- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.921
Miraç yine popoyu çıkarttı sipsivri göbek deliğimden çıkıcak galiba bu çocuk kaydirigubbakcemile3
yamuk yumuk oluyorum opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım
bugun doğum yapan bi arkadaş dedi bebeği 3 aylık oldu onunda
kayısı suyu çok süt yapıyomuş onda çok işe yaramış seviyosan hergün iç
aferin sana... gelin dediğin böyle olur :roflol: :roflol: :roflol:köfte hazılrıcam birzdan yarın gelince yapsın işi ne :umursamaz:
evet jasminle menzil gülünü gördüm aşaşda sanki ben fisfisfis
oyyyyy yerim ben onun poposunuuuuuu... anasını yamulttu Miraç bey ha? kaydirigubbakcemile3Miraç yine popoyu çıkarttı sipsivri göbek deliğimden çıkıcak galiba bu çocuk kaydirigubbakcemile3
hee gaz konusunu bilmiyorum fisfisfiscanım kayısı suyunu severimde bi kere içtim kıza çokgaz yaptı
aferin sana... gelin dediğin böyle olur :roflol: :roflol: :roflol:
hmmm ben de gördüm ama hiç yazmıyorlar
oyyyyy yerim ben onun poposunuuuuuu... anasını yamulttu Miraç bey ha? kaydirigubbakcemile3
hee gaz konusunu bilmiyorum fisfisfis
kaydirigubbakcemile3
ayy çok komik yaa göbüğüm çıksın ısırcam o popodan bende opuyorumnanaktan
biz yemeğimizi yiyip geldik süt insin diye boyna bulgur pilavı yiyorum tiksinmem inş
eyvaaaaah... sen bir yemek daha yap bari, kadını aç bırakacak halin yok ya kaydirigubbakcemile3
aç gülüm aç sen ağzını... bal damlıyor senden Şeniz
amiiiiiiin
çok şükür neyse... şu an göğüs uçlarım sızladıkça sen ve nur geliyorsunuz aklıma
Jasmin burda mıymış?
afiyet olsun canım
bugun doğum yapan bi arkadaş dedi bebeği 3 aylık oldu onunda
kayısı suyu çok süt yapıyomuş onda çok işe yaramış seviyosan hergün iç
Miraç yine popoyu çıkarttı sipsivri göbek deliğimden çıkıcak galiba bu çocuk kaydirigubbakcemile3
yaz günü fora olamıyor maalesef :kedi: büyüdükçe büyüdüler maşallah
valla senin dünür kaynanayı aç bırakacak gözüküyor, yemek iki kişilik deyip nasıl da zevke geldi hatun kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana yaaaa... analık işte aaaahhhhh
Gülçincim, Sevtap 23 haftalık hamile, sanırım görmedi senin sorunu :)
valla iyiki varsınız diyorsun ama pek yazmıyorsun ne iş???
bak güelim ikinciye soruyorum kaç haftalık hamilesin sen?
benimde son dönemlerde süt akıyordu göğüslerden sabahları kalktığımda üstüm hep ıslak oluyordu sütten :)
:):)
kızlar ben çıkıyorum kuzum uyandı
rica ederim canım, Gülçin'in ne cadı olduğunu bilirim, açardı bayramlık ağzını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evet gormedım kusura bakma gulcıncım 23 haftalık oldum ....fılız ablacım tesekkur ederımzemuszemus
ahhh ablam aaaahhh 3 dakikaya bilem razıyım şuan dersem inanma 3 dakika ile başlayıp 30 dakikayı bıulacağım anları bekler oldum :):) Ne zormuş yaw
canım benim kötü düşünme öyle psikolojini bozma sakın bak geçti bile yaralar ablacım ilk günler oluyor o hassas olduğu için tahriş oluyor ama düzenl ilaç kullanınca geçiveriyor zaten merak etme.
evet abla malesf yaz günü olmuyor dayanacaksınız mecbur
sorma yaaa bu dünürede benden bulaştı cadılık iyice kendini aştı :):)
sorma abla yaa beni zıvanadan çıkarıcak haberi yok iki defa sordum üçüncüdekötü olacaktı neyseki sen durumu çaktın ve cevapladın sağolasın :):)
kuzucuğumu kokla benim için hayatım, görüşürüz :)kızlar ben çıkıyorum kuzum uyandı
Allah korusun, dedim ya 5. ayda başlarmış süt gelmesi, gayet normal, sen sakın sıkmaAHANDA BULDUM SENİİİİİİ....EVET CANIM YA SUT AKTI DUN GECE AZ BISEY GECEKLIGIMIN GOGUS YERI YUVARLAK OLMUS COK GULDUM KISSS ERKENMI DOGURCAM ACEP ANAM ALLAH KORUSUNdelikafadulden
bulamıyorum bakya yazdıgını okumayımı unuttum acaba :1shok:GULCİN GÖREMİYOMMM GIIII NİRDESİNNNNnaniknanik
kızlar ben çıkıyorum kuzum uyandı
allah korusun, dedim ya 5. Ayda başlarmış süt gelmesi, gayet normal, sen sakın sıkma
bak heleeee hoşşikkk sen bennen dalgamı geçiyon
kıııızzz sen beni tanımıyon zaaarrr
sen benim ne kadar eli maşalı olduğumu bilmiyon anlaşılanklava:
iyi geceler canım ilaydaya iyi bak annesi
yok ablam sıkmıyorum korkarım bısey olur dıye zaten ....ablacım sende bebişin hareketlerini hissediyormusun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?