Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay nası ince ve pratik bi zekaya sahipsin bitanemmm beni düşünmende ayrı bi incelik seni seviom çok tuttun kızı içinde sıkılmıştır pırtlat gitsin gayrıııı hadi görem seni

aminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniz
ne güzel dua kız o öyle amin aminnn bol pozisyonlu sevişmeler herkimselere arzular şelaleee gülçinnnnn

hemsooooooo zeynepin hareketlerini hisediyormusun
ben 21 hafdalikken hisetmisdim
ya malesef ya bizimki hiç istifini bozmuyor galiab gurlayıp duruyorum arada hareket falan yok yada bende bir gariplik var ne bileyim hiç belirgin birşey hissetmedim ya sinir oluyorum millet 17. 18 haftada kığırdıyor diyor bende tık yok ay bu kız keyfine pekmi düşkün olcek bilmem perşembe günü tarama var ayrıntılı ordada sorucam artık gerçi ultrasonda kıpır kıpır kız ama anası hissetmiyor ay bende problem galiba ne bileyim hissisleştimmi ne olduysa artık :))

:roflol::roflol::roflol:
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis
gül gül seni gidi azgın seniii hoşuna gitti demi çakalll:mymeka:

ikinci bi şifreyle gireriz artık topiğekaydirigubbakcemile3

yengecde bekar daha taze
ondada fantazi doludur kesin :roflol::roflol:

yaaaaa dünür ben diyom zaten bu topiğe şifre şar diye
her gelen dalıyor sohbetlere baksana
evlisi bekarı dulu hamilesi olmazkiii kaydirigubbakcemile3

bencede kafasından neler geçiyordur kim bilir yerimseniben

aminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel bir dua bu böyle
sen kaç yaşındasın bakem? Cidden bekarmısın? Varmı hayatında birileri?

kızlar ben gidiyorum akşam gelirim inş hepiniz öpüldünüz

canımmm kısada olsa uğra yaz mutlaka doktorun söylediklerini

bekar bekar benim kanki kız o ciden tanıdık yanii bende sürekli canım arkdaşlarım diye bahsedince sizi merak etti sizi kaydirigubbakcemile3

canımmm kısada olsa uğra yaz mutlaka doktorun söylediklerini
bekarım şekerim kaydirigubbakcemile3 27 yaşındayım hayatımda biri yok şuan opuyorumnanaktan

ay nası ince ve pratik bi zekaya sahipsin bitanemmm beni düşünmende ayrı bi incelik seni seviom çok tuttun kızı içinde sıkılmıştır pırtlat gitsin gayrıııı hadi görem seni

ay aman ne demek şekerim ben seni üzermiyim heeeçç
lan manyak karııı çok olurmu daha günü bilene gelmedi
sen son günlere gelde o zaman soracam ben sana kaydirigubbakcemile3

ne güzel dua kız o öyle amin aminnn bol pozisyonlu sevişmeler herkimselere arzular şelaleee gülçinnnnn

alllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh sabahlar olmasın kim tutar beniiiiiiiiiiiiii
savaşma seviş benleeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: wakumlu wakumluuu ohhh pek rahat olur

şuna bak hele bekar yazıyor emme bilmediğide yok meşşeeelleehhhh

zamane kızlarının her pir pohtan haberi var görüyonmu çiğdem bizim zamanımızda böylemiydi konuşamazdık biz kocada öğrendik her bir şeyi kaydirigubbakcemile3

bekar bekar benim kanki kız o ciden tanıdık yanii bende sürekli canım arkdaşlarım diye bahsedince sizi merak etti sizi kaydirigubbakcemile3

sağol dünürrrrr
iyi ettin söyledin birazdan kalaylamaya başlıcaktım yoksa kaydirigubbakcemile3

kııızz biz baya ün yaptık heee yakında tv programlarından felan teklifler gelcek bize kaydirigubbakcemile3

bekarım şekerim kaydirigubbakcemile3 27 yaşındayım hayatımda biri yok şuan opuyorumnanaktan

amanın senin koca vaktin gelmişte geçiyor kııııııı
neyen evlenmedin bu vakte kadar bacıııı
neden hayatında kimse yok senin
kız sen erkek düşmanımısın yoksa kaydirigubbakcemile3
hemen hayatına adam gibi birilerini sokmalı
hatta sadece hayatına değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anladın sen onu yerimseniben :roflol:

burcutoşşş benim 10 yıllık dostum kankimm körpeciktik taa tanıştığımızda çıtır kızlardık şimdi olduk kıtır kızlar o doğumdan sonra katur katur olcek zannımca iykii tanımışım onuu canım o benim canım canım canımmm -tatlicadiarzu- makbılem benimmm

bende senin gibi sinir oluyordum ama 22. hafdadan itibaren
hiediliyor ilk cocukda bende 21 . hafdada hisetdim birde bakdim biri hafif tekme atiyor
hafdalar ilerledikce daha belirgin oluyo.seninde olur insalla

sağlıkla gelsin canımcım işin şakası bu ... inşallah bende sen gibi sağ salim o günlere gelirimde sen de dalganı gecersin allahımmmmmmmmmm sabırsızlanıom oğlusumu görmek için :)

teknoloji saolsun yeawrummmmm :kedi:

baktım kalaya geçiyon ondna diyem dedim zaten :roflol::roflol:
he valla kızım hayatım burası oldu gece gündüz a.s.
sokmalı sokmalı hem hayatına hem malum bahsettiğin yere :roflol::roflol:

:1hug:puyorumnanaktan

ay ceren işicem altıma şimdi :roflol::roflol::roflol:

kızlar ben gidiyorum akşam gelirim inş hepiniz öpüldünüz
güle güle git canım grş

valal anacığım ya bu nesil böyle valla bununda vakti gelmiş anacığım yengeç gibi bacaklarını açası varda adam yokmuş bunun tezda başını bağlamak gerek toplum için tehlike arzediyo :roflol: kız yengeç duyuyon dimi bizi ona göre edeplice evlenecen sonra kocanla ne poh yersen yiyecen ona göreee yoksam paçalı kilitli donu giydiririm ona göree kilidide gülçine veririm zor alırsın vallaha

:roflol::roflol: kız allah iyliğini armudun sapı üzümün çöpü derken ne armut kaldı ortada nede elma eeee bu yaştan sonrada karar vermek tercih yapmak zorrr beklios bakemmzemuszemus

şişşttt aşk tazelem dostluk pekişltirmek için doğru yer değil
haydin özele bakem haydinnn lmaz:

sağlıkla gelsin canımcım işin şakası bu ... inşallah bende sen gibi sağ salim o günlere gelirimde sen de dalganı gecersin allahımmmmmmmmmm sabırsızlanıom oğlusumu görmek için :)

öyle tabii cicim
rabbim herkesi ulaştırsın sağ salim bu günlere inşallah
şimdiden sabırsızlanma şşşişşşttt sakin ol yoksa zaman geçmez valla :):)

teknoloji saolsun yeawrummmmm :kedi:

teknolojimi
diyosuuuuuuuuunnnnnnnnn
teknoloji adı altında başka bişi olmasın kıııııı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
paçalı kililtli don gündeme geldi yine :roflol::roflol:
valla yengeç kilitler valla şeyini ona göre :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…