- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.901
kızlar ya... sütyen taksam canım acıyor, takmasam yine acıyor... şapka gibi sütyen aldım ama çok canımı acıtıyor yine
arkadaslar canım cok sıkılıyor ya yaz geldı tvdede bıseycıkler yok sızde olmasanız patlardımm herhalde ıyı oldu valla bugun kalabalık topıktezemuszemus
kızlar ya... sütyen taksam canım acıyor, takmasam yine acıyor... şapka gibi sütyen aldım ama çok canımı acıtıyor yine
arkadaslar canım cok sıkılıyor ya yaz geldı tvdede bıseycıkler yok sızde olmasanız patlardımm herhalde ıyı oldu valla bugun kalabalık topıktezemuszemus
ablacım ben gunduzlerı kımse olmuyor cıkartıyorum dunde gogsumun ustune dogru yatttım sut akmıs az bısey akması normalmı acaba dr.sorucam
hiç sorma gerçekten hiçbir şey yok TV'de... bugüne istisna bu kadar kalabalık topik sanırsam, bundan sonra tekrar ne zaman yakalarız kimbilir birbirimizi :)
eveeeet sezondan önce ahllettik bu işi, sezona kalsaydık görüşemediğimizden yapazmadık... adamın 3 dakikası bile yok :kedi:
oyyyyy yerim ben o minnoşuuuuuu... maşşallah kızıma benim :) afiyet şeker bal olsun :)
bu arada geçti mi yaralar? rahat emzirebiliyor musun artık?
zemuszemusoyy herkesler burda kıı ne güzel oldu topiğimizzzzzzz
di mi ama? çoooooook uzun zamandan beri toplanamıyorduk böyle :)
bende sütyende çok rahatsız oluyorum takmayınca iş yerinde olmuyo
çarşıya çıkayım bi beden büyük alıcam
evet ya bende şhov tv yi izliyorum melekler korusuna bakıyorum başka bişi bulamadım
büyük de alsam işe yaramadı canım... şimdi çıkardım attım, nasıl sızladı offffbende sütyende çok rahatsız oluyorum takmayınca iş yerinde olmuyo
çarşıya çıkayım bi beden büyük alıcam
evet ya bende şhov tv yi izliyorum melekler korusuna bakıyorum başka bişi bulamadım
inşallah :)insallah rastlasırız hep boyle ıyı oluyorzemuszemus
üf yaa bu semizde ayıkla aytıkla bi avuç oluyo sinir oluyorum pişti ama iki kişilik oldu kayınnaya yok :roflol:
ablacım ben gunduzlerı kımse olmuyor cıkartıyorum dunde gogsumun ustune dogru yatttım sut akmıs az bısey akması normalmı acaba dr.sorucam
hiç sorma gerçekten hiçbir şey yok TV'de... bugüne istisna bu kadar kalabalık topik sanırsam, bundan sonra tekrar ne zaman yakalarız kimbilir birbirimizi :)
üf yaa bu semizde ayıkla aytıkla bi avuç oluyo sinir oluyorum pişti ama iki kişilik oldu kayınnaya yok :roflol:
oy maşallah darısı bana işallah kaydirigubbakcemile3 ben hala 75 takıyorum 80 alcam :kedi:bende burcucum show ızlıyorum ,,,,ooo benım sutyen 95 oldu bedenım yaaa:1shok:
Allahdan göğüslerimde acıma yok hiç bebe yağı sürüyorum belki onun faydası oluyodur bilmiyorum :sm_confused:büyük de alsam işe yaramadı canım... şimdi çıkardım attım, nasıl sızladı offff
ben de star da süperstar aile diye bir yarışma programı var onu bakıyorum... diğer programlardan hiç farkı yok, sadece jüri ve sunucu değişik... çok sıktılar artık
inşallah :)
eyvaaaaah... sen bir yemek daha yap bari, kadını aç bırakacak halin yok ya kaydirigubbakcemile3üf yaa bu semizde ayıkla aytıkla bi avuç oluyo sinir oluyorum pişti ama iki kişilik oldu kayınnaya yok :roflol:
aç gülüm aç sen ağzını... bal damlıyor senden Şenizyok canım adamın üç dakikası olmasına gerek yok adam yatsın sen iyi ol oda yeter abla
açtırma yine ağzımı :):):)
evet ablam yarasın kuzuma maşallah
evet ablacım emzirdikçe alışıyor insan yaralarda geçti çok şükür bir yaramazlık yok
dimi kııı dünür ne güzel oldu zemuszemus
yazık size yaaaaaaalmaz:
jasmiinn kız ses ver
biz yemeğimizi yiyip geldik süt insin diye boyna bulgur pilavı yiyorum tiksinmem inş
eyvaaaaah... sen bir yemek daha yap bari, kadını aç bırakacak halin yok ya kaydirigubbakcemile3
Jasmin burda mıymış?
yaz günü fora olamıyor maalesef :kedi: büyüdükçe büyüdüler maşallahayyy ablam yaaa ben hamilelikte hiç takmıyordum valla salkım saçak geziniyordum büyük bir bölümü kışa denk geldiği için bellşi olmuyordu ama sizin işiniz zor evdeyken takmayıverin ya dışarı çıkıncada bir beden büyük takın rahat olur
valla iyiki varsınız diyorsun ama pek yazmıyorsun ne iş???
bak güelim ikinciye soruyorum kaç haftalık hamilesin sen?
benimde son dönemlerde süt akıyordu göğüslerden sabahları kalktığımda üstüm hep ıslak oluyordu sütten :)
kim biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):)
deli karı kaynana açmı kalcek kııııızzz ? :):)
kıyamam sana yaaaa... analık işte aaaahhhhhbiz yemeğimizi yiyip geldik süt insin diye boyna bulgur pilavı yiyorum tiksinmem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?