Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kıslar ben gene çıkıorum cmtesi gitcez inş.eşyaları topluoruz kaytarıorm die kızıo koçişim herşeyi yapıo zaten garibim gidip yardım edeyim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

yengeç ohh nispet mi bu anacım canlı müzüüükk yemek ohhh gel keyfim gel bende istiyom akşam balkonda mı yapsamda müzügüdede açayım hamileyiz nan sen allah bilir böyle içkili yerede gidersin..
kuşummm içki içmem ben :kedi: gitceğimiz yerde varmıdır bilmiorum ama göbiş atmak serbest onu biliorum kaydirigubbakcemile3

slm kızlar yarın doktora gıtcem.ilk kontrolum sayılır.bebegımı ılk defa gorucem.gerçi daha bişeye benzemıodur ama olsun.heyecan yaprım nedense?pzt gunud e tatıle ayrılıyorum .bi sure yokum.see you again.allaha emanet olun

Selam kızlar, nasılsınız.

Kumsalcığım daha gelmemiş kırmızılar. Valla heyecan yaptım ben de. Sancı inşaallah adet sancısı değldir canım.

Filiz ablacığım aminyosentezin varmış. Dua edeceğim senin için. Ne zaman gideceksin tam söyyleyebilir misin? Geçmişi çok okuyamadım da. Bu arada kayınvalide görümce bunları takmamakla çok iyi ediyorsun. Sakın üzme kendini olur mu?

Cerenden haber yok .doğurdu mu ki?

kıyamam, için gidiyordur senin de :)
canım ben ptesi ya da salı gideceğim doktora, amniyosentez için güne karar veeceğiz :) dua et annecik olmaz mı?
güle güle ablacım benim içinde uzan
uzan kalk bida benim için uzan kaydirigubbakcemile3
valla ben de öyle yaptım, bir açamadım kendimi, iyi uyumuşum
güle güle ablacımm ahh bizde bi gidebilsek evimize yarın cuma yaşasınn die avutuorum kendimi mafoldumben
ahhh kıyamam... haklısınız valla... hadi bakalım yarın son iş günü :)
kıyamam :)
akşama yemeğe gidiorum kıslarr canlı müzüükk sositososito dökücemm kurtları inşallah hihoyyyt:dance:
oh oh nispet mi yapıyorsun yoksam bize?
kızlar ceren kaça kadar gelmezsem bilin ki doğurmuşumdur demişti
5-6 gibi demişti yanlış hatırlamıyorsam
yengeç ohh nispet mi bu anacım canlı müzüüükk yemek ohhh gel keyfim gel bende istiyom akşam balkonda mı yapsamda müzügüdede açayım hamileyiz nan sen allah bilir böyle içkili yerede gidersin..
hah ben diyecektim şimdi :)
kuşummm içki içmem ben :kedi: gitceğimiz yerde varmıdır bilmiorum ama göbiş atmak serbest onu biliorum kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaa olmadı şimdi, bir kadeh de benim için iç diyecektim ama
kızlar kasıklarımda adet sancısı gibi sızılar oluyor aca adetmi olucaamCADIARZU
bir test yapsaydın da biz de bu kadar acaba mı demeseydik be güzelim :) hakkında hayırlısı inşallah, dua ediyorum canım :)

hoşgeldin iyiyiz canım sağol sen nasılsın bebişin nasıl isime karar verebildinmi
evet canım gelmedi inşallah canım

pazartesi ya da salı doktora gideceğim canım, kontrolümüz var, o gün gününe karar vereceğiz hayatım, ben de tam olarak hangi gün bilmiyorum daha :) dua edersen sevinirim :)

bekliyoruz canım Ceren'i saat 5-6 gibi geleceğiniz söylemişti :)

sen nasılsın? bebişimiz nasıl?

kızlar kasıklarımda adet sancısı gibi sızılar oluyor aca adetmi olucaamCADIARZU
ayy işallah bebiş ağrısıdırrr :Saruboceq:

slm canım

haklısın abla bu akşam yapayım ben testi bari acabalarsan kurtulurum

ay evet evet yap testi meraktan kurtulalım artık
bizede haber ver çatlamaylım

ıYı AKŞAMLAR KIZLAAARR HEPıNıZE KUMSALCIM HAYIRLI MÜJDELERLE GELıRSıN ıNŞALLAH DUALARDA UNUTULMAMAK DıLEĞı ıLE..opuyorumnanaktan

bugün durgunluk çktü üzerime sanırsam benimde işlerim vardı açıktı bilg ama ..kızlar ya pazar günü babalar günü eşime birşey alacam oda bana anneler gününde almıştı bşimdi birşey yapmazsam olmaz..benim aklıma klasik alınabileceklerdentşört geldi yada ne bileyim pantalon falan..ama ne bileyim onuda ihtiyaç durumunda zaten alıyoruz..bir yandanda acaba bruncha mı götürsem diyorum..daha önce gittigimiz bir yer vardı hoşuma gitmişti zaten küçük biraz çardak falan var temiz hava da ..sizce nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…