Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın kızlar, Bulcuk bugün takipçinim. Geldim geldim. Kızlar yarın dr gidicem bakalım yumoşlarım ne durumda? Ona göre aşılamam belli olacak. Bir taraftan da sınavlar devam ediyor. Kendi sınavıma hiç çalışamıyorum. Çok stres oldum kızlar. 10 parçaya ayrıldım(

neşecim günaydın
işallah yumoşlarr tam kıvamındadırrr :Saruboceq:
senin bu koşuşturmaca halin bizi yoruyo seni hiç düşünrmiyorum zaten neşecim
ne zaman şöle ohh be deyip rahatlıcaksın.
hayatımıza stresi sokmucazz:umursamaz: altın kuralımız

kizlar merhaba nur az önce dr cikmis hersey yolundaymis bebis henüz asagi inmemis catisi biraz asagi basikmis ama bebek cok büyük olmadigi icin normal dogum olur demis 50.5 cm 3125 gr olmus minik ilaydam haber veryim dedim nur istedi

sağol karamanlı abla nasılsın
nurcum çok sevindim herşey yolundaymış
maşallah ilaydamıza büyümüş beee
normal doğum içinde uygun görünüyo herşey sağlıkla
gelsin ilaydamız inşallah

Kumsalım neler yapıyo? Ben az sonra sınava gidiyorum, cevap vermezsem kızmayın. Bulcuk canım ben de öyle yorgunum ki...Benim tatilim ylda sadece 20 gün onu da alabilirsem(

günaydınnnnopuyorumnanaktan
hadi kapı açıldı koşun koşun
günaydın canım nasılsın miraç nasıl

nesecim günaydın nasılsın çok sevindim canım
yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
dualarımız seninle yarın bize hebr vermeyi unutma
nesecim yazın aşılama yapılmıyormu diğer yazında öyle okumuştum
sankim niyeki.çok stres yapıyosun kendine sen elinden geleni yapıyosun
zaten bu kadar kasma kendini:teselli:

Kumsalım neler yapıyo? Ben az sonra sınava gidiyorum, cevap vermezsem kızmayın. Bulcuk canım ben de öyle yorgunum ki...Benim tatilim ylda sadece 20 gün onu da alabilirsem(

canım iyiyim ben sağol günüm yine geçti benim:gitme:ama bu ay hiç umudum yok:umursamaz:.sana sınavında başarılar allah yardımcın olsun inşallah bütün soruları çözersin canım:Saruboceq:

sınavda başarılar neşecimm opuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın miraç nasıl
günaydın arifecim iyyim
Miraç da az önce doydu oda iyi şimdi kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımcım

sınavda başarılar neşecimm opuyorumnanaktan

günaydın arifecim iyyim
Miraç da az önce doydu oda iyi şimdi kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımcım
afiyet olsun c anım yarasın oğluşumuza bende iyiim şükür
günaydin hanimlarrr..gününüz neşeli mutluu geçsinn sositososito

günaydın cicim seninde günün güzel geçsina.s.

ben test yapmıcam nese aynı sonuçla karşılaşıcam biliyom cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem:umursamaz:

:mymeka: kızım böyle şartlandırmasan kendini aynı sonuçla karşılaşıcam diyee
Allah büyük hiç belli olmaz umutlanma ama umutsuzda kalma nasıl olcak bilmim ama :uhm:

günaydın kızlar nasılsınız? nurcum iyi sanırım karamnlı ablaya tşkler..zaten gününe çok var sanırım nurun herşeyin normal seyretmesi güzel..neşede güzel haberlerle gelir inşallah..

günaydın kızlarrr neşeli bir salı olsun ... dün aniden çıkmak zorunda kaldım işler sıkıştı mesai bitmek üzereydi o yüzden kusuruma bakmayın artık geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok yoruluyor açtığım yerden dalıyorum konuya bilmem gereken önemli bir havadis olursa haber edin emii

günaydın canım
olsun çalışıyoruz ani işler yüzünden pat die çıkıoz hepimiz :teselli:
nurdan iyi haberler var ilayda iyiymiş herşey yolunda gidiyormuş çok şükür

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Günaydınlarrrrr
nasılsınız?
bizler şimdilk iyiyiz,kahvaltımızı yaptık,annemle zeynepi sağlık ocağına götürücez şimdi aşısı var bugün:sinifsinif::sinifsinif:
inş akşamda ateşlenmez,misafirlerim geleceklaelaelaelaelaeneyseki annem yanımda
sizler neler yapıyorsunuz,hepinize hayırlı işler diliyorum
nur herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim cnm
arifem inş bu sefer olmuştur güzelim,Allah gönlüne göre versin inş
neşemmmm,ben biliyorum yumoşlar tam kıvamında ,ve aşılama bu sefer olacak inş ve tutacak,sen sınavlarına konsantre ol,stres yapma emi cnmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…