- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.201
kaydirigubbakcemile3 heh sen fırsat buldukça benim için dur orda :1hug:a.s.kız hamile kadına bu kadar çok hareket yaptırlır mı hiç,be yatarım senin yerine diyeceğima am zeynepten fırsat kalmıyor ki yatmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama istersen ayakta durabilirim bak burduŞeniz
sağol cnm,teşekkrlera.s.
yok yok uyumadım patron minik oğlunu getirdi onla oyalandım azıcıkburcuu uyudun mu kıss
:kedi:ayy utandım bakcanım benim burcuyla ikiniz hep burdasınız zaten maşallah tebrik ediorum sizi alkisalkisalkis
canm benim sağolasın,zeynebi uyuttum baya oldu,bu sefer iyi uydud he evi toparladım hemde pc de oturma fırsatım oldu
acıktı sanırım mıkırdanmaya başladı,birazdan kalkar,bir yandan da onu sallıyorumhihoyyyt
sanırım uyudu galiba,ben ona elini yüzünü yıka da gel dedim belki yıkamaya gitmiştirkaydirigubbakcemile3
sen naıslsın cnm?senin cinsiyeti belli oldu mu?
işallahh beyazım :Saruboceqsorun olmamasına çok sevindim cnm,güzel bir hamilelik geçiririsin umarım sonuna kadar:1hug:
benim çamaşır makinesi durdu,Zeynep uyurken asayımda geleyim,uyanırsa gelemeyebilirim ,uyutmak zaman alıyor sonra da yemek derdi var,off annem yapıpı gidiyordu önden dün yapmadı,bakalım ne pişirsek
hadi öptüm hepinizi güzeller kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beni niye dışlıon mafoldumben ben burda değilmiyim ki aşkolsun biz varız yaa yetmiosmu sanaaaklava:
hoşgeldin canım ilayda testini çözdü kaydirigubbakcemile3geldim şekerler arada test çözüyorum bende
Adamın biri çok çapkınmış.Çiçekten çiçeğe konarken olan olmuş, bastonu kırılmış (zührevi bir hastalık kapmış). Soluğu hemen doktorda almış. Doktor : -Korktuğunuz kadar önemli bir şey değil, demiş.Dediğimi yaparsanız kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.Tam onbeş gün süreyle cinsel organınızı sabah akşam bir bardak süte batırın.Onbeş gün sonra hiçbir şeyciğiniz kalmayacak. -Peki, demiş adam.O gece karısı sabırsızlıkla yatakta onu beklerken adam banyoya girmiş.Bir bardak sütü alıp doktorun tavsiyesini uygulamaya başlamış. Karısı bir beklemiş, iki beklemiş, üç beklemiş...Bakmış ki kocasından ses soluk yok, dosdoğru banyoya gitmiş, pat diye açmış kapıyı ki ne görsün? -Hayret doğrusu kocacığım, demiş şaşkınlıkla, Onun bir dolmakalem gibi doldurulduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi doğrusu!
ay bu ne herkes alındı bea dışlar mıyım seni şekerim opuyorumnanaktan yetiosunuz tabii de çok kişi olunca muhabbet koyu olu ondan yane zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 heh sen fırsat buldukça benim için dur orda :1hug:a.s.
:roflol:
yok yok uyumadım patron minik oğlunu getirdi onla oyalandım azıcık
:kedi:ayy utandım bak
yok yok uyumadım burda dipçik gibi karşınızdayım hihoyyyt
işallahh beyazım :Saruboceqpuyorumnanaktan
canım sanda kolay gelsinn çok öptüm canım opuyorumnanaktan
biz hamilelikden alınıoz yengeçde bize uydu sonunda napsın :roflol:
keşke başına yazsaydım çiğdeme ithafen diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım ilayda testini çözdü kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yavv çiğdemlik bişimiş bu :roflol:
ayol yengeçler zaten alıngan olur sizin yanınızda alınganın küpü oldum benneyaptımkibiz hamilelikden alınıoz yengeçde bize uydu sonunda napsın :roflol:
hee alıştırma mı yaptın miraç kıskanmasınlmaz: utandın mı kıs sen utanır mıydın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten evli olsa hamile misin dicektim ama şimdi demedim ayıp olur die.bizden bulaştı galiba zemuszemus
Adamın biri çok çapkınmış.Çiçekten çiçeğe konarken olan olmuş, bastonu kırılmış (zührevi bir hastalık kapmış). Soluğu hemen doktorda almış. Doktor : -Korktuğunuz kadar önemli bir şey değil, demiş.Dediğimi yaparsanız kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.Tam onbeş gün süreyle cinsel organınızı sabah akşam bir bardak süte batırın.Onbeş gün sonra hiçbir şeyciğiniz kalmayacak. -Peki, demiş adam.O gece karısı sabırsızlıkla yatakta onu beklerken adam banyoya girmiş.Bir bardak sütü alıp doktorun tavsiyesini uygulamaya başlamış. Karısı bir beklemiş, iki beklemiş, üç beklemiş...Bakmış ki kocasından ses soluk yok, dosdoğru banyoya gitmiş, pat diye açmış kapıyı ki ne görsün? -Hayret doğrusu kocacığım, demiş şaşkınlıkla, Onun bir dolmakalem gibi doldurulduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi doğrusu!
zaten görsen acayip şeker bi velet burcu ablamı çok özledim gdelim demiş annesine anneside geldik hadi konuşsana burcu ablanla dedi konuşmayı değilki ben burcu ablama bakmayı özledim diyo velet 4 yaşında
he arada bi utanır gibi yapabiliom kaydirigubbakcemile3
üzüm üzüme baka baka karardı kızda sonundakaydirigubbakcemile3
gönülllll ağladın rahatladınmı doğumdaşımm
:kedi: kız burç ne diyooo bunlar kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: kıs bekarlara bu fıkralar ayıp kaçar sen güzünü kapatıp yaz bunları kaydirigubbakcemile3 tabii bizim aramızda terbiyen bozuldu dimi kıyamam sana bakma sen ben çok terbiyeliydim bunlar beni de bozdu kaydirigubbakcemile3
:kedi: kız burç ne diyooo bunlar kaydirigubbakcemile3
nurrrrrrrrrr çalışıp durma yeter komplekse giriorm ben burda.kaç alman gerekio senin kaçla kapattı bu sene trkçe 80 mi?
nan sizede yetişilmiyor beee çenesi düşmüş garular..
sağol canım sabah ilk işim burayı açmak oluyor eksik kalıyom yoksam özlüyom kızzcanım benim burcuyla ikiniz hep burdasınız zaten maşallah tebrik ediorum sizi alkisalkisalkis
canım bana daral geldi valla sen o halinle allah yardımcın olsun emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallahgeldim şekerler arada test çözüyorum bende
sana kolay gelsin canım öp zeynebi benim için görüşmek üzerrebenim çamaşır makinesi durdu,Zeynep uyurken asayımda geleyim,uyanırsa gelemeyebilirim ,uyutmak zaman alıyor sonra da yemek derdi var,off annem yapıpı gidiyordu önden dün yapmadı,bakalım ne pişirsek
hadi öptüm hepinizi güzeller kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süperrAdamın biri çok çapkınmış.Çiçekten çiçeğe konarken olan olmuş, bastonu kırılmış (zührevi bir hastalık kapmış). Soluğu hemen doktorda almış. Doktor : -Korktuğunuz kadar önemli bir şey değil, demiş.Dediğimi yaparsanız kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.Tam onbeş gün süreyle cinsel organınızı sabah akşam bir bardak süte batırın.Onbeş gün sonra hiçbir şeyciğiniz kalmayacak. -Peki, demiş adam.O gece karısı sabırsızlıkla yatakta onu beklerken adam banyoya girmiş.Bir bardak sütü alıp doktorun tavsiyesini uygulamaya başlamış. Karısı bir beklemiş, iki beklemiş, üç beklemiş...Bakmış ki kocasından ses soluk yok, dosdoğru banyoya gitmiş, pat diye açmış kapıyı ki ne görsün? -Hayret doğrusu kocacığım, demiş şaşkınlıkla, Onun bir dolmakalem gibi doldurulduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi doğrusu!
zaten görsen acayip şeker bi velet burcu ablamı çok özledim gdelim demiş annesine anneside geldik hadi konuşsana burcu ablanla dedi konuşmayı değilki ben burcu ablama bakmayı özledim diyo velet 4 yaşında
he arada bi utanır gibi yapabiliom kaydirigubbakcemile3
üzüm üzüme baka baka karardı kızda sonundakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?