- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.661
kızlar bende çıkıyorum çok öptüm hepinizi
neşecim ve kumsalcımın haberlrini bekliyoruz
sağlıklı mutlu haftasonları opuyorumnanaktan
sanada yengeeeçççç
kendine iyi bak iyi tatilleerrr kaydirigubbakcemile2
aman aman iyi olun gülümmmmm
sıcaklarda dikkat et kendine adliye koridorlarında fazla koşturma
gerçi bişi kalmamış izine ama olsun sen yinede tedbirli ol balım.
kızlar biz geldik ama kimsecikler yok neyse ben bi selam veriyim bide bebişimiz iyiymiş kontroldeydik 34+4 teyim bebeğim 2250 olmuş dr umuz haftasına göre iyi maşallah ama sen biraz fazla almışsın kilo dedi bide ayak şişliğim için sıcaktandır ama tansiyondan kaynaklı olma ihtimaline karşı hergün tansiyonu ölçtür 14 e 9 un üstüne çıkmaması lazım çıkarsa hemen beni ara dedi bide bebişin hareketlerini takip et gün içinde 10 defa olması lazım dedi birde karnında aşırı bir sertleşme olursada beni ara dedi bunlar bilgilendirme sen iyisin bana göre dedi sen kendini nasıl hissediyosun diye sordu bende iyiyim dedim sadece bebeğim bi tarafa birden toplanınca çok canım yanıyo dedim bunlar normal şeyler kemikleri artık daha güçlü dedi
maşallah hayırlısı olsun canım miniğimiz iyi olsun gerisi boş sen üzülme sakın
bende iyiyim canım çalışıyoruz işte iş güç evet yapmadım canım daha allah izin veririse yarın kanda baktırıcam hayırlısı olsun diyorum gerisi rabbime kalmış tamam canım mutlaka haberdar ederim seni sağol canım
kızlar bana müsade iyi akşamlar..ceren hafta sonu umarım ceren hanım gelmek ister..nete girip haber alamya çalışacagım haber almazsak ararım bak ona göre haberin olsun şimdiden..
kızlar bende çıkıyorum çok öptüm hepinizi
neşecim ve kumsalcımın haberlrini bekliyoruz
sağlıklı mutlu haftasonları opuyorumnanaktan
valla öyle ceren gördün zaten cidden bunaldım çok ben geçen sende kıpırdayamamıştım ben bir yere işyerinded son zamanalrda yaşadıklarım iyice bunalttı beni..neyse uamrım bende hayırlısı ile tatile gidebilirim...neyse ben kaçıyorum görüşmek üzere..
Sen de kendine çok iyi bak canım. Dünkü yazılarını okudum. Hiç moral bozma olur mu? Sezeryan da olsa sağlık olsun.
canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi akşamalr iyi tatiller
yarım mutlaka allahtan bişi olmazsa olum olumsuz haber vericem size
cerenciğimin vasıtasıyla hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
çok öpüyorum görüşmek üzereopuyorumnanaktanŞeniz
kızlar biz geldik ama kimsecikler yok neyse ben bi selam veriyim bide bebişimiz iyiymiş kontroldeydik 34+4 teyim bebeğim 2250 olmuş dr umuz haftasına göre iyi maşallah ama sen biraz fazla almışsın kilo dedi bide ayak şişliğim için sıcaktandır ama tansiyondan kaynaklı olma ihtimaline karşı hergün tansiyonu ölçtür 14 e 9 un üstüne çıkmaması lazım çıkarsa hemen beni ara dedi bide bebişin hareketlerini takip et gün içinde 10 defa olması lazım dedi birde karnında aşırı bir sertleşme olursada beni ara dedi bunlar bilgilendirme sen iyisin bana göre dedi sen kendini nasıl hissediyosun diye sordu bende iyiyim dedim sadece bebeğim bi tarafa birden toplanınca çok canım yanıyo dedim bunlar normal şeyler kemikleri artık daha güçlü dedi
acaba kumsalım ne yaptı en içten dualarım ve aklım onunla
kız gülçin doğurdun doğuracan diye kafam seninlede meşgul tabi bak gör ansızın sancın tutacak ve ceren gelmeye karar vericek sen ferah tut gönlünü
mavim stresin sıkıntın biraz olsun geçtimi hayatım valla bu iş sorunlarına çok kızıyorum bide senin gibi hamişken bunlarla uğraşmak kolay iş değil zaten hassas dönemdeyiz
slm fılız ablacım cerencim,eşim eve gelince güzel ve sakin bir sekılde konustum ,benı uzdugunu bunu neden ve nasıl yaptıgını anlattım...dayanamadım konusurken agladım...sarıldı tamam ozur dılerım dedı...ınsallah duzelır fılız ablacım...sonrada bıseyler yapmak ıstermısın dedı bende kuafore gotururmusun dedım kuafore gıttım ablacım agda yaptırdım...komple...saclarıma fon cektırdım...kaslarımı aldırdım ıhtıyacım vardı zatenn..ıyıde oldu kafam dagıldı...bıraz...sonrada bır cay bahcesıne goturdu...romantık romantık konustu saskınım....sanırım artık konusmam gerek...ınsanları kırmaktan korktugum ıcın bısey dıyemıyordum...ama ıyı oldu...artık susmak yokalkisalkisalkis:teytey:
slm fılız ablacım cerencim,eşim eve gelince güzel ve sakin bir sekılde konustum ,benı uzdugunu bunu neden ve nasıl yaptıgını anlattım...dayanamadım konusurken agladım...sarıldı tamam ozur dılerım dedı...ınsallah duzelır fılız ablacım...sonrada bıseyler yapmak ıstermısın dedı bende kuafore gotururmusun dedım kuafore gıttım ablacım agda yaptırdım...komple...saclarıma fon cektırdım...kaslarımı aldırdım ıhtıyacım vardı zatenn..ıyıde oldu kafam dagıldı...bıraz...sonrada bır cay bahcesıne goturdu...romantık romantık konustu saskınım....sanırım artık konusmam gerek...ınsanları kırmaktan korktugum ıcın bısey dıyemıyordum...ama ıyı oldu...artık susmak yokalkisalkisalkis:teytey:
bu arada kızlar çiğdemle görüştüm bu gün amnşyosetez için sıvıyı vermişler teste gitmiş. En geç ay sonuna kadar bütün sonuçlar net olarak çıkacak hayırlısı ile inşallah.
Yaylaya çıkmışlar sesi iyi geliyordu biraz toparlamış kendisini sizede haber edeyim merakta kalmayın dedim.
Dualarımız minik zeynebimizle ben biliyorumki sonuçlar çok güzel çıkacak bu sadece tedbir amaçlı bir test.
bu arada kızlar çiğdemle görüştüm bu gün amnşyosetez için sıvıyı vermişler teste gitmiş. En geç ay sonuna kadar bütün sonuçlar net olarak çıkacak hayırlısı ile inşallah.
Yaylaya çıkmışlar sesi iyi geliyordu biraz toparlamış kendisini sizede haber edeyim merakta kalmayın dedim.
Dualarımız minik zeynebimizle ben biliyorumki sonuçlar çok güzel çıkacak bu sadece tedbir amaçlı bir test.
harikaaaaaaa... aferim sana... hemen düzeleceğini düşünme, yakında tekrar hatırlatmak zorunda kalabilirsin tatlım, aklında olsun :)slm fılız ablacım cerencim,eşim eve gelince güzel ve sakin bir sekılde konustum ,benı uzdugunu bunu neden ve nasıl yaptıgını anlattım...dayanamadım konusurken agladım...sarıldı tamam ozur dılerım dedı...ınsallah duzelır fılız ablacım...sonrada bıseyler yapmak ıstermısın dedı bende kuafore gotururmusun dedım kuafore gıttım ablacım agda yaptırdım...komple...saclarıma fon cektırdım...kaslarımı aldırdım ıhtıyacım vardı zatenn..ıyıde oldu kafam dagıldı...bıraz...sonrada bır cay bahcesıne goturdu...romantık romantık konustu saskınım....sanırım artık konusmam gerek...ınsanları kırmaktan korktugum ıcın bısey dıyemıyordum...ama ıyı oldu...artık susmak yokalkisalkisalkis:teytey:
ayyy canımm senin adına çok sevindim ne güzel bak konuşarak halletmişsiniz aranızdaki sorunu aslında sorunda yoktu ya neyse erkekler her zaman anlayışlı olamayabiliyor. Sende çok takma güzelim yaşadığını yaşadığın an söyle eşine sonra içinde birikirse daha kötü bir patlama olur ki bunu hiç birimiz istemeyiz.
demek kuaföre gidip bakıma girdin vvvvaavvvvvv güle güle kıllan bacım kaydirigubbakcemile3
allah ağız tadınızı hiiiç bozmasın güzelim. Sen sakin ol bebeğini düşün üzülme stres olma yeter. Yeri geldiğinde de kocanda olsa lafını esirgeme. Kimse alınmaz kırılmaz merak etme.
oh bak gördünmü sorun çözüldü çok sevindim kocayla konuşurken ağlamak en güzel çözüm zaten kaydirigubbakcemile3 bende asla daynamam salya sümük giderim
hep mutlu olun canım
canım benım yerım senı sızın sayenızde belkı sız demesenız ben halen konusmazdım cok sukur ıyı gıbıyız sımdı...sen ne yaptın ...sekerzemuszemus
harikaaaaaaa... aferim sana... hemen düzeleceğini düşünme, yakında tekrar hatırlatmak zorunda kalabilirsin tatlım, aklında olsun :)
ınsallah tekrarlamak zorunda kalmam....kıskanclık sorunu vardı paranoya gıbı aıle pisikiyatristine gitti...o konuda duzeldı..sanırım ters tepkı yaptı:roflol:yaparsa tekrar benı ezmeye kalkarsa sıze soylerım bana fıkır verebılırsınız ben konustugumda ya tam kırıyorum...konusmadıgımda...ben kırılıyorum...bugun bu dengeyı ayarladım...sayenızde:lepi:
ınsallah tekrarlamak zorunda kalmam....kıskanclık sorunu vardı paranoya gıbı aıle pisikiyatristine gitti...o konuda duzeldı..sanırım ters tepkı yaptı:roflol:yaparsa tekrar benı ezmeye kalkarsa sıze soylerım bana fıkır verebılırsınız ben konustugumda ya tam kırıyorum...konusmadıgımda...ben kırılıyorum...bugun bu dengeyı ayarladım...sayenızde:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?