Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arkadaslar canım cok sıkılıyor ya yaz geldı tvdede bıseycıkler yok sızde olmasanız patlardımm herhalde ıyı oldu valla bugun kalabalık topıktezemuszemus

hiç sorma gerçekten hiçbir şey yok TV'de... bugüne istisna bu kadar kalabalık topik sanırsam, bundan sonra tekrar ne zaman yakalarız kimbilir birbirimizi :)

kızlar ya... sütyen taksam canım acıyor, takmasam yine acıyor... şapka gibi sütyen aldım ama çok canımı acıtıyor yine

bende sütyende çok rahatsız oluyorum takmayınca iş yerinde olmuyo
çarşıya çıkayım bi beden büyük alıcam
arkadaslar canım cok sıkılıyor ya yaz geldı tvdede bıseycıkler yok sızde olmasanız patlardımm herhalde ıyı oldu valla bugun kalabalık topıktezemuszemus

evet ya bende şhov tv yi izliyorum melekler korusuna bakıyorum başka bişi bulamadım

üf yaa bu semizde ayıkla aytıkla bi avuç oluyo sinir oluyorum pişti ama iki kişilik oldu kayınnaya yok :roflol:

yok canım adamın üç dakikası olmasına gerek yok adam yatsın sen iyi ol oda yeter abla
açtırma yine ağzımı :):):)

evet ablam yarasın kuzuma maşallah

evet ablacım emzirdikçe alışıyor insan yaralarda geçti çok şükür bir yaramazlık yok

zemuszemusoyy herkesler burda kıı ne güzel oldu topiğimizzzzzzz

dimi kııı dünür ne güzel oldu zemuszemus

di mi ama? çoooooook uzun zamandan beri toplanamıyorduk böyle :)

yazık size yaaaaaaa lmaz:

bende burcucum show ızlıyorum ,,,,ooo benım sutyen 95 oldu bedenım yaaa:1shok:

büyük de alsam işe yaramadı canım... şimdi çıkardım attım, nasıl sızladı offff

ben de star da süperstar aile diye bir yarışma programı var onu bakıyorum... diğer programlardan hiç farkı yok, sadece jüri ve sunucu değişik... çok sıktılar artık
insallah rastlasırız hep boyle ıyı oluyorzemuszemus
inşallah :)

kızlar ya... sütyen taksam canım acıyor, takmasam yine acıyor... şapka gibi sütyen aldım ama çok canımı acıtıyor yine

ayyy ablam yaaa ben hamilelikte hiç takmıyordum valla salkım saçak geziniyordum büyük bir bölümü kışa denk geldiği için bellşi olmuyordu ama sizin işiniz zor evdeyken takmayıverin ya dışarı çıkıncada bir beden büyük takın rahat olur

valla iyiki varsınız diyorsun ama pek yazmıyorsun ne iş???

ablacım ben gunduzlerı kımse olmuyor cıkartıyorum dunde gogsumun ustune dogru yatttım sut akmıs az bısey akması normalmı acaba dr.sorucam

bak güelim ikinciye soruyorum kaç haftalık hamilesin sen?
benimde son dönemlerde süt akıyordu göğüslerden sabahları kalktığımda üstüm hep ıslak oluyordu sütten :)

hiç sorma gerçekten hiçbir şey yok TV'de... bugüne istisna bu kadar kalabalık topik sanırsam, bundan sonra tekrar ne zaman yakalarız kimbilir birbirimizi :)

kim biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):)

üf yaa bu semizde ayıkla aytıkla bi avuç oluyo sinir oluyorum pişti ama iki kişilik oldu kayınnaya yok :roflol:

deli karı kaynana açmı kalcek kııııızzz ? :):)

bende burcucum show ızlıyorum ,,,,ooo benım sutyen 95 oldu bedenım yaaa:1shok:
oy maşallah darısı bana işallah kaydirigubbakcemile3 ben hala 75 takıyorum 80 alcam :kedi:
Allahdan göğüslerimde acıma yok hiç bebe yağı sürüyorum belki onun faydası oluyodur bilmiyorum :sm_confused:

evet yaa ben yarışmalrdan sadece atv deki dans yarışmasını izlmeye başladım oda yeni başlamış sanırım

eyvaaaaah... sen bir yemek daha yap bari, kadını aç bırakacak halin yok ya kaydirigubbakcemile3
aç gülüm aç sen ağzını... bal damlıyor senden Şeniz

amiiiiiiin

çok şükür neyse... şu an göğüs uçlarım sızladıkça sen ve nur geliyorsunuz aklıma
jasmiinn kız ses ver

Jasmin burda mıymış?

Miraç yine popoyu çıkarttı sipsivri göbek deliğimden çıkıcak galiba bu çocuk kaydirigubbakcemile3
yamuk yumuk oluyorum opuyorumnanaktan

arkadaslar bana resım yollamayı gosterırımısınız bır kactane nıkah resımlerını falan yolllım bıde gobısımı cekerım yarın zemuszemus

yaz günü fora olamıyor maalesef :kedi: büyüdükçe büyüdüler maşallah

valla senin dünür kaynanayı aç bırakacak gözüküyor, yemek iki kişilik deyip nasıl da zevke geldi hatun kaydirigubbakcemile3
biz yemeğimizi yiyip geldik süt insin diye boyna bulgur pilavı yiyorum tiksinmem inş
kıyamam sana yaaaa... analık işte aaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…