Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Sen de kendine çok iyi bak canım. Dünkü yazılarını okudum. Hiç moral bozma olur mu? Sezeryan da olsa sağlık olsun.

canlarım bende çıkıyorum hepinize iyi akşamalr iyi tatiller
yarım mutlaka allahtan bişi olmazsa olum olumsuz haber vericem size
cerenciğimin vasıtasıyla hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun
çok öpüyorum görüşmek üzereopuyorumnanaktanŞeniz

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran) (Beklemedeyiz)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 2
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar biz geldik ama kimsecikler yok neyse ben bi selam veriyim bide bebişimiz iyiymiş kontroldeydik 34+4 teyim bebeğim 2250 olmuş dr umuz haftasına göre iyi maşallah ama sen biraz fazla almışsın kilo dedi bide ayak şişliğim için sıcaktandır ama tansiyondan kaynaklı olma ihtimaline karşı hergün tansiyonu ölçtür 14 e 9 un üstüne çıkmaması lazım çıkarsa hemen beni ara dedi bide bebişin hareketlerini takip et gün içinde 10 defa olması lazım dedi birde karnında aşırı bir sertleşme olursada beni ara dedi bunlar bilgilendirme sen iyisin bana göre dedi sen kendini nasıl hissediyosun diye sordu bende iyiyim dedim sadece bebeğim bi tarafa birden toplanınca çok canım yanıyo dedim bunlar normal şeyler kemikleri artık daha güçlü dedi

acaba kumsalım ne yaptı en içten dualarım ve aklım onunla
kız gülçin doğurdun doğuracan diye kafam seninlede meşgul tabi bak gör ansızın sancın tutacak ve ceren gelmeye karar vericek sen ferah tut gönlünü
mavim stresin sıkıntın biraz olsun geçtimi hayatım valla bu iş sorunlarına çok kızıyorum bide senin gibi hamişken bunlarla uğraşmak kolay iş değil zaten hassas dönemdeyiz

canıııııım, görüşemiyoruz kaç gündür... maşallah bebiş büyümüş, senin de az kaldı güzelim, inşallah sağlıkla sen de kucağına alacaksın tatlım, dikkat et kendine, ben de bugün bayağı bir şiştim, sol ayağım davul gibi mübarek, şu tansiyon konusuna takıldım doğrusu, yarın gidip ben de ölçtüreyim, gerçi benim tansiyonum düşüktü, inşallah yükselmez, daha yolun çok başındayım ama bu şişlik rahatsız etmeye başladı, yüzük saat ne varsa çıkardım, Allah hayır etsin :)

slm fılız ablacım cerencim,eşim eve gelince güzel ve sakin bir sekılde konustum ,benı uzdugunu bunu neden ve nasıl yaptıgını anlattım...dayanamadım konusurken agladım...sarıldı tamam ozur dılerım dedı...ınsallah duzelır fılız ablacım...sonrada bıseyler yapmak ıstermısın dedı bende kuafore gotururmusun dedım kuafore gıttım ablacım agda yaptırdım...komple...saclarıma fon cektırdım...kaslarımı aldırdım ıhtıyacım vardı zatenn..ıyıde oldu kafam dagıldı...bıraz...sonrada bır cay bahcesıne goturdu...romantık romantık konustu saskınım....sanırım artık konusmam gerek...ınsanları kırmaktan korktugum ıcın bısey dıyemıyordum...ama ıyı oldu...artık susmak yokalkisalkisalkis:teytey:

yok gülüm üzülmüyorum zaten hayırlısı allahtan diyorum bekliyorum minik cadımı
canımmm yaa senin içinde dua ediyorum rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah. Senden haber bekliyor olacağım ona göre gülüm. yerimseniben

kızlar bana müsade iyi akşamlar..ceren hafta sonu umarım ceren hanım gelmek ister..nete girip haber alamya çalışacagım haber almazsak ararım bak ona göre haberin olsun şimdiden..

yok be gülüm hiç sanmıyorum. dün eşime doktora özellikle sordu haftasonu bir sıkıntı olurmu gelme durumu söz konusumu dedi doktorda gayet sakiiinn yooo siz keyfinize bakın gezin dolaşın bu kızın gelmek gibi bir niyeti yok dedi. Yani haftasonu sakin geçicek gibi görüüyor allahın işi tabii bellide olmaz :umursamaz:
yarın bizde temizlik var gülüm kadın gelicek doğumdan önce dip köşe temizlendin ev rahat ediyim bende hastane dönüşü. Eşimde gündüz evde gelemeyebilirim topiğe yani sen öğlenekadar iş yerinde olacağın için yetişemeyebilirim haberin olsun cicim.

kızlar bende çıkıyorum çok öptüm hepinizi
neşecim ve kumsalcımın haberlrini bekliyoruz
sağlıklı mutlu haftasonları opuyorumnanaktan

iyi akşamlarrr dünürrr kendine ve damadıma iyi bak emiii zemuszemus

hadi hadi söylenme tamam kafana taktıkça konuştukça sana zaman hiç geçmeyecek yoksa bırak akışına bırak herşeyi relax ol sal gitsin yoksa zaman geçmez valla
sanada iyi akşamlar maviiiii

Sen de kendine çok iyi bak canım. Dünkü yazılarını okudum. Hiç moral bozma olur mu? Sezeryan da olsa sağlık olsun.

yok gülüm ya dün öyle doktor söyleyince üzüldüm ve sizlerle paylaştım ama şimdi iyiyim moralimi bozmuyorum sezeryansa sezeryan normalse normal hangisi hayırlısı ise hakkımda o olsun ne yapalım. Elbet bir şekilde çıkacak bu çocuklar içerden ha öyle ha böyle kaydirigubbakcemile3

Sanada iyi akşamlar vede iyi tatiller güzelim
haberlerini bekliyor olacağım yarın ve topiğede haber vericem inşallah.

hoş geldin güzelim.
demek herşey yolunda imiş kızımızda kocaman olmuş maşaallah ona maşallah nazar değmesin. Doktorun dediklerini dikkate al canım kendini kontrol et ama evhamda yapma bak ne güzel her birşey yolundaymış kaydirigubbakcemile2

sağol canım bu kadar meşgul etme aklını bol bol dua et yeter gülümmmm....
aniden sancılancammı :1shok: bilmem bakalım nasip
hayırlısı ile sağlıkla gelsin kızımda artık sancıylamı olur sancısızmı bilemicem.

ayyy canımm senin adına çok sevindim ne güzel bak konuşarak halletmişsiniz aranızdaki sorunu aslında sorunda yoktu ya neyse erkekler her zaman anlayışlı olamayabiliyor. Sende çok takma güzelim yaşadığını yaşadığın an söyle eşine sonra içinde birikirse daha kötü bir patlama olur ki bunu hiç birimiz istemeyiz.
demek kuaföre gidip bakıma girdin vvvvaavvvvvv güle güle kıllan bacım kaydirigubbakcemile3
allah ağız tadınızı hiiiç bozmasın güzelim. Sen sakin ol bebeğini düşün üzülme stres olma yeter. Yeri geldiğinde de kocanda olsa lafını esirgeme. Kimse alınmaz kırılmaz merak etme.

bu arada kızlar çiğdemle görüştüm bu gün amnşyosetez için sıvıyı vermişler teste gitmiş. En geç ay sonuna kadar bütün sonuçlar net olarak çıkacak hayırlısı ile inşallah.
Yaylaya çıkmışlar sesi iyi geliyordu biraz toparlamış kendisini sizede haber edeyim merakta kalmayın dedim.
Dualarımız minik zeynebimizle ben biliyorumki sonuçlar çok güzel çıkacak bu sadece tedbir amaçlı bir test.

maşallah bebişine canım büyümüş herşeyin yolunda olmasına sevindim işallahda hep böyle güzel gider sonuna kadar

oh bak gördünmü sorun çözüldü çok sevindim kocayla konuşurken ağlamak en güzel çözüm zaten kaydirigubbakcemile3 bende asla daynamam salya sümük giderim
hep mutlu olun canım

dünürüm sağolasın hepimizin aklı çiğdemdeydi bugun
işallah sonuçlarıda güzel çıkıcak :Saruboceq:
yayla iyi gelicek ona işallah moralini yüksek tutar orda

allah yardımcısı olsun cıgdemın allah ın ıznıylede hıcbırseyı yoktur bebişin insallah.saol arkadasım ben esımle hıc konusmuyordum ve hep benı kıracak uzecek hersey cıkartıyor ben hep susuyordum elbet duzelır yok duzelcen deıl gıbı...ınsallah bugun konustum bakalım.duzelır ınsallah allah cok buyuk...ınsallah canım sende normal dogum yaparsın...:Saruboceq:

harikaaaaaaa... aferim sana... hemen düzeleceğini düşünme, yakında tekrar hatırlatmak zorunda kalabilirsin tatlım, aklında olsun :)

sana tamamen katılıyorum hayatım :)

oh bak gördünmü sorun çözüldü çok sevindim kocayla konuşurken ağlamak en güzel çözüm zaten kaydirigubbakcemile3 bende asla daynamam salya sümük giderim
hep mutlu olun canım

canım benım yerım senı sızın sayenızde belkı sız demesenız ben halen konusmazdım cok sukur ıyı gıbıyız sımdı...sen ne yaptın ...sekerzemuszemus

harikaaaaaaa... aferim sana... hemen düzeleceğini düşünme, yakında tekrar hatırlatmak zorunda kalabilirsin tatlım, aklında olsun :)

ınsallah tekrarlamak zorunda kalmam....kıskanclık sorunu vardı paranoya gıbı aıle pisikiyatristine gitti...o konuda duzeldı..sanırım ters tepkı yaptı:roflol:yaparsa tekrar benı ezmeye kalkarsa sıze soylerım bana fıkır verebılırsınız ben konustugumda ya tam kırıyorum...konusmadıgımda...ben kırılıyorum...bugun bu dengeyı ayarladım...sayenızde:lepi:

tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarır canım :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…