- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.281
ağlamaktan harap oldumm çok üzgünüm çoookkk yarın amniyosentez olucam çok korkuyorum ne olur dua edin benim için sabah sekizden beri doktorlardayız ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm
ceren üzülme tatlım sağlıklı gelsinde bırak sezeryan olsun inan üzülme bebeğin sağlıklı olsun başka birşey isteme bak benim miniğim nasıl daha bilmiyorum karnımdaki su fazlaymış nedenini araştırmaları gerekiyormuş ayrıca bebeğim ellerinden birini inatla açmadı açması gerekliymiş ne yapacağımı bilmiyorumsonuç gelmeden bu kadar endişe etme dedi doçent ama elimde değil dünyam yıkıldı sanki
canım benim dularımız seninle çok üzüldüm sende ağlama artık bitanem bol bol dua et ben inanıyorum bişi, olmucak benim arkadaşımada neler söylemişlerdi kız helak olmuştu ama şimdi nur topu gibi bi oğlumuz var rabbim yardımcın olsun inşlallah güzel haberlerle gelicen bak doktorda söylemiş sonucu bekle canım kendinide zeynebide üzme canımayrıntılı taramada çıktı bunlar herşeyimiz normaldi halbuki ikili üçlü tarama herşey normaldi bugün çok üzüldüm ben ne yapacağımı bilemez durumdayım eşim az önce bıraktı beni bütün gün radyolog,kendi doktorumuz,ordan tıp fakültesi doçent derken helak olduk ah zeynebimm neden böyle üzüyosun anneni diyorum minik kızım nasıl bilmiyorum aklımdan bvir sürü saça şey geçiyor kendime nazarmı ettim bilmem ne albüm ne resim hiçbirşey eklemek istemiyorum hepsini silicem allahım nedir bu allah hiçbirinize yaşatmasın filiz ablama ne olmuş yoksa odamı aynı off allahım yaa
ben ikiliyide üçlüyüde yaptırıdm sonuçlarda temizçıktı bu dobler tarama ayrıntılı ultarsonda radyologun farketmesiyle başladı ellerinden birini açmıyor ve karnımdaki su artmış fazlaymışof noluo ya ne bu kimler amniosentez yaptırıo şimdi bi açıklayın ya çiğdemcim 3 lü taramamıydı bu ?
canım radyolagtan sonra doktorumuza gittik oda tıp fakültesi doçente gönderdi kendine baktı çokkorkma ama emin olalım falan dedi suyum zaten çoktu daha önce söylemişti şimdi biraz daha artmış off nurcum off öyle kötü bir duyguki allah kimseye yaşatmasın bu gece geçmek bilmez sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum ailecek harap olduk herkes teselli ediyor uyumam gerek ama uyuyamıyorum öyle yorgunumki başım ağrıyor ağlamaktancanım benim tek dra mı gittiniz başka drlrada gidin inş bişeyi yoktur zeynebimizin nnesi sağlıkla gelir
evet canım herşeyimiz normaldi bende anlamıyorum anlamıyorummmmmmmağlama çiğdemcim hekes yaptırıo bişey yoktur inş.genelde yanılıolar zaten olasılık bunlar sadece ama ne bu ya 3 lü tarama falan temizdi demişsin ya anlamadım
canım benim dularımız seninle çok üzüldüm sende ağlama artık bitanem bol bol dua et ben inanıyorum bişi, olmucak benim arkadaşımada neler söylemişlerdi kız helak olmuştu ama şimdi nur topu gibi bi oğlumuz var rabbim yardımcın olsun inşlallah güzel haberlerle gelicen bak doktorda söylemiş sonucu bekle canım kendinide zeynebide üzme canım
aklına kötü şeyler getirme sakın .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Sar
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
çiğdemcim canım benim dualarım seninle üzülme haytım zeynebimiz iyi bunlar tedbir amaçlı
ben ikiliyide üçlüyüde yaptırıdm sonuçlarda temizçıktı bu dobler tarama ayrıntılı ultarsonda radyologun farketmesiyle başladı ellerinden birini açmıyor ve karnımdaki su artmış fazlaymış
canım radyolagtan sonra doktorumuza gittik oda tıp fakültesi doçente gönderdi kendine baktı çokkorkma ama emin olalım falan dedi suyum zaten çoktu daha önce söylemişti şimdi biraz daha artmış off nurcum off öyle kötü bir duyguki allah kimseye yaşatmasın bu gece geçmek bilmez sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum ailecek harap olduk herkes teselli ediyor uyumam gerek ama uyuyamıyorum öyle yorgunumki başım ağrıyor ağlamaktan
evet canım herşeyimiz normaldi bende anlamıyorum anlamıyorummmmmmm
canım ben kahvaltıya götüreceğim eşimi :) şorta ihtiyacı var, bir de şort alacağım o kadar :)bugün durgunluk çktü üzerime sanırsam benimde işlerim vardı açıktı bilg ama ..kızlar ya pazar günü babalar günü eşime birşey alacam oda bana anneler gününde almıştı bşimdi birşey yapmazsam olmaz..benim aklıma klasik alınabileceklerdentşört geldi yada ne bileyim pantalon falan..ama ne bileyim onuda ihtiyaç durumunda zaten alıyoruz..bir yandanda acaba bruncha mı götürsem diyorum..daha önce gittigimiz bir yer vardı hoşuma gitmişti zaten küçük biraz çardak falan var temiz hava da ..sizce nasıl olur?
sağol tatlım, hallettimkolay gelsin ablacım cokacimcoook
iyiyim tatlım sen?ablacım nasılsın...
anası gibi cadı bir kız geliyor anlaşılan, canım sezeryan ya da normal doğum, hem senin hem de Ceren'in sağlığı yerinde olsun hiç önemli değil, bırak gerekiyorsa sezeryan ol, belki de bu korkun yüzünden açılmıyor, psikolojik bir şey belki, sakin ol ve hangisi olursa olsun önemli değil de... dualarımız seninle hayatım :)selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım
biz bu gün doktora gittik önce ultrason ile sonrada alttan muayene olduk
ama malesef geçen haftadan beri hiç bir hareket gelişme yok hala açıklık 1 cm. mafoldumben
ve ceren hanımın gelmek gibi bir niyeti yok ne yazıkki
varılan karar aynen şu canlarım:
pazartesi hem raporumu uzatmak hemde tekrar kontrol amaçlı gidicez hastaneye
eğer hala durum aynı ise bir değişiklik yok ise çarşamba günü hastaneye yatıcam ve suni sancı verilecek
suni sancı ile normal doğum gerçekleşmez ise ki inşallah gerçekleşir son çare artık sezeryan olucak
yani anlayacağınız eğer bu cadı kızım çarşamba gününe kadar gelmez ise o gün zorla gelicek dünyaya
bende durumlar böyle canlarım. Üzülmedim desem yalan olur valla herşey ne güzel gidiyordu ama bizim kızın normal yoldan gelmek gibi niyeti yok baksana pek bir sosyete olucak zaaaarrr ille kestirecek annesini mafoldumben mafoldumben
şimdi hepinizin dualarına ihtiyacım var canlarım.
biliyorum zaten ediyorsunuz ama bu gün doktor amca bunları söyleyince ben daha çok üzüldüm.
umarım bunların hiç birine gerek kalmadan ceren hanım kendiliğinden gelir.
Herşeyin hayırlısı ne diyim ....
eee geçmişe bakamadım hiç ne var ne yok canlarım herşey yolundamı? Varmı yeni bir şeyler?
canım ben ne 2'li ne 3'lü yaptırmadım, direkt olarak amniyosenteze karar verdim :) bir şey yok yani :)selaammmm ben geldim ama kısa süreli heran gidebilirim filiz ablacım tam anlıyamadım amniyosentez mi var hayırdır?
ağlamaktan harap oldumm çok üzgünüm çoookkk yarın amniyosentez olucam çok korkuyorum ne olur dua edin benim için sabah sekizden beri doktorlardayız ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm
ceren üzülme tatlım sağlıklı gelsinde bırak sezeryan olsun inan üzülme bebeğin sağlıklı olsun başka birşey isteme bak benim miniğim nasıl daha bilmiyorum karnımdaki su fazlaymış nedenini araştırmaları gerekiyormuş ayrıca bebeğim ellerinden birini inatla açmadı açması gerekliymiş ne yapacağımı bilmiyorumsonuç gelmeden bu kadar endişe etme dedi doçent ama elimde değil dünyam yıkıldı sanki
tatlım böyle olmasına çok üzüldüm ama korkma neden dersen, doktorum bana 3'lü yaptırdıktan sonra detyalı ultrasona yollarız eğer isterseniz fakat orada duyacağınız en ufak şey bile anneyi korkutmaya ve endişelendirmeye yeter dedi ve genelde anneyi endişelendiren şeyler söylenir demişti, ben o yüzden ne ikili ne üçlü ne detaylı hiçbirinin stresini ve korkusunu yaşamak istemediğimden amniyosenteze karar verdim hayatım... korkma, hiçbir şey olmayacak Zeynep'e ve bence hiçbir şeyi yok... amniyosentezi yaptır fakat 200'de bir de olsa düşük riski var, bunu bertaraf etmek için çok iyi bir perinatolog bul ve 2 haftalık rapor falan al evde dinlenmek için, korkutmak için söylemiyorum tatlım, tedbir için :) ben bu riskleri bile bile amniyosentezi tercih ettim, en azından amniyosentez sonucunu alınca tamamen rahatlayacaksın, çünkü hiçbirşey çıkmayacak, sen gayet sağlıklı ve genç bir kadınsın, eşin de öyle, korkulacak bir şey yok, bu sadece tedbir birtanem :)ayrıntılı taramada çıktı bunlar herşeyimiz normaldi halbuki ikili üçlü tarama herşey normaldi bugün çok üzüldüm ben ne yapacağımı bilemez durumdayım eşim az önce bıraktı beni bütün gün radyolog,kendi doktorumuz,ordan tıp fakültesi doçent derken helak olduk ah zeynebimm neden böyle üzüyosun anneni diyorum minik kızım nasıl bilmiyorum aklımdan bvir sürü saça şey geçiyor kendime nazarmı ettim bilmem ne albüm ne resim hiçbirşey eklemek istemiyorum hepsini silicem allahım nedir bu allah hiçbirinize yaşatmasın filiz ablama ne olmuş yoksa odamı aynı off allahım yaa
ben çıkıyorum dinlenmem gerek ne olur duanızı eksik etmeyin sizin duanızda belki miniğimi korur kendinize ii bakın sonuçlarım çıkana kadar bana uyku yok girebilirsem pzt girerim yarın annemler geliyor bu halde ne yapıcaz bilmiyorum
ben çıkıyorum dinlenmem gerek ne olur duanızı eksik etmeyin sizin duanızda belki miniğimi korur kendinize ii bakın sonuçlarım çıkana kadar bana uyku yok girebilirsem pzt girerim yarın annemler geliyor bu halde ne yapıcaz bilmiyorum
offf ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'inkızlarrr hepinize teşekkür ederim canlarım
valla şimdi çiğdemin yazısını okuyunca kendimi unuttum
canım benim balım ruh ikizim üzülmek yok dualarımız sizlerle biliyorsun birtanem böyle yaparak zeynebimizide üzme annesi herşey çok güzel çıkacak kokrtuğunla endişe etiğinle kalacaksın gör bak.
ne nasıl oluyor hayatım?filiz abla o nasıl oluo ya ben çok mu cahilim bu konularda :kedi:
offf ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'in
yaaa evet ablacım annelik iç güdüsü işte
bencede zeynebimizin hiç bir şeysi yok herşey gayet normal ve yolunda
sırf tedbir amaçlı istiyor doktorlar ama işte insan endişe etmedende duramıyor
nasıl rahat olunurki
ama allahımın izini ile güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum ve gayette sağlıklı olduğunu öğrenicez inşallah rabbim meleklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?