- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.301
napalım bacım amacımıza giden yol ondan geçiyo elimizden geleni yapıyoz bizdevayyyy sen bizim arifeye bak sende saman altından su yürütenlerdensin yani
efferim efferim durmak yola yola devaaaaammmmmmm kaydirigubbakcemile3
amaca giden her yol mübahtır biliyorsun her yolu dene canım kaydirigubbakcemile
bizde seni tanıdığımıza sevindik iyi akşamlar canımkısçeler ben çıktım sizi tanıdığıma memnun oldum yarın görüşürüz inşallah iyi akşamlar
evet topik benden bu haberi bekliyor zaten hele bir ilki çıksın kaydirigubbakcemile3
ay yok cicim allah isteyene versin ben almıyım sağol
evet evet günde iki üç dörrttt ben sayıyrdum yediye kadar çıkmıştık aynı gün kaydirigubbakcemile3
yok yok dünür bu benim için bu senin için bu kızımız için bu oğlumuz için diye diye olsun daha bir azdırıcı geliyor kulağa :):)
diyorum ben ara sen eşini erken kaçsın bu akşam dünüüürrr kaydirigubbakcemile3
benim sol kasığıam yine ağrı girdi kız dünür normalmidir bu
dünden beri böyle arda bi giriyor mafoldumben
napalım bacım amacımıza giden yol ondan geçiyo elimizden geleni yapıyoz bizde
ay kızlar siz yine yörüngeyi şaşırdınız heeee
kuşum sürekli aynı şekildemi oturdun?
biraz bacaklarını uzat imkanın varsa yavrucum
arada olur kasıklarda batma istirahat edince geçer
endişe etme kuzum damadım iyi meraklanma sen :)
ayyy kızlarr yaaa benim midem gurulduyor yaaa
ben şimdi hatırladım biz kahvaltıyla duruyoruz acıktıkkkk
bana müsaade calarım gidemde bişiler yiyem cerenimde aç kalmasın
ben gelene kadarda siz gitmiş olursunuz canlarım hepiciğinizi öpüyorum sizlere iyi akşamlar canlarım
dünüüürrrrr dikkat et kendine kuzum ::):):)
ayyy kızlarr yaaa benim midem gurulduyor yaaa
ben şimdi hatırladım biz kahvaltıyla duruyoruz acıktıkkkk
bana müsaade calarım gidemde bişiler yiyem cerenimde aç kalmasın
ben gelene kadarda siz gitmiş olursunuz canlarım hepiciğinizi öpüyorum sizlere iyi akşamlar canlarım
dünüüürrrrr dikkat et kendine kuzum ::):):)
nan ben sadece koptum bir ara smiley eklemiştim kudurmayın nan benide azdıracaksınız canımda sıkkın bırada valla şu dogum muhabbeti olmasa basacaktım istifayı bugünm iyice zırvadan çıktı çünkü debelenip duruyorum bugün gün bitsin diye sürekli sabır diyorum içimden zaten zorlanıyorum bu halimle valla sıcaklarada denk geldi bu halimle burada ham koşuştur hemde çek bunların kahrını başıma agrılar girdi sinirden...
nan ben sadece koptum bir ara smiley eklemiştim kudurmayın nan benide azdıracaksınız canımda sıkkın bırada valla şu dogum muhabbeti olmasa basacaktım istifayı bugünm iyice zırvadan çıktı çünkü debelenip duruyorum bugün gün bitsin diye sürekli sabır diyorum içimden zaten zorlanıyorum bu halimle valla sıcaklarada denk geldi bu halimle burada ham koşuştur hemde çek bunların kahrını başıma agrılar girdi sinirden...
neyse banada müsade azıcık dolanayım bacaklarım açılsın zaten sonra çıkarım..kendinize iyi bakın..iyi akşamlar..
geldim ya beyazlari yikamisdim bi corap kacmis hepsi masmavi olmus cildircam nasil beyazlata bilirim ya offf canim sikildi
geldim ya beyazlari yikamisdim bi corap kacmis hepsi masmavi olmus cildircam nasil beyazlata bilirim ya offf canim sikildi
neyse banada müsade azıcık dolanayım bacaklarım açılsın zaten sonra çıkarım..kendinize iyi bakın..iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?