- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.081
limonta içindeki minik bi naneden bişey olmaz
bitki çaylarını falan çok içersen zarar tabi ama
zaten neyini dozunu kaçırırsak zarar bizee şu durumda kaydirigubbakcemile3
seni senii :mymeka:evet.insan hamileyken öyle azgınlık yapamıyo hiçbir konuda.hani yemek konusunda falan.yanlış anlaşılmasın kaydirigubbakcemile3 dozunda olmayı öğreniyo.tamam o zaman naneli sakız bari çiğneyim belki işe yarar..
burcu cnm ya benim iznmin biraz alırken sıkınıtlı olabilir ama biri gelirse ben ücretlimi diyorlar ücretsizmi diyorlar muhasebciler daha iyi bilirler işte ondanda 5 gün falan almak sitiyorum verirlerse ne oalcak 5 gün paramı vermezler ama izn,m biraz uzasın istiyorum malum zaten daha sonra olmayaacgım için sıkıntı olmaz zannediyorum ama işte eleman gelirse işi ögrtirsem hemen daha iyi olur ben çünkü haziran sonu gitmeyi düşünüyorum..
seni senii :mymeka:
evet bak sakız bana iyi geliyor denemekte yarar var
ayy haziran sonu ne güzel yaa azıcık kalmış
işallah hemencik eleman bulunur
ben ücretli olarak çalıştığım için seminer problemim yok, bugün son kaydirigubbakcemile2günaydın filiz ablacım sağol.inş.inş. :Saruboceq: okulun son günü evet.şu seminer de olmasa hemen giderdim burdan..................neyyse az kaldı artık.......................
canikom nasılsın? ben iyiyim de bir aşağı gidiyorum bir buraya geliyorum görmemişim canım selamını kusura bakma :)merhaba demiştim nasılsınız demiştim ama neyse?
boşveeeeeer kızmaaaaaaaaaaaa :) sana da günaydın tatlım :)ay okadar yazmış yalnışlıkla silindi sinir oldum yaaamafoldumben
canlarım hepinize günaydın nasılsınız
sana da günaydın canım, aman aman aman burası da yanıyoooooor.... çok sıcak çooooooooooook... gözün aydın canım, oda takımı geliyor ha? güle güle kullanın inşallah hadi bakalım, şimdi ne zevkli olur onları yerleştirmek :) iyice havalandır ama önceden, Zeynep'in eşyalarına sinmesin dolap kokuları :)günaydın kızlarr bugün nasılız bakalım gülçincim şua n bacaklarını açmıştır nihayet bakalım bize hangi haberlerle gelecek umarım cerenimiz yuvaya yerleşmiş pozisyonunu almıştır yavaş yavaş anası gibi olcek bu kız kesin :)) nur uğramadı demek amanin gülçini beklerken nur yapmasın doğumu bu işler sıraya bakmıyor malum hayırlısı bakalım
burası yanıyor kızlar akşam klimaları açtık artık evde durulmuyor kızımın odası eşya doldu cmt günü oda takımı gelecek gelsede dolapların akoysam eşyalarını böyle ortalıkta kaldı hepsi poşet doldu oda :)
aaaa kıyamam... bundan mavi çokti... Allah yardımcın olsun Hilalciğim :teselli:of baayanlar benim bulantım azalıcağı yerde artıyo.sürekli öğürüyorum mutfağa giremiyorum napıcam ben yaaaa
kız yine formundasın bakıyorum bugün, kıpır kıpırsın maşallahhhhhhoş geldin ablaların güzeli teknelerin güzel esintisi sefalar getirdinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın çatlağım ,azgınım,fingirdeğim günaydınn
he gel hemen hazıra kon dimi çakal koyarım koyarım bir bitisnde çekicem resimlerini cibinlik çok yordu beni dik dik bitmiyor anam baya büyükmüş 100 kelebek aldım dile kolay :) tam incikçi boncukçu karılardan oldum hee
anacığım artar bu sıralar normal hamilelikte herbirşey normal dur daha ilk üç ay bekleyeceksin azıcık sonra rahatlarsın inşallah kraker ye
evet tatlım bugün son artık... yarından itibaren evdeyim, size nispet yapmış gibi olmayayım amaaaa hafta içi belki eşimle bir adaya gideceğiz ve iki gün kalacağız orada... sizin için de dinlenir keyfini çıkarırım canlarım yerimsenibenhele şükür mü diyeyim laen yazdım benim üstümdekinede altımdakjinede slm veriyonuz bir benimi görmediniz..neyse bakalım...çigdemcim evet hamşleyim hormonlar tavan yaptı bu ara sinirlerimde bozuluyor habire ne oldu bana ya burada iş stresi sıcaktan bunaldım bende...birde eleman gelmdei görüşmeyede ne zman alacaklar bilmem..onada sinir oldum...ben iznimi ayarlayacam ona göre karışıgım anlayacagın..tekne güzeline naber. valla sana özeniyorum hem okul bitiyor hemde tatil havası ohh gel keyfim gel sıcak mıcak ama ne yapalım burasıda çok sıcak esmiyor hele benim bulundugum yer şuanda delirmek üzereyim...
yaşasın s onunda takvimim gözüküyorr ama eski takvimimi bulamadım yenizemuszemus yaptım bende
ayy utandım bak yanlış anlaşılmasın dedim yaaa :kedi: kaydirigubbakcemile3
aaa tam sopalık olmuşun sen heehele şükür mü diyeyim laen yazdım benim üstümdekinede altımdakjinede slm veriyonuz bir benimi görmediniz..neyse bakalım...çigdemcim evet hamşleyim hormonlar tavan yaptı bu ara sinirlerimde bozuluyor habire ne oldu bana ya burada iş stresi sıcaktan bunaldım bende...birde eleman gelmdei görüşmeyede ne zman alacaklar bilmem..onada sinir oldum...ben iznimi ayarlayacam ona göre karışıgım anlayacagın..tekne güzeline naber. valla sana özeniyorum hem okul bitiyor hemde tatil havası ohh gel keyfim gel sıcak mıcak ama ne yapalım burasıda çok sıcak esmiyor hele benim bulundugum yer şuanda delirmek üzereyim...
buda çok güzel olmuşşşşyaşasın s onunda takvimim gözüküyorr ama eski takvimimi bulamadım yenizemuszemus yaptım bende
çok güzel olur birde fesleğenli ayran bayılırımaa içine nane atılmış limonata hiç içmedim cokacimcoook
ilk fırsatta deneyem bakem
hızlıyımdır ben bekleyemem hazır olsun bitsin sonra ziv ziv gezicem sıcağın bağrında odaydı eşyaydı uğraşamam herşeyi hazır oldu sayılır bundan sonra hamilelğin tadını çıkarıcam işleri bitiridm yani gerçi çok zevkliydi ama bitti geriye miniğimi beklemek kalıyor sağlıkla gelir inşallah:Saruboceq:buradayım hilal valla ben hep bulantı ögürme akabinde kusma yaşadım hep tamamen bitmiş dgl daha yenilerde bu hafta yaşadım p.tesia kşamı ve salı sabahı sabahları bulantı hissiyle uyanıyorum...suda fazla içemiyorum bu yüzden 3 litre su içmemi söyledi doktorum hem çdemi atayım hemde susuz kalıyorum diye bazı sıkıntılarım fazla su içmedigimdende kaynaklanıyor...mutfaga giremiyorsan zorlama kendini ben daha yenilerde girmeye başladım tamam normalde eşim bana yardım eden biriydi ama kusma olunca hepten giremedim o yaptı hep..iyi hissettigimde kendimi zten yapıyordum..ayy bugünde hiç iyi degilim fazla bu konuda konuşamaycagım midem yine kötü oluyor... çigdem oda takımı gelince resmini koy merak ettim..valla hızlı davranmışsın oda konusunda ..
yok canım bi riki daldan hiç bir şey olmaz ayrıca bitki çaylarıda öyle iki fincanı geçmez isen içebilirisn ben bu konuyu iyicene araştırdım doktorumada sordum korkma yaniya nane aklıma geliyo ama şu bitki uzmanlarından biri düşük yapıyo demişti korkuyorum o yüzden.aslı var mı bilmiyorum ama....ay ne güsel olurdu şimdi hakkaten olsa da içsek!gerçi burası hala serin evde polarla geziyorum.geldik bi allahın dağına delikafadulden
hoşgeldin nurcum ilayda hanım sırasını bekliyor yani aferin onabizz geldik şekerler hihoyyythihoyyyt
doğurmadık biz şekerler sıramızı bekleriz yani
hah tamam kızı iki günde kendinize benzettiniz... aferim sizeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evet.insan hamileyken öyle azgınlık yapamıyo hiçbir konuda.hani yemek konusunda falan.yanlış anlaşılmasın kaydirigubbakcemile3 dozunda olmayı öğreniyo.tamam o zaman naneli sakız bari çiğneyim belki işe yarar..
güzelim beniiiiiiiiiiiim... aman siz sıranızı bekleyin anacım, daha var size, önce Ceren hanım teşrif edecekler inşallah sağlıkla :)bizz geldik şekerler hihoyyythihoyyyt
doğurmadık biz şekerler sıramızı bekleriz yani
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ayy utandım bak yanlış anlaşılmasın dedim yaaa :kedi: kaydirigubbakcemile3
siz çıkartırsınız... sizi cadılar siziiiiii... :roflol:seninde içindeki cevher çıkıcak yakındaa kaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuşşş... yerim ben o oğlanı Şenizsağol ablacım oğlan takvimi olsun didim mavi mavi kaydirigubbakcemile3
seninde içindeki cevher çıkıcak yakındaa kaydirigubbakcemile3
evet canım, iyi yanı seminerlere katılmak zorunda değilsin, kötü yanı çalışmadığın zaman para yok :)sağol filiz ablacım inş. geçer yavaş yavaş.aa ben de ücretli çalışıyodum manisadayken.iyi işte böyle güzel yanları da var ücretlinin dimi?
aaaaa dersane yok mu kız bugün?sizde ne var yok şekerler bugün evdeyiz akşama kadar sizinleyim inş
günaydın canım :) hoşgeldinslm arkadaslar gunaydına.s.
yok yok korkmayın ben bundan ileri gitmem.birazcık başıma vurdu sadece 1 aydır ondan yane aslında çok terbiyeliyimdir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?