- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.221
kızlar ben gidiyorum akşam gelirim inş hepiniz öpüldünüz
çatlak karııı yaa hamileler çoğunlukta olunca böyle oluyor işte :):)
heeee ben tutayım elektrikli süpürgeyi şeyime doğru çeksin cereni çıksın olurmu canım
sırf sen istiyorsun diye yapayım ben bunu
ne güzel dua kız o öyle amin aminnn bol pozisyonlu sevişmeler herkimselere arzular şelaleee gülçinnnnnaminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniz
ya malesef ya bizimki hiç istifini bozmuyor galiab gurlayıp duruyorum arada hareket falan yok yada bende bir gariplik var ne bileyim hiç belirgin birşey hissetmedim ya sinir oluyorum millet 17. 18 haftada kığırdıyor diyor bende tık yok ay bu kız keyfine pekmi düşkün olcek bilmem perşembe günü tarama var ayrıntılı ordada sorucam artık gerçi ultrasonda kıpır kıpır kız ama anası hissetmiyor ay bende problem galiba ne bileyim hissisleştimmi ne olduysa artık :))hemsooooooo zeynepin hareketlerini hisediyormusun
ben 21 hafdalikken hisetmisdim
gül gül seni gidi azgın seniii hoşuna gitti demi çakalll:mymeka::roflol::roflol::roflol:
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis
ikinci bi şifreyle gireriz artık topiğekaydirigubbakcemile3
yengecde bekar daha taze
ondada fantazi doludur kesin :roflol::roflol:
aminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniz
:roflol::roflol: wakumlu wakumluuu ohhh pek rahat olurçatlak karııı yaa hamileler çoğunlukta olunca böyle oluyor işte :):)
heeee ben tutayım elektrikli süpürgeyi şeyime doğru çeksin cereni çıksın olurmu canım
bekar bekar benim kanki kız o ciden tanıdık yanii bende sürekli canım arkdaşlarım diye bahsedince sizi merak etti sizi kaydirigubbakcemile3aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir dua bu böyle
sen kaç yaşındasın bakem? Cidden bekarmısın? Varmı hayatında birileri?
bekarım şekerim kaydirigubbakcemile3 27 yaşındayım hayatımda biri yok şuan opuyorumnanaktanaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir dua bu böyle
sen kaç yaşındasın bakem? Cidden bekarmısın? Varmı hayatında birileri?
canımmm kısada olsa uğra yaz mutlaka doktorun söylediklerini
ay nası ince ve pratik bi zekaya sahipsin bitanemmm beni düşünmende ayrı bi incelik seni seviom çok tuttun kızı içinde sıkılmıştır pırtlat gitsin gayrıııı hadi görem seni
ne güzel dua kız o öyle amin aminnn bol pozisyonlu sevişmeler herkimselere arzular şelaleee gülçinnnnn
:roflol::roflol: wakumlu wakumluuu ohhh pek rahat olur
bekar bekar benim kanki kız o ciden tanıdık yanii bende sürekli canım arkdaşlarım diye bahsedince sizi merak etti sizi kaydirigubbakcemile3
bekarım şekerim kaydirigubbakcemile3 27 yaşındayım hayatımda biri yok şuan opuyorumnanaktan
burcutoşşş benim 10 yıllık dostum kankimm körpeciktik taa tanıştığımızda çıtır kızlardık şimdi olduk kıtır kızlar o doğumdan sonra katur katur olcek zannımca iykii tanımışım onuu canım o benim canım canım canımmm -tatlicadiarzu- makbılem benimmmbekar bekar benim kanki kız o ciden tanıdık yanii bende sürekli canım arkdaşlarım diye bahsedince sizi merak etti sizi kaydirigubbakcemile3
ne güzel dua kız o öyle amin aminnn bol pozisyonlu sevişmeler herkimselere arzular şelaleee gülçinnnnn
ya malesef ya bizimki hiç istifini bozmuyor galiab gurlayıp duruyorum arada hareket falan yok yada bende bir gariplik var ne bileyim hiç belirgin birşey hissetmedim ya sinir oluyorum millet 17. 18 haftada kığırdıyor diyor bende tık yok ay bu kız keyfine pekmi düşkün olcek bilmem perşembe günü tarama var ayrıntılı ordada sorucam artık gerçi ultrasonda kıpır kıpır kız ama anası hissetmiyor ay bende problem galiba ne bileyim hissisleştimmi ne olduysa artık :))
gül gül seni gidi azgın seniii hoşuna gitti demi çakalll:mymeka:
ay aman ne demek şekerim ben seni üzermiyim heeeçç
lan manyak karııı çok olurmu daha günü bilene gelmedi
sen son günlere gelde o zaman soracam ben sana kaydirigubbakcemile3
alllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh sabahlar olmasın kim tutar beniiiiiiiiiiiiii
savaşma seviş benleeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
şuna bak hele bekar yazıyor emme bilmediğide yok meşşeeelleehhhh
zamane kızlarının her pir pohtan haberi var görüyonmu çiğdem bizim zamanımızda böylemiydi konuşamazdık biz kocada öğrendik her bir şeyi kaydirigubbakcemile3
teknoloji saolsun yeawrummmmm :kedi:şuna bak hele bekar yazıyor emme bilmediğide yok meşşeeelleehhhh
zamane kızlarının her pir pohtan haberi var görüyonmu çiğdem bizim zamanımızda böylemiydi konuşamazdık biz kocada öğrendik her bir şeyi kaydirigubbakcemile3
sağol dünürrrrr
iyi ettin söyledin birazdan kalaylamaya başlıcaktım yoksa kaydirigubbakcemile3
kııızz biz baya ün yaptık heee yakında tv programlarından felan teklifler gelcek bize kaydirigubbakcemile3
amanın senin koca vaktin gelmişte geçiyor kııııııı
neyen evlenmedin bu vakte kadar bacıııı
neden hayatında kimse yok senin
kız sen erkek düşmanımısın yoksa kaydirigubbakcemile3
hemen hayatına adam gibi birilerini sokmalı
hatta sadece hayatına değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anladın sen onu yerimseniben :roflol:
burcutoşşş benim 10 yıllık dostum kankimm körpeciktik taa tanıştığımızda çıtır kızlardık şimdi olduk kıtır kızlar o doğumdan sonra katur katur olcek zannımca iykii tanımışım onuu canım o benim canım canım canımmm -tatlicadiarzu- makbılem benimmm
ay ceren işicem altıma şimdi :roflol::roflol::roflol:çatlak karııı yaa hamileler çoğunlukta olunca böyle oluyor işte :):)
güle güle git canım grşkızlar ben gidiyorum akşam gelirim inş hepiniz öpüldünüz
valal anacığım ya bu nesil böyle valla bununda vakti gelmiş anacığım yengeç gibi bacaklarını açası varda adam yokmuş bunun tezda başını bağlamak gerek toplum için tehlike arzediyo :roflol: kız yengeç duyuyon dimi bizi ona göre edeplice evlenecen sonra kocanla ne poh yersen yiyecen ona göreee yoksam paçalı kilitli donu giydiririm ona göree kilidide gülçine veririm zor alırsın vallahaay aman ne demek şekerim ben seni üzermiyim heeeçç
lan manyak karııı çok olurmu daha günü bilene gelmedi
sen son günlere gelde o zaman soracam ben sana kaydirigubbakcemile3
alllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh sabahlar olmasın kim tutar beniiiiiiiiiiiiii
savaşma seviş benleeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
şuna bak hele bekar yazıyor emme bilmediğide yok meşşeeelleehhhh
:roflol::roflol: kız allah iyliğini armudun sapı üzümün çöpü derken ne armut kaldı ortada nede elma eeee bu yaştan sonrada karar vermek tercih yapmak zorrr beklios bakemmzemuszemusamanın senin koca vaktin gelmişte geçiyor kııııııı
neyen evlenmedin bu vakte kadar bacıııı
neden hayatında kimse yok senin
kız sen erkek düşmanımısın yoksa kaydirigubbakcemile3
hemen hayatına adam gibi birilerini sokmalı
hatta sadece hayatına değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anladın sen onu yerimseniben :roflol:
burcutoşşş benim 10 yıllık dostum kankimm körpeciktik taa tanıştığımızda çıtır kızlardık şimdi olduk kıtır kızlar o doğumdan sonra katur katur olcek zannımca iykii tanımışım onuu canım o benim canım canım canımmm -tatlicadiarzu- makbılem benimmm
sağlıkla gelsin canımcım işin şakası bu ... inşallah bende sen gibi sağ salim o günlere gelirimde sen de dalganı gecersin allahımmmmmmmmmm sabırsızlanıom oğlusumu görmek için :)
teknoloji saolsun yeawrummmmm :kedi:
valal anacığım ya bu nesil böyle valla bununda vakti gelmiş anacığım yengeç gibi bacaklarını açası varda adam yokmuş bunun tezda başını bağlamak gerek toplum için tehlike arzediyo :roflol: kız yengeç duyuyon dimi bizi ona göre edeplice evlenecen sonra kocanla ne poh yersen yiyecen ona göreee yoksam paçalı kilitli donu giydiririm ona göree kilidide gülçine veririm zor alırsın vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?