- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.201
inşallah canım:1no2::1no2::1no2:mafoldumben[/QUOTE
üzülme canim olur insallah
allah büyük
bende okumuştum o haberi çok kötü bi durum yaa gerçekten deneyimli bir yere gitmekkızlar doğumdan sonra kukuya lazer yaptıracaktım..geçenlerde kızın birinin yakmışlar cesaretim falan kalmadı
lazım
içim rahat canım ama azda olsa burkuluyo işte çok sağol allah razı olsunarifem herşeyin hayırlısı olacak sen içini ferah tut..
bizim dualarımız seninle
walla süpersinizzzz bende burda koptummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3feriştahın fantazilerini bile geçer onun fantazileri valla :roflol::roflol: yasaksızın sevişmesi yasaklının çenesini yorrra misali bizde böle gülüp duriruz işte kaydirigubbakcemile3
kız gülçin allah iyiliğini versin gene koptun güle güle kıllan yazmışın ya nura koptum orda delüü:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
gülçin doğum hikayesinden sonra fantazilerini yazar artık bize
sağol canım kıllanmasam dah iyi olur...
acil çıktı bu iş kaynanam yalnız kalmayayım diye gelecek yanıma...
sağlıkla gitsin gelsinde stres yapmıyorum artık kendimi üzmüyorum...
bu onun işi diorum inş 3 hafta sonra meleğimde yanımda olacak yalnız kalmayacm giderken o düşünsün gerisinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar doğumdan sonra kukuya lazer yaptıracaktım..geçenlerde kızın birinin yakmışlar cesaretim falan kalmadı
feriştahın fantazilerini bile geçer onun fantazileri valla :roflol::roflol: yasaksızın sevişmesi yasaklının çenesini yorrra misali bizde böle gülüp duriruz işte kaydirigubbakcemile3
kız gülçin allah iyiliğini versin gene koptun güle güle kıllan yazmışın ya nura koptum orda delüü:roflol::roflol::roflol:
aahhhh aaahhhh sorma ben hadi neysede kocama acıyorum kızzz
her gece tepesinde olan karısı kıçını dönüp ahh vahhh diye diye uyumaya çalışıyor
benim değilde adamın psikolojisi bozulacak ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3
geçen sabah uyandığımızda ikimizde aynı rüyaları görmüşüzde bir birimize anlatıp güldük pozisyonlar farklıydı tabiii o kadar bilinçaltı olmuşuz sen düşün.
Biraz daha zaman geçsin sende başlarsın rüyalanmaya gülüm emrak etme kaydirigubbakcemile3
hele bir doğsun şu minik cadımm bende bir toparlanayım gör bak neler olacak
arzular şelaleeeee diyip diyip durucam cerenden fırsat bulursam tabiii kaydirigubbakcemile3
oooyyyy gülüm benimmm evet böyle düşün yine bir şeyler enge oluyor diye
tabii duamız o engelin bebiş olması yolunda ama
önce herşeyin hayırlısı boşver bakma tarihe sen takip etme balım
kızlar doğumdan sonra kukuya lazer yaptıracaktım..geçenlerde kızın birinin yakmışlar cesaretim falan kalmadı
feriştahın fantazilerini bile geçer onun fantazileri valla :roflol::roflol: yasaksızın sevişmesi yasaklının çenesini yorrra misali bizde böle gülüp duriruz işte kaydirigubbakcemile3
selam şekerler.kaynatıyorsun yine allah muhabbetınızı artırsın.nasılsınız umarım herşey yolundadır.çiğdemcim naber ceren maşallahın var hala çalışıyormusun?benım kızım artık geceye verdı uykusunu gunduzlerı genelde uyanık pek takılamıyorum artık.bir ugrayıp selam vermek istedım öpüyorum hepinizi kuzucuklarınızıda k.i. bakın.a.s.
evet hayırlısı ne ise o inşallah takip etmiyom cicim:umursamaz:
aminnnnnnnn inşallah sağol canım sanada afiyet olsun
tamam görüşürüz hayırlı hbaerlerle inşallah
sağol mavicim sanada afiyet olsun
inşallah güzelsonuçlar alırsın canım hamilelikltemi çıktı daha öncemi vardı
biz iyiyiz canım sen nasılsın iyi yapmışsınız gezin tabi canımm
sağol canım tamam siizn yerinizede dinler keyif ayparım a.s
allah kolaylık versin valla geçmiş olsun şimdiden
kızlar hiç boş bırakmaya gelmemiş sizleri, maşallah döktürmüşsünüz :)
çınladı da geldim zaten kaydirigubbakcemile3
ohhhh ne güzel, demek yaylaya gidiyorsunuz, serin serindir şimdi orası, dikkat et canım, üşütme, Zeynep'in odası da hazır tamam artık sen keyif yap bundan sonra :)
Allah kavuştursun canım şimdiden :)
sakın tansiyonunu zıplatmasına izin verme kaynananın, duymazdan gel tatlım, doktordan da güzel haberlerle gel inşallah :)
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel canım :)
kolay gelsin hayatım, inşallah sonuçlar iyi çıkacak :)
ohhh ne güzel gezdiniz yani :) iyi olmuş canım, arada sırada iyi oluyor :)
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)
tamam tatlım, sen enselenme de :)
Allah bir avazda kurtarsın canım :)
napıcan gülüm ya azgın karı dolu burası hormonlar tavan yapınca muhabbetlerde böyle oluyor allah hep güldürüsn yengeç :)))walla süpersinizzzz bende burda koptummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aha nehiriver gelmiş
kızzzzzzzzz bak hele sen sormadan söyliyim
DAHA DOĞURMADIM BEN :):):)
slm canım bizlerde iyyiz çok şükürrselam şekerler.kaynatıyorsun yine allah muhabbetınızı artırsın.nasılsınız umarım herşey yolundadır.çiğdemcim naber ceren maşallahın var hala çalışıyormusun?benım kızım artık geceye verdı uykusunu gunduzlerı genelde uyanık pek takılamıyorum artık.bir ugrayıp selam vermek istedım öpüyorum hepinizi kuzucuklarınızıda k.i. bakın.a.s.
ikinci bi şifreyle gireriz artık topiğekaydirigubbakcemile3neden olmasınnn sizede fikir olur
o zaman tam + 18 topiği olur len burası kaydirigubbakcemile3
:
aha nehiriver gelmiş
kızzzzzzzzz bak hele sen sormadan söyliyim
DAHA DOĞURMADIM BEN :):):)
napıcan gülüm ya azgın karı dolu burası hormonlar tavan yapınca muhabbetlerde böyle oluyor allah hep güldürüsn yengeç :)))
aminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniznapıcan gülüm ya azgın karı dolu burası hormonlar tavan yapınca muhabbetlerde böyle oluyor allah hep güldürüsn yengeç :)))
aminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniz
:roflol::roflol:aahhhh aaahhhh sorma ben hadi neysede kocama acıyorum kızzz
her gece tepesinde olan karısı kıçını dönüp ahh vahhh diye diye uyumaya çalışıyor
benim değilde adamın psikolojisi bozulacak ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3
geçen sabah uyandığımızda ikimizde aynı rüyaları görmüşüzde bir birimize anlatıp güldük pozisyonlar farklıydı tabiii o kadar bilinçaltı olmuşuz sen düşün.
Biraz daha zaman geçsin sende başlarsın rüyalanmaya gülüm emrak etme kaydirigubbakcemile3
hele bir doğsun şu minik cadımm bende bir toparlanayım gör bak neler olacak
arzular şelaleeeee diyip diyip durucam cerenden fırsat bulursam tabiii kaydirigubbakcemile3
selam canım hoşgeldin bebeiş nasıl canım demek gece uyumaya başladı sağlığı yerinde olsunda hepsi düzene girer elbet canımbizde seni çok öpüyoruz gene gel emi öptümmselam şekerler.kaynatıyorsun yine allah muhabbetınızı artırsın.nasılsınız umarım herşey yolundadır.çiğdemcim naber ceren maşallahın var hala çalışıyormusun?benım kızım artık geceye verdı uykusunu gunduzlerı genelde uyanık pek takılamıyorum artık.bir ugrayıp selam vermek istedım öpüyorum hepinizi kuzucuklarınızıda k.i. bakın.a.s.
:roflol::roflol:çıkarrr artıkkk şu kızıııııııııııııııııııııııııı
ayipsin keçiii pimimin çekilmesini bekliorum ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yengecde bekar daha taze
ondada fantazi doludur kesin :roflol::roflol:
napıcan gülüm ya azgın karı dolu burası hormonlar tavan yapınca muhabbetlerde böyle oluyor allah hep güldürüsn yengeç :)))
çıkarrr artıkkk şu kızıııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?