- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.181
ya kızlar benim bugün adet günüm ama hala gelen giden yok kasığımda batma var
benim adet sapıttı yine
hadi hayirlisi canim ya
benim adet sapıttı yine
benim adet sapıttı yine
Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün yoğun işyeri. Bir selam vereyim dedim. Yine dilekçelere gömülmek zorundayım. Kusura bakmayın olur mu? Görüşmek üzere.
bende rahatım anım allaha şükür stresim yok sınavıda kazanacağıma eminim kızımda zamanında gelecek inş...
bugün çatı kontrolümüz var ağdada yaptırdık...
drdan sonrada kaynanamı almaya gidecez eşim yarın zmire gidiyor 2 günlüğüne
benim adet sapıttı yine
slm canım hoşgeldinMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün yoğun işyeri. Bir selam vereyim dedim. Yine dilekçelere gömülmek zorundayım. Kusura bakmayın olur mu? Görüşmek üzere.
:1no2::1no2::1no2:mafoldumben
evet canım bugün 3 gündür kasık ağrım var sanki gelicekmiş gibi ama bişi engelliyo gibiaa kız geldimi günü
hadi oğlum airfe teyzeye dua edicezz :Saruboceq:
aman gelmesin adetin ya gelmesin bebiş gelsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim geçmiş olsun
güle güle kıllan ne diyim kaydirigubbakcemile3
stres yokkkk bunu herkes öğrenicek balımmmm
ve herşey allahımın izini ile yolunda gidicek merak etme sen birtanem
bakalım çatı kontrolünde neler olucak canım doğum şeklin belli olucak dimi akşama mutlaka yaz doktordan sonra tamammı gülüm
canımmm eşin yine iş içinmi gidiyor hay allah yaa ben ona gitme dememişmiydim nerden çıktı şimdi bulmaz:
bu arada kaynana hayırdır sanamı geliyor yoksa yalnız kalma diye delikafadulden
canımmm şişşttt takvime bakmayalım olurmu gülüm heveslenme şimdi dur bakalım daha çok erken tarihle işimiz yok şu sıra
gülçin kız hah ağzına sağlık valla ben yoldan çıkmaya bahane arıyom galiba siz gene iyi rüyada buluşuyomuşunuz biz onuda yapamıyoz benim doktor çıkıyo karşıma elinde dosyalar bir parmağını kaldırmış burnuma kadar sokuppp hımm çok ayıp yasak demedimmi ben size deyip duruyor rüyamda bile rahat yok adamdan :) napayım hiç aklımdan çıkmıyorki kızlardan bahene bulup iki konuşuyorum muzur muzur sen yakında yapar bizi çatlatırısn kesin seni gidi azgın senii ben bilmezmiyim kız seni sen ne fantaziler biriktiridn kimbilirr pehhh
canım benim geçmiş olsun
güle güle kıllan ne diyim kaydirigubbakcemile3
stres yokkkk bunu herkes öğrenicek balımmmm
ve herşey allahımın izini ile yolunda gidicek merak etme sen birtanem
bakalım çatı kontrolünde neler olucak canım doğum şeklin belli olucak dimi akşama mutlaka yaz doktordan sonra tamammı gülüm
canımmm eşin yine iş içinmi gidiyor hay allah yaa ben ona gitme dememişmiydim nerden çıktı şimdi bulmaz:
bu arada kaynana hayırdır sanamı geliyor yoksa yalnız kalma diye delikafadulden
canımmm şişşttt takvime bakmayalım olurmu gülüm heveslenme şimdi dur bakalım daha çok erken tarihle işimiz yok şu sıra
:1no2::1no2::1no2:mafoldumben[/QUOTE
üzülme canim olur insallah
allah büyük
slm canım hoşgeldin
ve kolay gelsin sana
oyy kıyamam yaaa bu ifade çok içten valla :1hug::teselli:
dualarımız seninle canım herşey çok güzel olcak
:roflol::roflol:
gülçin doğum hikayesinden sonra fantazilerini yazar artık bize
:roflol::roflol:
gülçin doğum hikayesinden sonra fantazilerini yazar artık bize
gülçin kız hah ağzına sağlık valla ben yoldan çıkmaya bahane arıyom galiba siz gene iyi rüyada buluşuyomuşunuz biz onuda yapamıyoz benim doktor çıkıyo karşıma elinde dosyalar bir parmağını kaldırmış burnuma kadar sokuppp hımm çok ayıp yasak demedimmi ben size deyip duruyor rüyamda bile rahat yok adamdan :) napayım hiç aklımdan çıkmıyorki kızlardan bahene bulup iki konuşuyorum muzur muzur sen yakında yapar bizi çatlatırısn kesin seni gidi azgın senii ben bilmezmiyim kız seni sen ne fantaziler biriktiridn kimbilirr pehhh
yokkkk be canım ne hevesi ay ihtimal vermiyom ben hemd ediğin gibi çok erken bugün olmazsa yarın malum düzen bozuldu bikere:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?