Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bak heleeee hoşşikkk sen bennen dalgamı geçiyon
kıııızzz sen beni tanımıyon zaaarrr
sen benim ne kadar eli maşalı olduğumu bilmiyon anlaşılan klava:

HİÇ YAKISIYORMU SANA BACAK KADAR COCUGU AZARLAMAK AAAAA NE AYIP AYOLLLL..lmaz:..BUARADA HOŞŞİİKK NEDEMEK KISS:uhm:

AHANDA BULDUM SENİİİİİİ....EVET CANIM YA SUT AKTI DUN GECE AZ BISEY GECEKLIGIMIN GOGUS YERI YUVARLAK OLMUS COK GULDUM KISSS ERKENMI DOGURCAM ACEP ANAM ALLAH KORUSUNdelikafadulden

yok yok korkma normal bunlar
ne güzel işte sütün var demekki daha şimdiden akıyor oh oh maşallah yarasın oğluna

evet ablacım az daha açıyordum bayramlık ağzımı :):):)

yok be ablam korkma inan geçiyor ilk günler kötü oluyor o kadar :):) ama gerçekten sakın korkma emzir bebeğini daha çabuk iyileşiyor bi sürü yönem var şimdi ilaçlar göğüs uçları vs. rahat ol sen

valla benim kocişte hamile iken öyle diyordu şimdi yorum yapmıyor ama :):)
ben cereni emzirdikten sonra bak söndü memeler diyorum kalem koy durur düşmez yani
emzirmeden öncede dolgun dimdik taş gibi ::):):)
keşke hep öyle kalsalar :):):)

son 2 ya da 3 gündür çok net olarak hissetmeye başladım, onun öncesinde gaz falan diyordum ama değilmiş :) harika bir duyguymuş

ABLACIM YATAR SEKILDEYKEN BI TANE TATLI TABAGI GOBISINE KOY BEBİŞİN TEPKİLERİNE BAKARMISIN Bİ COK HOOSSS YAAA....TABAGI ATACAK KADAR HIZLI VURUYOR SADECE TABAGIN OLDUGU YERE delikafadulden

yerim ben bu eli maşalı cadıyıııııı Şeniz :1hug:

oooyyyyyyyyyyyy kurban olurum ben sana ablaaaaaaaammmmmmmmmm
gel sana bir sarılam Şeniz

son 2 ya da 3 gündür çok net olarak hissetmeye başladım, onun öncesinde gaz falan diyordum ama değilmiş :) harika bir duyguymuş

ohooo bunlar daha ne ki ablam daha neler hissedeceksin nasıl mutlu olacaksın inşallah allahımın izini ile
son haftalarda resmen kemiklerini hissedeceksin neresi nerende anlayacaksın

HİÇ YAKISIYORMU SANA BACAK KADAR COCUGU AZARLAMAK AAAAA NE AYIP AYOLLLL..lmaz:..BUARADA HOŞŞİİKK NEDEMEK KISS:uhm:

ne bacağı canım deve bacağımı
hangi çocuk????

hoşşiikk ne demek dünür sen söyle kaydirigubbakcemile3

inşallah yarasın :)

seni bilmez miyim ben? kaydirigubbakcemile3

canım benim sağol :) rahatladım, o günler inşallah gelince senden tiyolar alacağım :)

aaaaaaahhhhhhh ahhhhhhhh keşke hep böyle kalsalar ama nerdeeeeeeee???

Son düzenleme:
ABLACIM YATAR SEKILDEYKEN BI TANE TATLI TABAGI GOBISINE KOY BEBİŞİN TEPKİLERİNE BAKARMISIN Bİ COK HOOSSS YAAA....TABAGI ATACAK KADAR HIZLI VURUYOR SADECE TABAGIN OLDUGU YERE delikafadulden
sanırım 1-2 haftaya kadar bende de aynısı olur ama şimdi o kadar kuvvetli olur mu bilmiyorum, yine de denerim yarın :)

canııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz Şeniz

inşallah birtanem ya... bazen çok sabırsızlanıyorum :)

sen iste ablam bildiğim vede yaşadığım herşeyi seve seve anlatır paylaşırım
yalnız aklıma gelmişken söyliyim ben bir ara alınması gerekenler die bir liste eklemiştim topiğe anne ve bebek ihtiyaçları sen onu kopyaladınmı kendine? Bak ablam ben o listedeki herşeyi aldım ve inan hepsini kullandım ve dahada kullanıyorum iyikide almışım her birşeyi inan herşey lazım oluyor ve elinin altında olması çok daha güzel telaş olmuyorsun.

kalmazlar be ablam nerdeee
bebeki emzirmesek bile süt kendiliğinden akar ve söner memişler

CERENCİM YA BEBİŞ BUYUDUKCE NEFES ALMAKTA ZORLANILIYORMUS OYLE OLUYORMUYDU SENDE HIC:uhm:

evet canım olmazmı
iki adım yürüyordum nefesim kesiliyordu çok çabuk yoruluyordum bu yüzden son zamanlarda hareketler baya bir kısıtlanıyor dikkatli ol

:roflol::roflol:

kızz dünür gülme söylesene ne demek :):)

biliyorum ablam anlıyorum seni bilmezmiyim
hatırlasana ben nasıl sabırsızlanıyordum hareketlerini ne zaman hissedicem diye meraktan deliriyordum ama bak şimdi gözlerimle görüyorum çok şükür rabbim inşallah sizlerede yaşatacak ablacım...

eeee? hoşşik nedir? ben de bilmiyorum :uhm:

ayy deme abla ciddiii :):):)

çok hoş ve şıksın dimek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

atma dünür atma sana yakışmıyor :):):)

dilber hala sözlüğünden alıntıdır
ama kaale almaın biz bunu hoş ve şık olarak kullanıyoruzz kaydirigubbakcemile3
Hoşşik: Yalaka, ukala demektir

çok hoş ve şıksın dimek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heeeeeeeeeeeeeee... anlamişeeeemmmm kaydirigubbakcemile3

kızlar cerenim uyandı bana müsaade sizlere iyi geceler canlarım fırsat buldukça yine gelirim

hoş ve şık bir sohbetti teşekkür ederim canlarım :):):)

HEPıNıZE ıYı GECELEEEEEEEEERRRRRRRRRRR
ÖPÜYORUMMMMMMMMMMM

iyi geceler birtaneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm... çok öpüyorum seni :) Cerenimi kokla bizim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…