- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #36.561
ablacım hayırlısıyla git bakalım,bak ne kadar güzel bir güne rastlamış,kandile,hayırlısıyla sonuçların güzel çıkacak ablam,içini ferah tut,dualarımız seninle.
sağol cnm,biraz daha iyiyiz,bitki,sel bir ilaç aldım rahatalattı kuzumu,sen naıslsın cnm,bebeişin nasıl?
sağol cnm,iiyiyz ne olsun,sen naıslsın?ilgilendirttiriyor kendiyle zati kuzum,sıkıyorsa ilgilenme ciyak ciyakkaydirigubbakcemile3
sağlıcakla kucağına almak nasip olur umarıma.s.
Biz de çok iyiyiz beyazcığım. Gece uyuyamamak haricinde hi.bir sorunum yok çok şükür.
ÇOK GÜZEL OLMUŞ SAĞOL CANIMunutmadım şekerim bi tane yaptım
ikinci için bakıyodum
http://ticker.7910.org/as1cEY1Fg000000MzA0YmR8Mzk0MTBkfGFubmVjaW0gIHV5YW4gYXJ0aWsgIG1lbGVnaW0.gif
işallah gözükür ama yaa yapıyorum kimsede gözükmüyorr mafoldumben
çok güzel olmuş güle güle kullankızlar takvim yapmaya çalıştım ama bakalım becerebildim mi?
41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı olmuşsunuz
kızlar ilaydamın biricik teyzesi ciciler yollamış kuzuma albüme ekledim
nurcum cicileriniz çok güzell
sağlıkla giysin ilaydamız :ecrin_bebek:
ÇOK GÜZEL OLMUŞ SAĞOL CANIM
çok güzel olmuş güle güle kullan
41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı olmuşsunuz
hepsi çok güzel nurcum sağlıkla güle güle kullanın
burcum teşekkür ederim hayatım
bende canım yaaa okadar uykum geldiki çıkıp yürücek otobüse bincek halim yok inankii :1closedeyes::1closedeyes:kızlar acayip uykum var zor duruyorum valla
kızlar acayip uykum var zor duruyorum valla
bende canım yaaa okadar uykum geldiki çıkıp yürücek otobüse bincek halim yok inankii :1closedeyes::1closedeyes:
kızlar hepinize hayırlı akşamlar tekrar kandiliniz mübarek olsun..
iyi akşmalr cicim seninde kandilin mubarek olsunkızlar hepinize hayırlı akşamlar tekrar kandiliniz mübarek olsun..
iyi akşamlar canım sanada hayırlı kandillerbende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hayırlı kandiller
ayy hava burada da berbat daha dogrusu heryerde böyle diye duydum ..kapalı idi zaten yagmurda yagdı bayagıı.bende bir ara bilg başından kalktım stajjyerlerden birinin işi olacaktı banda gün dogdu gittim köşeme kitap okudum .. neyse biraz bir çogumuz evlerine gidecek umaırm evde iyi vakit geçiriz..herkesin kandili mübarek olsun tekrardan...öpüyorum iyi akşamlar dileyeyim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?