- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.341
Günaydın kızlar, Bulcuk bugün takipçinim. Geldim geldim. Kızlar yarın dr gidicem bakalım yumoşlarım ne durumda? Ona göre aşılamam belli olacak. Bir taraftan da sınavlar devam ediyor. Kendi sınavıma hiç çalışamıyorum. Çok stres oldum kızlar. 10 parçaya ayrıldım(
kizlar merhaba nur az önce dr cikmis hersey yolundaymis bebis henüz asagi inmemis catisi biraz asagi basikmis ama bebek cok büyük olmadigi icin normal dogum olur demis 50.5 cm 3125 gr olmus minik ilaydam haber veryim dedim nur istedi
günaydın canım nasılsın miraç nasılgünaydınnnnopuyorumnanaktan
hadi kapı açıldı koşun koşun
Günaydın kızlar, Bulcuk bugün takipçinim. Geldim geldim. Kızlar yarın dr gidicem bakalım yumoşlarım ne durumda? Ona göre aşılamam belli olacak. Bir taraftan da sınavlar devam ediyor. Kendi sınavıma hiç çalışamıyorum. Çok stres oldum kızlar. 10 parçaya ayrıldım(
Kumsalım neler yapıyo? Ben az sonra sınava gidiyorum, cevap vermezsem kızmayın. Bulcuk canım ben de öyle yorgunum ki...Benim tatilim ylda sadece 20 gün onu da alabilirsem(
sınavda başarılar neşecimm opuyorumnanaktanKumsalım neler yapıyo? Ben az sonra sınava gidiyorum, cevap vermezsem kızmayın. Bulcuk canım ben de öyle yorgunum ki...Benim tatilim ylda sadece 20 gün onu da alabilirsem(
günaydın arifecim iyyimgünaydın canım nasılsın miraç nasıl
günaydin hanimlarrr..gününüz neşeli mutluu geçsinn sositososito
Kumsalım test ne zaman yapıcan?? Ay günün geçmiş sen hala oturuyon mu?????Gelcem şimdi oraya ama sınavı kim yapcak???
afiyet olsun c anım yarasın oğluşumuza bende iyiim şükürsınavda başarılar neşecimm opuyorumnanaktan
günaydın arifecim iyyim
Miraç da az önce doydu oda iyi şimdi kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımcım
günaydin hanimlarrr..gününüz neşeli mutluu geçsinn sositososito
ben test yapmıcam nese aynı sonuçla karşılaşıcam biliyom cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem:umursamaz:
günaydın kızlarrr neşeli bir salı olsun ... dün aniden çıkmak zorunda kaldım işler sıkıştı mesai bitmek üzereydi o yüzden kusuruma bakmayın artık geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok yoruluyor açtığım yerden dalıyorum konuya bilmem gereken önemli bir havadis olursa haber edin emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?