- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.621
aaaaaaaa doğum 1 Temmuz mu yoksa?
o zaman moral alabileceğin en güzel topiktesin :) burada hem ağlarız, hem güleriz, kocaman bir aileyiz çünkü, elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışırız ama gereksiz şeylere üzülenlere de hemen sopamızı gösteririzklava: di mi kızlar? çünkü bebişlerimizin üzülmesine izin vermeyiz
canım benim benim kırımızlar gelmedi hala yarın allahın izniyle kan tahlili yaptırıcam o zaman kesin olarak belli olur inşallah sağol hayatım
burada bu kadar hamile tek yürek olup senin için bu mübarek günde şimdi allah gönlüne göre versin diye hep bir ağızdan söyleyelim.yarın bayramın olur inşallah....
canım benim çok sağol hepinizden allah razı olsun inşallah canımmm
rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin kayracım
seninde az kalmış canım biraz sabır bi avazda kurtulursun inşallah
sen 1 Temmuz deyince hemen aklıma doğum geldi tabii... hadi bakalım çok çok az kaldı güzelim Şenizablacım doğumum 1 temmuz değil.1 temmuzda bebeğim 35+5 oluyor.yani doğsa bile allah korusun risk yok.birde durumu biliyorsun doktor en geç 37.hafta alırım diyor.hayırlısı.çok kalmadı yani..son ana kadar beklemek gibi bir lüksüm yok....
aklınla bin yaşa... hadi kızlar hep beraber söylelim, inşallah yarın parti yapalım zemuszemusburada bu kadar hamile tek yürek olup senin için bu mübarek günde şimdi allah gönlüne göre versin diye hep bir ağızdan söyleyelim.yarın bayramın olur inşallah....
kesinlikee sopalar hemen ele alınıro zaman moral alabileceğin en güzel topiktesin :) burada hem ağlarız, hem güleriz, kocaman bir aileyiz çünkü, elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışırız ama gereksiz şeylere üzülenlere de hemen sopamızı gösteririzklava: di mi kızlar? çünkü bebişlerimizin üzülmesine izin vermeyiz
az kaldı kayracım bu günlerde çavucak gecicek işallahablacım doğumum 1 temmuz değil.1 temmuzda bebeğim 35+5 oluyor.yani doğsa bile allah korusun risk yok.birde durumu biliyorsun doktor en geç 37.hafta alırım diyor.hayırlısı.çok kalmadı yani..son ana kadar beklemek gibi bir lüksüm yok....
burada bu kadar hamile tek yürek olup senin için bu mübarek günde şimdi allah gönlüne göre versin diye hep bir ağızdan söyleyelim.yarın bayramın olur inşallah....
son günlerde hep böyle canımnete bişey oldu yine...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnamin canım.sabır ederek vallahi dervişleri kıskandırdım...allah hepimize yardım etsin inşallah...
hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun.
kumsal allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle...
bizde seni öpüyoruz canım :) sen de kendine iyi bak :)hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun.
iiiiiiiiiinnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhkesinlikee sopalar hemen ele alınırklava:
az kaldı kayracım bu günlerde çavucak gecicek işallah
evet evet yarın süper haber alcaz işallah
affffferim sana, birtanem, herşey yolunda gidecek :)canım ablam çok sağol.dayanacağım yavrum için....
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallahamin canım.sabır ederek vallahi dervişleri kıskandırdım...allah hepimize yardım etsin inşallah...
ablam sağolun çok teşekkür ederim umarım dilediğimiz gibi olu herşeysen 1 Temmuz deyince hemen aklıma doğum geldi tabii... hadi bakalım çok çok az kaldı güzelim Şeniz
aklınla bin yaşa... hadi kızlar hep beraber söylelim, inşallah yarın parti yapalım zemuszemus
sağol canım amin inşallah güle güle canım bizde senin için dua ediyoruz opuyorumnanaktanhepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun.
kesinlikee sopalar hemen ele alınırklava:
az kaldı kayracım bu günlerde çavucak gecicek işallah
evet evet yarın süper haber alcaz işallah
uzan ablacım Rüzgarımız dinlensin acıkın opuyorumnanaktankızlar ben biraz çıkıyorum, uyuyup kalıvereceğim pc başında, gideyim uzanayım bari biraz, sonra görüşürüz canlarım, şimdilik byeeeee :)
Ayy rehavet bastı iyice. Ama bugün cuma olduğu için moralim çok iyi.
Maviciğim, hamilelik insanı çok duygusallaştırıyor. Geçen bebişe bir iki takım aldım. Şimdiye kadar hiçbirşey almamıştırm. Kanepeye serdim. Eşim gelince gösterdim. Nasıl buldun dedim. O da çok güzel de. diyiverdi. Adamın kabahati sadece de ekini kullanmak. Nasıl ağladım anlatamam. Hevesimi kırdın dedim. Çok üzüldü. Biz cumartesi alışveriş yapacaktık birlikte onu demek istemiştim dedi. Sonradan ona hak verdim. Birlikte almayı kararlaştırmıştık ama işte... o anda ağlamama engel olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?