- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.521
ablacım hayırlısıyla git bakalım,bak ne kadar güzel bir güne rastlamış,kandile,hayırlısıyla sonuçların güzel çıkacak ablam,içini ferah tut,dualarımız seninle.Günaydın kızlar, gerçi günaydın için biraz geç oldu ama neyse :) herkese hayırlı, mutlu kandiller diliyorum, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, hamileler bir avazda sağlıkla doğursun inşallah, anne olmak için sabırsızlıkla bekleyenler de bir an önce bebişlerine kavuşsunlar inşallah :) kızlar bugün ben de sizlerden dualar bekliyorum, biliyorsunuz amniyosentez'e gidiyorum bugün... dualarınızı eksik etmeyin benden :)
-:)
sağol cnm,biraz daha iyiyiz,bitki,sel bir ilaç aldım rahatalattı kuzumu,sen naıslsın cnm,bebeişin nasıl?Beyazcım senin de kandilin mübarek olsun. Zeynebimiz iyidir inşaallah. Gaz problemi geçti mi?
sağol cnm,iiyiyz ne olsun,sen naıslsın?ilgilendirttiriyor kendiyle zati kuzum,sıkıyorsa ilgilenme ciyak ciyakkaydirigubbakcemile3
bende bebisimin yolunu gozluyorum kizlar hemde sabirsizlikla...bir an once kucaklayip minik askimi dudaklarindan opmek istiyorum :)))))
sağlıcakla kucağına almak nasip olur umarıma.s.
bir kac kez yaptim ama olmadi belki olur daha yinede sagol
ben cikiyorum namaz kilp cikicam disari
bende bebisimin yolunu gozluyorum kizlar hemde sabirsizlikla...bir an once kucaklayip minik askimi dudaklarindan opmek istiyorum :)))))
biz gitmiyoruz bir yere kayınpederim burada ama yarın gidecez ona tlf açarız bizimkiler zaten yok burada.. akşam ben komşuya inecem eşi gececi bizde agda yapacaz valla..daha dogrusu bacaklarımı alacak ayy acıyacak ama ne yapayım güzel ve kadın olmak kolay degil ..burcu sende gidiyordun degilmi bugün ayy hadi sıra bana gelsin bende aldırayım inşallah..
saol canım allah dualarını kabul etsin erkegim olucak teyzesi.10 subat sekerim.
biz gitmiyoruz bir yere kayınpederim burada ama yarın gidecez ona tlf açarız bizimkiler zaten yok burada.. akşam ben komşuya inecem eşi gececi bizde agda yapacaz valla..daha dogrusu bacaklarımı alacak ayy acıyacak ama ne yapayım güzel ve kadın olmak kolay degil ..burcu sende gidiyordun degilmi bugün ayy hadi sıra bana gelsin bende aldırayım inşallah..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımbende bebisimin yolunu gozluyorum kizlar hemde sabirsizlikla...bir an once kucaklayip minik askimi dudaklarindan opmek istiyorum :)))))
bir kac kez yaptim ama olmadi belki olur daha yinede sagol
ben cikiyorum namaz kilp cikicam disari
hoşgeldin ekim annesi :)))
tsk ederim burcucumkaydirigubbakcemile3
amin canim insallah...a.s.allah saglıklı bır sekılde bebegını kucagına nasıp etsın...
ablacım hayırlısıyla git bakalım,bak ne kadar güzel bir güne rastlamış,kandile,hayırlısıyla sonuçların güzel çıkacak ablam,içini ferah tut,dualarımız seninle.
sağol cnm,biraz daha iyiyiz,bitki,sel bir ilaç aldım rahatalattı kuzumu,sen naıslsın cnm,bebeişin nasıl?
sağol cnm,iiyiyz ne olsun,sen naıslsın?ilgilendirttiriyor kendiyle zati kuzum,sıkıyorsa ilgilenme ciyak ciyakkaydirigubbakcemile3
sağlıcakla kucağına almak nasip olur umarıma.s.
aminnnn insallah...a.s.
sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına al inş canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
allah kabul etsin canım kendine dikkat et görüşürüz
aa nedne gözükmyor yahu
hosbulduk ekim annesi nidiyon burda bakem??:jeyyar:
gozukmuyoooooo yaaaaa üffff niden yavvvv:gitme:
dün jasmininde ilkinide gözükmedi sonra ekledi oldu
nedene böle oluyokifisfisfis
ben sımdı cıkıyorum...yıne gelırım...fılız ablayıda merak ettım ozaman yıne yaparım ınsallah olur sekerım...tsk ederım.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?