Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

walla süpersinizzzz bende burda koptummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam şekerler.kaynatıyorsun yine allah muhabbetınızı artırsın.nasılsınız umarım herşey yolundadır.çiğdemcim naber ceren maşallahın var hala çalışıyormusun?benım kızım artık geceye verdı uykusunu gunduzlerı genelde uyanık pek takılamıyorum artık.bir ugrayıp selam vermek istedım öpüyorum hepinizi kuzucuklarınızıda k.i. bakın.a.s.

:roflol::roflol:
gülçin doğum hikayesinden sonra fantazilerini yazar artık bize

neden olmasınnn sizede fikir olur
o zaman tam + 18 topiği olur len burası kaydirigubbakcemile3

valla bencede kıllanmasak daha iyi olur ama elden gelen bişi yok :1no2:
canımmm neyse tek kaynana geliyorsa sorun değil sende zaten genelde ders çalışma modunda olursun kaydirigubbakcemile3
üzülme tabii balım bu güne kadar üzüldüğün kabahat rabbime şükürler olsunki bir işi var böyle düşünelim.

kızlar doğumdan sonra kukuya lazer yaptıracaktım..geçenlerde kızın birinin yakmışlar cesaretim falan kalmadı

ne diyorsunnnn delikafadulden
kız bende doğumdan sonra eşimle beraber gidip tüm vücuda lazer istiyorum hatta daha bu gün konuştuk nerden duydun sen hangi merkezmiş? ona göre oraya gitmeyelim.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende zaten normalinde bile fantezi bolluğu verdı şimdiki halimi sen düşün :asigim:

gül işte balım allah gülmekten ayırmasın :roflol:

evet hayırlısı ne ise o inşallah takip etmiyom cicim:umursamaz:

kızlar doğumdan sonra kukuya lazer yaptıracaktım..geçenlerde kızın birinin yakmışlar cesaretim falan kalmadı

onalr çeşit çeşit nurcum bazıları tene deyiripte yapıo o çok yakıcı oluyormuş son çıkan var böyle tenine hiç deyirmiyolar ve aynı zamadna soğuk hava üflüyor eğer gidersen bunu tarif et bunu yapsınlar bende gidicem yaptırıcam

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canımmm hoş geldin ne ara geldin yazdın kaçtın kıııı
senin kız rahat vermiyor demi ama sende maşallah yinede gelebiliyorsun yanımıza ne güzel

maşallah de kuzum maşallah de çalışmıyorum ama çalışsam sanki daha iyi gibi geliyor
neyse şişşşttt yerin kulağı var :):)

hadi sen prensesle ilgilen balım sonra yine gelirsin yanımıza :):)

evet hayırlısı ne ise o inşallah takip etmiyom cicim:umursamaz:

evet aynen böyle devam a.s

saol cnm önce yoktu hamilelite cıktı
sağol canım tamam siizn yerinizede dinler keyif ayparım a.s

allah kolaylık versin valla geçmiş olsun şimdiden

saol cnmmm

inş cnm inşşşş

slm canım bizlerde iyyiz çok şükürr
sende kendine iyi bak

neden olmasınnn sizede fikir olur
o zaman tam + 18 topiği olur len burası kaydirigubbakcemile3

:
ikinci bi şifreyle gireriz artık topiğekaydirigubbakcemile3

aha nehiriver gelmiş
kızzzzzzzzz bak hele sen sormadan söyliyim
DAHA DOĞURMADIM BEN :):):)

napıcan gülüm ya azgın karı dolu burası hormonlar tavan yapınca muhabbetlerde böyle oluyor allah hep güldürüsn yengeç :)))

yengecde bekar daha taze
ondada fantazi doludur kesin :roflol::roflol:

napıcan gülüm ya azgın karı dolu burası hormonlar tavan yapınca muhabbetlerde böyle oluyor allah hep güldürüsn yengeç :)))
aminn canimm hepimizi :))) allah bi avazda kurtarsın hepiciğinizi kocalarınıza kavuştursun pozisyon kıtlığı çekmeksizin kaydirigubbakcemile3 rahat rahat sevişgen olun Şeniz

selam canım hoşgeldin bebeiş nasıl canım demek gece uyumaya başladı sağlığı yerinde olsunda hepsi düzene girer elbet canımbizde seni çok öpüyoruz gene gel emi öptümm

çıkarrr artıkkk şu kızıııııııııııııııııııııııııı

çatlak karııı yaa hamileler çoğunlukta olunca böyle oluyor işte :):)

çıkarrr artıkkk şu kızıııııııııııııııııııııııııı

heeee ben tutayım elektrikli süpürgeyi şeyime doğru çeksin cereni çıksın olurmu canım
sırf sen istiyorsun diye yapayım ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…