Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar benim dr randevum çarşambaya kaldı eşimin işlerinden dolayı.bu arada ev taşıyorum giremedim.umarım herkess iyidir.

kizlar merhaba nur az önce dr cikmis hersey yolundaymis bebis henüz asagi inmemis catisi biraz asagi basikmis ama bebek cok büyük olmadigi icin normal dogum olur demis 50.5 cm 3125 gr olmus minik ilaydam haber veryim dedim nur istedi

geldim ya beyazlari yikamisdim bi corap kacmis hepsi masmavi olmus cildircam nasil beyazlata bilirim ya offf canim sikildi

ayy canım yaaa geçen hafta aynı olay benim başıma geldi beyazları atarken o kadar dikkat ederim renkli karışmasın diye ama mavi çorap aynen karışmış arada çamaşırları elime bir aldım makinadan sanki çivit dökmüşüm hepsi masmavi bende uyuz olmuştum hepsini makinadan çıkarıp bol su ile deterjan ve çamaşır suyunda beklettim bir kaç saat sonra tekrar makinaya attım tertemiz ve bembeyaz oldular aklında bulunsun güzelim.

kayinvaldemi aradim oda dediki küvete detarjan koy ve camasir suyu beklet dedi bakakim insallah acilir rengi ya of bide yeni hamile pantolonu almisdim beyaz olmus mavi

aklın yolun birdir güzelim
bak kaynananda biliyormuş bu işi :):)

kizlar merhaba nur az önce dr cikmis hersey yolundaymis bebis henüz asagi inmemis catisi biraz asagi basikmis ama bebek cok büyük olmadigi icin normal dogum olur demis 50.5 cm 3125 gr olmus minik ilaydam haber veryim dedim nur istedi

ablacım çok sağol bende nura bakmak için açmıştım topiği haber verdiğin iyi oldu çok sağol
yaa bizimkide aşağı inmemişti işte aynı dönemde yani bu demek oluyorki doğuma daha var nur rahat bir nefes alablir :) çatısı aşağı nasıl basık oluyor yaaa ilk defa duydum neyse nur anlatır geldiğinde. Demek normal doğuma engel yokmuş hee oleeeeeeeeeyyyyyyyy süpppeerrrrr yaa çok iyi maşallah rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah.
İlaydam kocaman olmuş maşallahhhh allahım sağlıkla doğduklarını görmemizi nasip etsin inşallah cümlemize :)

sağolasın karamnlı
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
sağlıkla gelsin ilaydamızz işallah

hoş geldin dünüüürrrr
yedinmi yemeğini doyurdunmu karnını kıııı?
ne o kocişi kandıramadınmı erken gelmesi için :):)

burdayım dünüüüüüüüüürrrrrrrrrr kocaaaaa beni görmeyyonmu :):)

görüdm gördümm kaydirigubbakcemile3
he valla kociş geç gelcek kandıramadım :sinifsinif:
bende ottum barbunya ayıklıyorum
yedik yemeğimzideee
sen napıyon

görüdm gördümm kaydirigubbakcemile3
he valla kociş geç gelcek kandıramadım :sinifsinif:
bende ottum barbunya ayıklıyorum
yedik yemeğimzideee
sen napıyon

heee anladım damadı rahatsız etmeyin o zaman
uslu uslu oturun bakeemmm kaydirigubbakcemile3
bende ne yapam dünür yemek yemeye diye çıktım mutfağa kendime bir sürü iş çıkardım
şimdide oturdum dinleniyom işte :)
sizede afiyet olsun şekerrr
yarın akşam yemekte barbunya var sanırım

valla ayıklıyorum ama pişirirmiyim bilmiyorum çok üşendim kaydirigubbakcemile3
yarın akşam azar azar atıştırmalık yemeğim var belki yapmam barbunu
mutfağa zaten bi girince insan çıkamıyo illa bişey bulnuyo uğraşçak

ayy sorma yaa bize rahat batıyor zaaattt yat dinlen işte ne poh var işlerle
yok olurmu sonra pasaklı derler illa bir yerlerle uğraşıcam :):):)

yarın akşam pişirirsin o zaman güzelim çarşamba akşamına yemek hazır olur :)

neyse dünür ben accık uzanayım sırtım ağrımış valla ayakta durmaktan belki yine gelirim
belki gelmem bilemicem :)
sende yorma kendini barbunyayı ayıkladıysan bırak mutfağa uzat bacakları keyif yap şeker
sana iyi akşamlar dünür öpooorummm mucx....

evet valla ya batıyo batıyo
gittim çamaşırları topladım şimdi onalrı katlrım
sonra yine bişeyler bulurum yapcak ondan sonra oram buram ağrısın kaydirigubbakcemile3
evet yarın akşam pişircem sanırım :1rolleyes:

yat dinlen dünürüm bende uzanam sonra katlarım azıcık tv keyfi yapam
iyi akşamlar Allah rahatlık versin
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…