Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ağlama çiğdemcim hekes yaptırıo bişey yoktur inş.genelde yanılıolar zaten olasılık bunlar sadece ama ne bu ya 3 lü tarama falan temizdi demişsin ya anlamadım

ağlamaktan harap oldumm çok üzgünüm çoookkk yarın amniyosentez olucam çok korkuyorum ne olur dua edin benim için sabah sekizden beri doktorlardayız ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm

canım benim dularımız seninle çok üzüldüm sende ağlama artık bitanem bol bol dua et ben inanıyorum bişi, olmucak benim arkadaşımada neler söylemişlerdi kız helak olmuştu ama şimdi nur topu gibi bi oğlumuz var rabbim yardımcın olsun inşlallah güzel haberlerle gelicen bak doktorda söylemiş sonucu bekle canım kendinide zeynebide üzme canım
aklına kötü şeyler getirme sakın .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Sar

of noluo ya ne bu kimler amniosentez yaptırıo şimdi bi açıklayın ya çiğdemcim 3 lü taramamıydı bu ?
ben ikiliyide üçlüyüde yaptırıdm sonuçlarda temizçıktı bu dobler tarama ayrıntılı ultarsonda radyologun farketmesiyle başladı ellerinden birini açmıyor ve karnımdaki su artmış fazlaymış

canım benim tek dra mı gittiniz başka drlrada gidin inş bişeyi yoktur zeynebimizin nnesi sağlıkla gelir
canım radyolagtan sonra doktorumuza gittik oda tıp fakültesi doçente gönderdi kendine baktı çokkorkma ama emin olalım falan dedi suyum zaten çoktu daha önce söylemişti şimdi biraz daha artmış off nurcum off öyle kötü bir duyguki allah kimseye yaşatmasın bu gece geçmek bilmez sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum ailecek harap olduk herkes teselli ediyor uyumam gerek ama uyuyamıyorum öyle yorgunumki başım ağrıyor ağlamaktan
ağlama çiğdemcim hekes yaptırıo bişey yoktur inş.genelde yanılıolar zaten olasılık bunlar sadece ama ne bu ya 3 lü tarama falan temizdi demişsin ya anlamadım
evet canım herşeyimiz normaldi bende anlamıyorum anlamıyorummmmmmm

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
çiğdemcim canım benim dualarım seninle üzülme haytım zeynebimiz iyi bunlar tedbir amaçlı

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
çiğdemcim canım benim dualarım seninle üzülme haytım zeynebimiz iyi bunlar tedbir amaçlı

sağol canım sağol

bilmiyorum başka birine daha gitsen olmaz mı?ben bişey olduğunu zannetmiyorum boşuna ağlayıp da bebişini üzme lütfen of ben de korkuyorum şu 2 li 3 lü taramadan falan :1no2:

ben çıkıyorum dinlenmem gerek ne olur duanızı eksik etmeyin sizin duanızda belki miniğimi korur kendinize ii bakın sonuçlarım çıkana kadar bana uyku yok girebilirsem pzt girerim yarın annemler geliyor bu halde ne yapıcaz bilmiyorum

canım ben kahvaltıya götüreceğim eşimi :) şorta ihtiyacı var, bir de şort alacağım o kadar :)
kolay gelsin ablacım cokacimcoook
sağol tatlım, hallettim
ablacım nasılsın...
iyiyim tatlım sen?
anası gibi cadı bir kız geliyor anlaşılan, canım sezeryan ya da normal doğum, hem senin hem de Ceren'in sağlığı yerinde olsun hiç önemli değil, bırak gerekiyorsa sezeryan ol, belki de bu korkun yüzünden açılmıyor, psikolojik bir şey belki, sakin ol ve hangisi olursa olsun önemli değil de... dualarımız seninle hayatım :)
selaammmm ben geldim ama kısa süreli heran gidebilirim filiz ablacım tam anlıyamadım amniyosentez mi var hayırdır?
canım ben ne 2'li ne 3'lü yaptırmadım, direkt olarak amniyosenteze karar verdim :) bir şey yok yani :)
ağlamaktan harap oldumm çok üzgünüm çoookkk yarın amniyosentez olucam çok korkuyorum ne olur dua edin benim için sabah sekizden beri doktorlardayız ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm
tatlım böyle olmasına çok üzüldüm ama korkma neden dersen, doktorum bana 3'lü yaptırdıktan sonra detyalı ultrasona yollarız eğer isterseniz fakat orada duyacağınız en ufak şey bile anneyi korkutmaya ve endişelendirmeye yeter dedi ve genelde anneyi endişelendiren şeyler söylenir demişti, ben o yüzden ne ikili ne üçlü ne detaylı hiçbirinin stresini ve korkusunu yaşamak istemediğimden amniyosenteze karar verdim hayatım... korkma, hiçbir şey olmayacak Zeynep'e ve bence hiçbir şeyi yok... amniyosentezi yaptır fakat 200'de bir de olsa düşük riski var, bunu bertaraf etmek için çok iyi bir perinatolog bul ve 2 haftalık rapor falan al evde dinlenmek için, korkutmak için söylemiyorum tatlım, tedbir için :) ben bu riskleri bile bile amniyosentezi tercih ettim, en azından amniyosentez sonucunu alınca tamamen rahatlayacaksın, çünkü hiçbirşey çıkmayacak, sen gayet sağlıklı ve genç bir kadınsın, eşin de öyle, korkulacak bir şey yok, bu sadece tedbir birtanem :)

allah yardımcın olsun canım bişey olmucak inş. sen hep ii düşün lütfen bebeğin için yapmaya çalış dualarım sizinle :Saruboceq:

kızlarrr hepinize teşekkür ederim canlarım
valla şimdi çiğdemin yazısını okuyunca kendimi unuttum
canım benim balım ruh ikizim üzülmek yok dualarımız sizlerle biliyorsun birtanem böyle yaparak zeynebimizide üzme annesi herşey çok güzel çıkacak kokrtuğunla endişe etiğinle kalacaksın gör bak.

dualarım seninle hayatım :) içini ferah tut... bak böyle durumlarda ben iç sesimi dinlerim hayatım, iç sesim ne diyorsa o çıkar :) bence sen de böyle yap, ama önce sakinleş bunu yapmadan önce :)

ablacım hoş geldin nasılsın
psikolojik olduğunu sanmıyorum ablam yaaa doğum için vücut acaba hazır hale gelmedimiki
çünkü biliyorsun sende fazla rahatım
diye diye nazar ettim kendime galiba
herşeyin hayırlısı ne yapayım
eğer sezeryan olmam gerekirse olcam tabii bir şekilde çıkıcak bu çocuklar ordan :)
sen nasılsın ablam iyimisin?

offf ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'in
filiz abla o nasıl oluo ya ben çok mu cahilim bu konularda :kedi:
ne nasıl oluyor hayatım?

offf ben de çok üzüldüm, ben Çiğdem'in üzülmesine üzüldüm, çünkü eminim hiçbir şeyi yok bence Zeynep'in

yaaa evet ablacım annelik iç güdüsü işte
bencede zeynebimizin hiç bir şeysi yok herşey gayet normal ve yolunda
sırf tedbir amaçlı istiyor doktorlar ama işte insan endişe etmedende duramıyor
nasıl rahat olunurki
ama allahımın izini ile güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum ve gayette sağlıklı olduğunu öğrenicez inşallah rabbim meleklerimizi korusun

çok haklısın, daha ortada bir şey yokken ben endişe yapıyorum, bir de doktorların ağzından böyle bir şey duymak çok zor tabii ki... tüm bebişler ve anneler Allah'a emanet olsunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…