

hee canım göbek bağınıda ben kesicemde elim yetişmez oraya kanlı kanlı midem kalkar benim birde çocuğun üstüne kusarım felan yok olmaz onuda doktor yapsın o kadar para veriyoz canım boşamı kaydirigubbakcemile3
yok yavrum ceren seni işletmiş kaydırak mesafesi uzun değil birde yollar engebeli engeli çok gelemez bir başına o öyle bana yardımıma ihtiyacı var

yaaww nikahlı kocam neyen yasaklı elma oluyormuş beeeeeee :çok üzgünüm:

yani varya avrupa yakasındaki dursun gibi cevap verdin hee kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yavaş yavaş uzayayım bir arkadaşıma uğrucam lak lak edip ordan eve kaçarım bugün işte yok yemekte var hazırda gel keyfim gel yatıcam valla gerçi gene kurtlanır duramam yerimde birşeyler yaparım ama olsun öperim hepinizi uslu uslu durun yarın görüşürüz

kızzzz en çok bebeğe anne babanın nazarı değermiş allah korusun oku miniğini bol bol izlerken emi gülüm.
evet canım az kaldı listenin başını ben çekiyorum bayrak bizde bakalım ne zaman gelicek hanımzade :dance: :dance: :dance:
sen 37. haftamda doğum yaptım derken tam olarak ne kadarlıktın balım ben şuan 36+2 y,m ama 37 haftalık sayılıyorum malum kaydirigubbakcemile3

aman sen çok durdun zatiii kaç kaç gezicekmiş birde lak lak yapmaya gidicekmiş git anam git
çok ararsın sen bu günleri kaydirigubbakcemile3

jasmiiinnnnnn hoş geldin kuzu nassen?
nerelerdeydin bu saate kadar bacım?
ne yaptın kız yoksa çamaşır bulaşık ütü felanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…