Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

limonta içindeki minik bi naneden bişey olmaz
bitki çaylarını falan çok içersen zarar tabi ama
zaten neyini dozunu kaçırırsak zarar bizee şu durumda kaydirigubbakcemile3

evet.insan hamileyken öyle azgınlık yapamıyo hiçbir konuda.hani yemek konusunda falan.yanlış anlaşılmasın kaydirigubbakcemile3 dozunda olmayı öğreniyo.tamam o zaman naneli sakız bari çiğneyim belki işe yarar..

burcu cnm ya benim iznmin biraz alırken sıkınıtlı olabilir ama biri gelirse ben ücretlimi diyorlar ücretsizmi diyorlar muhasebciler daha iyi bilirler işte ondanda 5 gün falan almak sitiyorum verirlerse ne oalcak 5 gün paramı vermezler ama izn,m biraz uzasın istiyorum malum zaten daha sonra olmayaacgım için sıkıntı olmaz zannediyorum ama işte eleman gelirse işi ögrtirsem hemen daha iyi olur ben çünkü haziran sonu gitmeyi düşünüyorum..

seni senii :mymeka:
evet bak sakız bana iyi geliyor denemekte yarar var

ayy haziran sonu ne güzel yaa azıcık kalmış
işallah hemencik eleman bulunur

günaydın filiz ablacım sağol.inş.inş. :Saruboceq: okulun son günü evet.şu seminer de olmasa hemen giderdim burdan..................neyyse az kaldı artık.......................
ben ücretli olarak çalıştığım için seminer problemim yok, bugün son kaydirigubbakcemile2
merhaba demiştim nasılsınız demiştim ama neyse?
canikom nasılsın? ben iyiyim de bir aşağı gidiyorum bir buraya geliyorum görmemişim canım selamını kusura bakma :)
ay okadar yazmış yalnışlıkla silindi sinir oldum yaaamafoldumben
canlarım hepinize günaydın nasılsınız
boşveeeeeer kızmaaaaaaaaaaaa :) sana da günaydın tatlım :)
sana da günaydın canım, aman aman aman burası da yanıyoooooor.... çok sıcak çooooooooooook... gözün aydın canım, oda takımı geliyor ha? güle güle kullanın inşallah hadi bakalım, şimdi ne zevkli olur onları yerleştirmek :) iyice havalandır ama önceden, Zeynep'in eşyalarına sinmesin dolap kokuları :)
of baayanlar benim bulantım azalıcağı yerde artıyo.sürekli öğürüyorum mutfağa giremiyorum napıcam ben yaaaa
aaaa kıyamam... bundan mavi çokti... Allah yardımcın olsun Hilalciğim :teselli:
kız yine formundasın bakıyorum bugün, kıpır kıpırsın maşallahhhhh
evet tatlım bugün son artık... yarından itibaren evdeyim, size nispet yapmış gibi olmayayım amaaaa hafta içi belki eşimle bir adaya gideceğiz ve iki gün kalacağız orada... sizin için de dinlenir keyfini çıkarırım canlarım yerimseniben
yaşasın s onunda takvimim gözüküyorr ama eski takvimimi bulamadım yenizemuszemus yaptım bende

ne güzel olmuuşş :)

aaa tam sopalık olmuşun sen heeklava: görmemişiz işte ya görsek niye yazmayalım mavi allasen sana garezimi var milletin bu kadar sinir stres heç iyi değil anacım bebek için biraz daha rahat olmayı denemelisin bak hepimiz hamileyiz herkesin sıkıntıları oluyo ama böle sinirlenirsen bebişte asabi olur ona göree relaxx relaxxxx

yaşasın s onunda takvimim gözüküyorr ama eski takvimimi bulamadım yenizemuszemus yaptım bende
buda çok güzel olmuşşşş

aa içine nane atılmış limonata hiç içmedim cokacimcoook
ilk fırsatta deneyem bakem
çok güzel olur birde fesleğenli ayran bayılırım

hızlıyımdır ben bekleyemem hazır olsun bitsin sonra ziv ziv gezicem sıcağın bağrında odaydı eşyaydı uğraşamam herşeyi hazır oldu sayılır bundan sonra hamilelğin tadını çıkarıcam işleri bitiridm yani gerçi çok zevkliydi ama bitti geriye miniğimi beklemek kalıyor sağlıkla gelir inşallah:Saruboceq:

yok canım bi riki daldan hiç bir şey olmaz ayrıca bitki çaylarıda öyle iki fincanı geçmez isen içebilirisn ben bu konuyu iyicene araştırdım doktorumada sordum korkma yani

bizz geldik şekerler hihoyyythihoyyyt
doğurmadık biz şekerler sıramızı bekleriz yani
hoşgeldin nurcum ilayda hanım sırasını bekliyor yani aferin ona

sağol filiz ablacım inş. geçer yavaş yavaş.aa ben de ücretli çalışıyodum manisadayken.iyi işte böyle güzel yanları da var ücretlinin dimi?

hah tamam kızı iki günde kendinize benzettiniz... aferim sizeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizz geldik şekerler hihoyyythihoyyyt
doğurmadık biz şekerler sıramızı bekleriz yani
güzelim beniiiiiiiiiiiim... aman siz sıranızı bekleyin anacım, daha var size, önce Ceren hanım teşrif edecekler inşallah sağlıkla :)
ayy utandım bak yanlış anlaşılmasın dedim yaaa :kedi: kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
seninde içindeki cevher çıkıcak yakındaa kaydirigubbakcemile3
siz çıkartırsınız... sizi cadılar siziiiiii... :roflol:
sağol ablacım oğlan takvimi olsun didim mavi mavi kaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuşşş... yerim ben o oğlanı Şeniz

sağol filiz ablacım inş. geçer yavaş yavaş.aa ben de ücretli çalışıyodum manisadayken.iyi işte böyle güzel yanları da var ücretlinin dimi?
evet canım, iyi yanı seminerlere katılmak zorunda değilsin, kötü yanı çalışmadığın zaman para yok :)
sizde ne var yok şekerler bugün evdeyiz akşama kadar sizinleyim inş
aaaaa dersane yok mu kız bugün?
slm arkadaslar gunaydına.s.
günaydın canım :) hoşgeldin

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

h.b hepinize merhabalar dr.aradım 3lü test yaptırmıyacagım...dr.dinliyorum allah a tevvekkul ettım artık yuce rabbım saglıklı bır sekılde bebesımı kucagıma nasıp etsın:Saruboceq:hepımızınkını ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…