- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.061
merhaba demiştim nasılsınız demiştim ama neyse?
günaydın kızlarr bugün nasılız bakalım gülçincim şua n bacaklarını açmıştır nihayet bakalım bize hangi haberlerle gelecek umarım cerenimiz yuvaya yerleşmiş pozisyonunu almıştır yavaş yavaş anası gibi olcek bu kız kesin :)) nur uğramadı demek amanin gülçini beklerken nur yapmasın doğumu bu işler sıraya bakmıyor malum hayırlısı bakalım
burası yanıyor kızlar akşam klimaları açtık artık evde durulmuyor kızımın odası eşya doldu cmt günü oda takımı gelecek gelsede dolapların akoysam eşyalarını böyle ortalıkta kaldı hepsi poşet doldu oda :)
hoş geldin ablaların güzeli teknelerin güzel esintisi sefalar getirdinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeldim kızlar :)
günaydın çatlağım ,azgınım,fingirdeğim günaydınnçiğdeemm günaydın cicim
evet valla bende meraklandım ceren derken ilayda gelmesin sakın delikafadulden
oh oda takımıda gelcek he kızın anam hemen yerleştir resimlerini çek bizde kopya çekelim kaydirigubbakcemile3
of baayanlar benim bulantım azalıcağı yerde artıyo.sürekli öğürüyorum mutfağa giremiyorum napıcam ben yaaaa
of baayanlar benim bulantım azalıcağı yerde artıyo.sürekli öğürüyorum mutfağa giremiyorum napıcam ben yaaaa
günaydın çatlağım ,azgınım,fingirdeğim günaydınn
he gel hemen hazıra kon dimi çakal koyarım koyarım bir bitisnde çekicem resimlerini cibinlik çok yordu beni dik dik bitmiyor anam baya büyükmüş 100 kelebek aldım dile kolay :) tam incikçi boncukçu karılardan oldum hee
hoş geldin ablaların güzeli tenlerin güzel esintisi sefalar getirdinnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın çatlağım ,azgınım,fingirdeğim günaydınn
he gel hemen hazıra kon dimi çakal koyarım koyarım bir bitisnde çekicem resimlerini cibinlik çok yordu beni dik dik bitmiyor anam baya büyükmüş 100 kelebek aldım dile kolay :) tam incikçi boncukçu karılardan oldum hee
anacığım artar bu sıralar normal hamilelikte herbirşey normal dur daha ilk üç ay bekleyeceksin azıcık sonra rahatlarsın inşallah kraker ye
seni bu konuda maviye yönlendiriyoruzz en çok çekenlerden biri o
hele şükür mü diyeyim laen yazdım benim üstümdekinede altımdakjinede slm veriyonuz bir benimi görmediniz..neyse bakalım...çigdemcim evet hamşleyim hormonlar tavan yaptı bu ara sinirlerimde bozuluyor habire ne oldu bana ya burada iş stresi sıcaktan bunaldım bende...birde eleman gelmdei görüşmeyede ne zman alacaklar bilmem..onada sinir oldum...ben iznimi ayarlayacam ona göre karışıgım anlayacagın..tekne güzeline naber. valla sana özeniyorum hem okul bitiyor hemde tatil havası ohh gel keyfim gel sıcak mıcak ama ne yapalım burasıda çok sıcak esmiyor hele benim bulundugum yer şuanda delirmek üzereyim...
ilk üç ayın bitmesine 10 gün kaldı inş.geçer hemen.içim dışım kraker oldu zaten kraker kuscam artık.öğğğ. :sinifsinif:
hımm evet ya ben dikkat etmmeişm takvimine cidden az kalmış bazen herkeste farklı olabiliyor kusmuyorsan idare edilebilir durumdadır çok düşünmemeye çalış yediklerine dikkat et bol su ve ferahlatıcı şeyler iç limonlu içecekler falan nanede iyi gelebilir bir iki dal taze nane atılmış limonata mesela ayy olsada içsek ya serin serin dimii
hımm evet ya ben dikkat etmmeişm takvimine cidden az kalmış bazen herkeste farklı olabiliyor kusmuyorsan idare edilebilir durumdadır çok düşünmemeye çalış yediklerine dikkat et bol su ve ferahlatıcı şeyler iç limonlu içecekler falan nanede iyi gelebilir bir iki dal taze nane atılmış limonata mesela ayy olsada içsek ya serin serin dimii
ya nane aklıma geliyo ama şu bitki uzmanlarından biri düşük yapıyo demişti korkuyorum o yüzden.aslı var mı bilmiyorum ama....ay ne güsel olurdu şimdi hakkaten olsa da içsek!gerçi burası hala serin evde polarla geziyorum.geldik bi allahın dağına delikafadulden
buradayım hilal valla ben hep bulantı ögürme akabinde kusma yaşadım hep tamamen bitmiş dgl daha yenilerde bu hafta yaşadım p.tesia kşamı ve salı sabahı sabahları bulantı hissiyle uyanıyorum...suda fazla içemiyorum bu yüzden 3 litre su içmemi söyledi doktorum hem çdemi atayım hemde susuz kalıyorum diye bazı sıkıntılarım fazla su içmedigimdende kaynaklanıyor...mutfaga giremiyorsan zorlama kendini ben daha yenilerde girmeye başladım tamam normalde eşim bana yardım eden biriydi ama kusma olunca hepten giremedim o yaptı hep..iyi hissettigimde kendimi zten yapıyordum..ayy bugünde hiç iyi degilim fazla bu konuda konuşamaycagım midem yine kötü oluyor... çigdem oda takımı gelince resmini koy merak ettim..valla hızlı davranmışsın oda konusunda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?