- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.241
kuşummm içki içmem ben :kedi: gitceğimiz yerde varmıdır bilmiorum ama göbiş atmak serbest onu biliorum kaydirigubbakcemile3yengeç ohh nispet mi bu anacım canlı müzüüükk yemek ohhh gel keyfim gel bende istiyom akşam balkonda mı yapsamda müzügüdede açayım hamileyiz nan sen allah bilir böyle içkili yerede gidersin..
kıslar ben gene çıkıorum cmtesi gitcez inş.eşyaları topluoruz kaytarıorm die kızıo koçişim herşeyi yapıo zaten garibim gidip yardım edeyim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
kıslar ben gene çıkıorum cmtesi gitcez inş.eşyaları topluoruz kaytarıorm die kızıo koçişim herşeyi yapıo zaten garibim gidip yardım edeyim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
kıyamam, için gidiyordur senin de :):roflol::roflol::roflol:
evet sanırım ablaım ,uyurken sürekli sıçrıyor,bebeklerde doğal refleksmiş,bende hep çok korkuyor diye üzülüyorum,kıyamıyorum:çok üzgünüm:
sen naıslsın ablam,geçenlerde dr.a gidecektin sanırım,nasıldı,sorun yok değil mi?
valla ben de öyle yaptım, bir açamadım kendimi, iyi uyumuşumgüle güle ablacım benim içinde uzan
uzan kalk bida benim için uzan kaydirigubbakcemile3
ahhh kıyamam... haklısınız valla... hadi bakalım yarın son iş günü :)güle güle ablacımm ahh bizde bi gidebilsek evimize yarın cuma yaşasınn die avutuorum kendimi mafoldumben
kıyamam :)sağolun bıdıklar beni aydınlatmışsınız inş.ii bi doktor denk gelir.ii kaynatmışsınız ama haaaaa.oh oh hiç bana denk gelmio bu muhabbetler çok kısmetsizim zaten ben herkesi bırakıolar bi biz kaldık burda sinirlerim bozuldu iice nasipsiz miyim neyim yaaaaaaaaaaa mafoldumben
oh oh nispet mi yapıyorsun yoksam bize?akşama yemeğe gidiorum kıslarr canlı müzüükk sositososito dökücemm kurtları inşallah hihoyyyt:dance:
5-6 gibi demişti yanlış hatırlamıyorsamkızlar ceren kaça kadar gelmezsem bilin ki doğurmuşumdur demişti
hah ben diyecektim şimdi :)yengeç ohh nispet mi bu anacım canlı müzüüükk yemek ohhh gel keyfim gel bende istiyom akşam balkonda mı yapsamda müzügüdede açayım hamileyiz nan sen allah bilir böyle içkili yerede gidersin..
aaaaaaaa olmadı şimdi, bir kadeh de benim için iç diyecektim amakuşummm içki içmem ben :kedi: gitceğimiz yerde varmıdır bilmiorum ama göbiş atmak serbest onu biliorum kaydirigubbakcemile3
bir test yapsaydın da biz de bu kadar acaba mı demeseydik be güzelim :) hakkında hayırlısı inşallah, dua ediyorum canım :)kızlar kasıklarımda adet sancısı gibi sızılar oluyor aca adetmi olucaamCADIARZU
Selam kızlar, nasılsınız.
Kumsalcığım daha gelmemiş kırmızılar. Valla heyecan yaptım ben de. Sancı inşaallah adet sancısı değldir canım.
Filiz ablacığım aminyosentezin varmış. Dua edeceğim senin için. Ne zaman gideceksin tam söyyleyebilir misin? Geçmişi çok okuyamadım da. Bu arada kayınvalide görümce bunları takmamakla çok iyi ediyorsun. Sakın üzme kendini olur mu?
Cerenden haber yok .doğurdu mu ki?
Selam kızlar, nasılsınız.
Kumsalcığım daha gelmemiş kırmızılar. Valla heyecan yaptım ben de. Sancı inşaallah adet sancısı değldir canım.
Filiz ablacığım aminyosentezin varmış. Dua edeceğim senin için. Ne zaman gideceksin tam söyyleyebilir misin? Geçmişi çok okuyamadım da. Bu arada kayınvalide görümce bunları takmamakla çok iyi ediyorsun. Sakın üzme kendini olur mu?
haklısın abla bu akşam yapayım ben testi bari acabalarsan kurtulurum
bu akşam bize haber ver ama meraktan çatlarım ben şimdi
eve gidince haber veririm abla
ayy işallah bebiş ağrısıdırrr :Saruboceq:kızlar kasıklarımda adet sancısı gibi sızılar oluyor aca adetmi olucaamCADIARZU
slm canımSelam kızlar, nasılsınız.
haklısın abla bu akşam yapayım ben testi bari acabalarsan kurtulurum
ben yemek yapıp geliyorum canlarım :) burayı açık bırakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?