Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün yoğun işyeri. Bir selam vereyim dedim. Yine dilekçelere gömülmek zorundayım. Kusura bakmayın olur mu? Görüşmek üzere.

canım benim geçmiş olsun
güle güle kıllan ne diyim kaydirigubbakcemile3
stres yokkkk bunu herkes öğrenicek balımmmm
ve herşey allahımın izini ile yolunda gidicek merak etme sen birtanem
bakalım çatı kontrolünde neler olucak canım doğum şeklin belli olucak dimi akşama mutlaka yaz doktordan sonra tamammı gülüm
canımmm eşin yine iş içinmi gidiyor hay allah yaa ben ona gitme dememişmiydim nerden çıktı şimdi bu lmaz:
bu arada kaynana hayırdır sanamı geliyor yoksa yalnız kalma diye delikafadulden

ya kızlar benim bugün adet günüm ama hala gelen giden yok kasığımda batma var
benim adet sapıttı yine

canımmm şişşttt takvime bakmayalım olurmu gülüm heveslenme şimdi dur bakalım daha çok erken tarihle işimiz yok şu sıra

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün yoğun işyeri. Bir selam vereyim dedim. Yine dilekçelere gömülmek zorundayım. Kusura bakmayın olur mu? Görüşmek üzere.
slm canım hoşgeldin
ve kolay gelsin sana
:1no2::1no2::1no2:mafoldumben

oyy kıyamam yaaa bu ifade çok içten valla :1hug::teselli:
dualarımız seninle canım herşey çok güzel olcak

gülçin kız hah ağzına sağlık valla ben yoldan çıkmaya bahane arıyom galiba siz gene iyi rüyada buluşuyomuşunuz biz onuda yapamıyoz benim doktor çıkıyo karşıma elinde dosyalar bir parmağını kaldırmış burnuma kadar sokuppp hımm çok ayıp yasak demedimmi ben size deyip duruyor rüyamda bile rahat yok adamdan :) napayım hiç aklımdan çıkmıyorki kızlardan bahene bulup iki konuşuyorum muzur muzur sen yakında yapar bizi çatlatırısn kesin seni gidi azgın senii ben bilmezmiyim kız seni sen ne fantaziler biriktiridn kimbilirr pehhh

aa kız geldimi günü
hadi oğlum airfe teyzeye dua edicezz :Saruboceq:
evet canım bugün 3 gündür kasık ağrım var sanki gelicekmiş gibi ama bişi engelliyo gibi
canım benim çok sağol allah razı olsun
aman gelmesin adetin ya gelmesin bebiş gelsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah çiğdemcim inşallah:Saruboceq:

yokkkk be canım ne hevesi ay ihtimal vermiyom ben hemd ediğin gibi çok erken bugün olmazsa yarın malum düzen bozuldu bikere:gitme:

:roflol::roflol:
gülçin doğum hikayesinden sonra fantazilerini yazar artık bize

sağol canım kıllanmasam dah iyi olur...
acil çıktı bu iş kaynanam yalnız kalmayayım diye gelecek yanıma...
sağlıkla gitsin gelsinde stres yapmıyorum artık kendimi üzmüyorum...
bu onun işi diorum inş 3 hafta sonra meleğimde yanımda olacak yalnız kalmayacm giderken o düşünsün gerisinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar doğumdan sonra kukuya lazer yaptıracaktım..geçenlerde kızın birinin yakmışlar cesaretim falan kalmadı

:roflol::roflol:
gülçin doğum hikayesinden sonra fantazilerini yazar artık bize

feriştahın fantazilerini bile geçer onun fantazileri valla :roflol::roflol: yasaksızın sevişmesi yasaklının çenesini yorrra misali bizde böle gülüp duriruz işte kaydirigubbakcemile3
kız gülçin allah iyiliğini versin gene koptun güle güle kıllan yazmışın ya nura koptum orda delüü:roflol::roflol::roflol:

aahhhh aaahhhh sorma ben hadi neysede kocama acıyorum kızzz
her gece tepesinde olan karısı kıçını dönüp ahh vahhh diye diye uyumaya çalışıyor
benim değilde adamın psikolojisi bozulacak ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3
geçen sabah uyandığımızda ikimizde aynı rüyaları görmüşüzde bir birimize anlatıp güldük pozisyonlar farklıydı tabiii o kadar bilinçaltı olmuşuz sen düşün.
Biraz daha zaman geçsin sende başlarsın rüyalanmaya gülüm emrak etme kaydirigubbakcemile3
hele bir doğsun şu minik cadımm bende bir toparlanayım gör bak neler olacak
arzular şelaleeeee diyip diyip durucam cerenden fırsat bulursam tabiii kaydirigubbakcemile3

yokkkk be canım ne hevesi ay ihtimal vermiyom ben hemd ediğin gibi çok erken bugün olmazsa yarın malum düzen bozuldu bikere:gitme:

oooyyyy gülüm benimmm evet böyle düşün yine bir şeyler enge oluyor diye
tabii duamız o engelin bebiş olması yolunda ama
önce herşeyin hayırlısı boşver bakma tarihe sen takip etme balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…