Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ablaaaaaaaaaa bebişleir üzmek yokkkkkk

canım benim benim kırımızlar gelmedi hala yarın allahın izniyle kan tahlili yaptırıcam o zaman kesin olarak belli olur inşallah sağol hayatım

burada bu kadar hamile tek yürek olup senin için bu mübarek günde şimdi allah gönlüne göre versin diye hep bir ağızdan söyleyelim.yarın bayramın olur inşallah....

burada bu kadar hamile tek yürek olup senin için bu mübarek günde şimdi allah gönlüne göre versin diye hep bir ağızdan söyleyelim.yarın bayramın olur inşallah....

canım benim çok sağol hepinizden allah razı olsun inşallah canımmm
rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin kayracım
seninde az kalmış canım biraz sabır bi avazda kurtulursun inşallah

amin canım.sabır ederek vallahi dervişleri kıskandırdım...allah hepimize yardım etsin inşallah...

sen 1 Temmuz deyince hemen aklıma doğum geldi tabii... hadi bakalım çok çok az kaldı güzelim Şeniz
aklınla bin yaşa... hadi kızlar hep beraber söylelim, inşallah yarın parti yapalım zemuszemus

hepinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.rabbime emanet olun.
kumsal allah yardımcın olsun canım.dualarım seninle...

kesinlikee sopalar hemen ele alınırklava:

az kaldı kayracım bu günlerde çavucak gecicek işallah

evet evet yarın süper haber alcaz işallah

bizde seni öpüyoruz canım :) sen de kendine iyi bak :)

iiiiiiiiiinnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
canım ablam çok sağol.dayanacağım yavrum için....
affffferim sana, birtanem, herşey yolunda gidecek :)

amin canım.sabır ederek vallahi dervişleri kıskandırdım...allah hepimize yardım etsin inşallah...
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallah
sen 1 Temmuz deyince hemen aklıma doğum geldi tabii... hadi bakalım çok çok az kaldı güzelim Şeniz

aklınla bin yaşa... hadi kızlar hep beraber söylelim, inşallah yarın parti yapalım zemuszemus
ablam sağolun çok teşekkür ederim umarım dilediğimiz gibi olu herşey
sağol canım amin inşallah güle güle canım bizde senin için dua ediyoruz opuyorumnanaktan

inşallah burcummmmm inşallahhhhhhhhhhhh

kayracım nasılsın diye sordum ama güme gitti sanırım..umarım melegin saglıklı bir şekilde gelir sende fazla üzme kendini lütfen hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm benim..

kızlar ben biraz çıkıyorum, uyuyup kalıvereceğim pc başında, gideyim uzanayım bari biraz, sonra görüşürüz canlarım, şimdilik byeeeee :)

Ayy rehavet bastı iyice. Ama bugün cuma olduğu için moralim çok iyi.

Maviciğim, hamilelik insanı çok duygusallaştırıyor. Geçen bebişe bir iki takım aldım. Şimdiye kadar hiçbirşey almamıştırm. Kanepeye serdim. Eşim gelince gösterdim. Nasıl buldun dedim. O da çok güzel de. diyiverdi. Adamın kabahati sadece de ekini kullanmak. Nasıl ağladım anlatamam. Hevesimi kırdın dedim. Çok üzüldü. Biz cumartesi alışveriş yapacaktık birlikte onu demek istemiştim dedi. Sonradan ona hak verdim. Birlikte almayı kararlaştırmıştık ama işte... o anda ağlamama engel olamadım

kızlar ben biraz çıkıyorum, uyuyup kalıvereceğim pc başında, gideyim uzanayım bari biraz, sonra görüşürüz canlarım, şimdilik byeeeee :)
uzan ablacım Rüzgarımız dinlensin acıkın opuyorumnanaktan

aynen banda çöktü ondan mirmirmirmir
geçen benimkide işe almaya geldi gelirken su al dedim almış telefon etti hadi in aşşa geldim dedi bende suları getirsene dedim şortlayım iş yerine çıkmıyyım ayıp olur dedi
ben bi küs :umursamaz: farkındayım saçma bi küsmüktü o o yüzden küstümün farkında değil kociş ama ben o gün küs durdum :umursamaz:
ne zaman ne mok yicemiz belli değil yanii artık

heeeyy kuduruklarrrr nasılsınız bakalımmm
sayfalar yine almış başını gitmiş ne çenesi düşük karılar oldunuz beeeeeeee
ben iş yerindeyim canlarım öğleen sonra geldim işlerimi toparladım birazdan ödemelere başlıcam
ve sonrada herkesle görüşüp helalleşip eve dönücem malum son gün bu gün
eee sizlerde neler var neler yok hatunlar? Keyifler yerindemi bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…