- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.481
çok sağol canım inşNur, sınavın çok iyi geçer inşaallah güzelim. Çok çalıştın Allah karşılığını verecektir.
yavrum benim büyüdü kocaman oldu annesi maşallah az kaldı canım bi avazda kavuşursunuz inşallah seninde kandilin mubarek olsun nurcum
Biz yine geldik.
Bugün Kandilmiş. Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.
Filiz abla, ben geldim sen gitmişsin. Senin için çok dua edeceğim. İnşaallah iyi haberlerle dönersin.
Nesemese, dualarımız sen, Kumsal ve Rahel için. İnşaallah rabbim bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder.
Nur, sınavın çok iyi geçer inşaallah güzelim. Çok çalıştın Allah karşılığını verecektir.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..:Saruboceq:
slm bayanlar nasilsiniz kandiliniz mubarek olsun allah dualarinizi kabul etsin.allah cocugu olmayan tüm müslüman kardeslerimize hayirli evlatlar versin.bebisi olanlarada allah bir sancida kurtarsin.aminn
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..:Saruboceq:
slm bayanlar nasilsiniz kandiliniz mubarek olsun allah dualarinizi kabul etsin.allah cocugu olmayan tüm müslüman kardeslerimize hayirli evlatlar versin.bebisi olanlarada allah bir sancida kurtarsin.aminn
zeynep hanım uymadığı için pek bakamıyorum,sonra görürşüzz
amin canımmmm...senınde mubarek olsun....
Aminnn güzelim. Senin de kandilin mübarek olsun.
merhabalar,kandiliniz kutlu olsun
aminnnn seninde kandilin mubarek olsun allah razı olsunAllah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..:Saruboceq:
sağol canım seninde kandilin mubarek olsunmerhabalar,kandiliniz kutlu olsun
nasılsın canım olsun sen meleğinle ilgilen bitanemzeynep hanım uymadığı için pek bakamıyorum,sonra görürşüzz
başarılar dilerim nurcum inşallah emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsınçok sağol canım inş
evet teyzesi büyüdü kuzum inş şu sınavı atlatalım sağlıla gelsin kuzum
aminnnn seninde kandilin mubarek olsun allah razı olsun
sağol canım seninde kandilin mubarek olsun
nasılsın canım olsun sen meleğinle ilgilen bitanem
başarılar dilerim nurcum inşallah emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın
iyiyiz canım hoşgeldin nasılsın amiiiinnnnnn sağol canım seninde kandilin mubarek olsun
bulcuk canim dün bi arkadasa takvim yaptin banada yaparmisin
yaparım hayatım
notunda ne yazsın
bide son adet tarihin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?