- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.101
buda çok güzel olmuşşşş
çok güzel olur birde fesleğenli ayran bayılırım
hızlıyımdır ben bekleyemem hazır olsun bitsin sonra ziv ziv gezicem sıcağın bağrında odaydı eşyaydı uğraşamam herşeyi hazır oldu sayılır bundan sonra hamilelğin tadını çıkarıcam işleri bitiridm yani gerçi çok zevkliydi ama bitti geriye miniğimi beklemek kalıyor sağlıkla gelir inşallah:Saruboceq:
:
aa ilayda bugun ders yapmıcakmı kız kaydirigubbakcemile3sizde ne var ne yok şekerler bugün evdeyiz akşama kadar sizinleyim inş
hah tamam kızı iki günde kendinize benzettiniz... aferim sizeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:
siz çıkartırsınız... sizi cadılar siziiiiii... :roflol:
slm günaydınslm arkadaslar gunaydına.s.
yok yok korkmayın ben bundan ileri gitmem.birazcık başıma vurdu sadece 1 aydır ondan yane aslında çok terbiyeliyimdir kaydirigubbakcemile3
Amin canım, inşallah herşey yolunda gidecektir :)h.b hepinize merhabalar dr.aradım 3lü test yaptırmıyacagım...dr.dinliyorum allah a tevvekkul ettım artık yuce rabbım saglıklı bır sekılde bebesımı kucagıma nasıp etsın:Saruboceq:hepımızınkını ınsallah...
öyle görünüyor canım kaydirigubbakcemile3evet filiz abla ya bunlar bozdu benim terbiyemi cadı bunlar cadı :jeyyar: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
sevtapcım hoşgeldin.ben de seni merak etmiştim.hayırlısı olsun canım.inş.bişey olmaz.amaaan eskiden 3 lü test mi varmış kaydirigubbakcemile3
h.b hepinize merhabalar dr.aradım 3lü test yaptırmıyacagım...dr.dinliyorum allah a tevvekkul ettım artık yuce rabbım saglıklı bır sekılde bebesımı kucagıma nasıp etsın:Saruboceq:hepımızınkını ınsallah...
ben ücretli olarak çalıştığım için seminer problemim yok, bugün son kaydirigubbakcemile2
sana da günaydın canım, aman aman aman burası da yanıyoooooor.... çok sıcak çooooooooooook... gözün aydın canım, oda takımı geliyor ha? güle güle kullanın inşallah hadi bakalım, şimdi ne zevkli olur onları yerleştirmek :) iyice havalandır ama önceden, Zeynep'in eşyalarına sinmesin dolap kokuları :)
kız yine formundasın bakıyorum bugün, kıpır kıpırsın maşallahhhhh
QUOTE]
evet ablacım iyicene havalandırıcam mobilya kokusu çıksın iyicene haklısın zaten doğuma yakın hepsini yıkayıp ütülücem şimdi öylece koyarım
pek güzel olmuş valla prensimize göresağol ablacım oğlan takvimi olsun didim mavi mavi kaydirigubbakcemile3
RuzgarDeniz -
kıskandım ama benım adım yokkkk:dilcikar:
sağol çiğdemcimm
kız sende ne orjinal tarifler varmış fesleneğenli ayranıda ilk duyyorum güzel olur ama cidden
oh bitsin işler en iyisi darısı bize
aa ilayda bugun ders yapmıcakmı kız kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm günaydın
:roflol::roflol:1 aydır böyle oldun işte daha önünde kaç ay var hesapla bakalım son aylarda başından başka her yerine vurcak :kedi:
evet doktorunu dinle sen bebişinede inan hep seninle olucak sağlıkla :Saruboceq:
valla sevtapcım, Hilal hiç sektirmeden ilk günden itibaren mesaiye hergün geldi kaydirigubbakcemile3
her daim burdayızz canım biz akşam 6dan sonra evlerimize gidiyoruz fırsat bulursak evdende açıp haberleşiyoruz hepimizBENDE GELIYORUM AMA KIMSECIKLER OLMUYOR ....NEYSE HERGUN KACTA BURDASINIZ BENDE GELEYIM HERGUNkaydirigubbakcemile3
kızlar Ceren sabah saat kaçta gidecekti doktora haberi olan var mı?
BENDE GELIYORUM AMA KIMSECIKLER OLMUYOR ....NEYSE HERGUN KACTA BURDASINIZ BENDE GELEYIM HERGUNkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?