- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #35.701
canııııııııııııııııııııııım hoşgeldin prensesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimBakın bakalım kim geldiiiiopuyorumnanaktanzemuszemus
canım iyi misin?hoşbulduk canımm nasılsınız bakalım keyifler yerinde mii?
Nurcummmm canımmmmmmm nasılsınnnnnnn opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkissüperrrrrrrr
opuyorumnanaktancanımcım yaa özlettin kendini çok
nasılsın
Bakın bakalım kim geldiiiiopuyorumnanaktanzemuszemus
iyiyiz bizde canım güz saıyoruz sen nasılsın canım çok özledik seni
kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldinnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmm nasılsın nerdesin sen yaaaaaaaaa
bende çok özledimmmmafoldumben ama artık daha sık gelicem canım hasret bittii işten ayrılıyorumm kurtuldum o hapishanedennnnzemuszemus çok mutluyummmmmmzemuszemus
bende çok özledimmmmafoldumben ama artık daha sık gelicem canım hasret bittii işten ayrılıyorumm kurtuldum o hapishanedennnnzemuszemus çok mutluyummmmmmzemuszemus
tatlım daha geçen gün Gülçinle kulaklarını çınlattık, yok mu hala eşinde bir gelişme?
ireeeeeeeeemmmmmmmmmmm seni yakaladığım yerde vurucam haberin olsun
canımmmm duydum kii ceren hanım ben olmadan gelmiyormuşş bende onun gönlünü alayım barışalımda annesini üzmesin diye geldimmm hemencecikk ceren bence sen pazartesi doğuracaksınn anacımmmiçime doğduuuukaydirigubbakcemile3
bende çok özledimmmmmmmmafoldumben canımmm bakıyorumda cerenle dünür olmuşsunuzzz:kedi:
tatlım daha geçen gün Gülçinle kulaklarını çınlattık, yok mu hala eşinde bir gelişme?
vurma beni ben çok zor zamanlar geçirdim daha yeni normale döndüm radikal kararlar aldım çok mutluyummm işten ayrılıyorum kızımmmm kurtluluyorummmm o hapishanedennnn 2-3 ay kafa dinleyeceğimmm seda sayanı izlemek istiyorum salak salak dizi tekrarlarını izlemek istiyorum uykudan yüzümde yastık izi çıksın istiyorummmmkaydirigubbakcemile3 tabi ondan önce kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorummmkaydirigubbakcemile3
vurma beni ben çok zor zamanlar geçirdim daha yeni normale döndüm radikal kararlar aldım çok mutluyummm işten ayrılıyorum kızımmmm kurtluluyorummmm o hapishanedennnn 2-3 ay kafa dinleyeceğimmm seda sayanı izlemek istiyorum salak salak dizi tekrarlarını izlemek istiyorum uykudan yüzümde yastık izi çıksın istiyorummmmkaydirigubbakcemile3 tabi ondan önce kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorummmkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: alem kız hadi bakalım öyle olsun :)vurma beni ben çok zor zamanlar geçirdim daha yeni normale döndüm radikal kararlar aldım çok mutluyummm işten ayrılıyorum kızımmmm kurtluluyorummmm o hapishanedennnn 2-3 ay kafa dinleyeceğimmm seda sayanı izlemek istiyorum salak salak dizi tekrarlarını izlemek istiyorum uykudan yüzümde yastık izi çıksın istiyorummmmkaydirigubbakcemile3 tabi ondan önce kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyorummmkaydirigubbakcemile3
hayırlısı ne ise o olsun hayatım :) iyi gidiyor canım, ptesi kontrolüm var, amniyosentez yaptıracağız bu hafta... gelişmeler bunlar :)yok ablacım bebek konusunda çünkü artık benimde kararım eşimle aynı krizi atlattımkaydirigubbakcemile3 askerden gelsin eşim Allahın izni ile 2010 sonuna doğruu inşallah Allah nasip ederse.O zamana kadarda kocişle gezip tozacağımmkaydirigubbakcemile3 senin nasıl gidiyor ablacım hamişliğin:CüvCüv:
evet valla iremcim olduk kaydirigubbakcemile3
vaaavv işi bıraktın demek süperr rahata erdin sonunda
:roflol: :roflol: :roflol: alem kız hadi bakalım öyle olsun :)
hayırlısı ne ise o olsun hayatım :) iyi gidiyor canım, ptesi kontrolüm var, amniyosentez yaptıracağız bu hafta... gelişmeler bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?