Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

köfte hazılrıcam birzdan yarın gelince yapsın işi ne :umursamaz:

evet jasminle menzil gülünü gördüm aşaşda sanki ben fisfisfis
aferin sana... gelin dediğin böyle olur :roflol: :roflol: :roflol:

hmmm ben de gördüm ama hiç yazmıyorlar
Miraç yine popoyu çıkarttı sipsivri göbek deliğimden çıkıcak galiba bu çocuk kaydirigubbakcemile3
yamuk yumuk oluyorum opuyorumnanaktan
oyyyyy yerim ben onun poposunuuuuuu... anasını yamulttu Miraç bey ha? kaydirigubbakcemile3

canım kayısı suyunu severimde bi kere içtim kıza çokgaz yaptı
hee gaz konusunu bilmiyorum fisfisfis

aferin sana... gelin dediğin böyle olur :roflol: :roflol: :roflol:

hmmm ben de gördüm ama hiç yazmıyorlar

oyyyyy yerim ben onun poposunuuuuuu... anasını yamulttu Miraç bey ha? kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ayy çok komik yaa göbüğüm çıksın ısırcam o popodan bende opuyorumnanaktan

biz yemeğimizi yiyip geldik süt insin diye boyna bulgur pilavı yiyorum tiksinmem inş

afiyet olsun kuzum
sana bol süt ilaydamada et olsun inşallah :):)

ahhh ablam aaaahhh 3 dakikaya bilem razıyım şuan dersem inanma 3 dakika ile başlayıp 30 dakikayı bıulacağım anları bekler oldum :):) Ne zormuş yaw

canım benim kötü düşünme öyle psikolojini bozma sakın bak geçti bile yaralar ablacım ilk günler oluyor o hassas olduğu için tahriş oluyor ama düzenl ilaç kullanınca geçiveriyor zaten merak etme.

afiyet olsun canım
bugun doğum yapan bi arkadaş dedi bebeği 3 aylık oldu onunda
kayısı suyu çok süt yapıyomuş onda çok işe yaramış seviyosan hergün iç

evet canım kayısı suyu iyidir hemde bebekteki gazı giderir yardımcı olur sindirim sistemine bize doktor demişti bol bol kayısı ye suyunu iç komposto filan yap diye :)

Miraç yine popoyu çıkarttı sipsivri göbek deliğimden çıkıcak galiba bu çocuk kaydirigubbakcemile3
yamuk yumuk oluyorum opuyorumnanaktan

oyyy damat harekete geçti desene canım yaaa
belkide özlicen kız bu hallerini
ben şimdi poposuna bakıyorumda cerenn amanın diyorum bumuydu beni dürtükleyen :):)

evet abla malesf yaz günü olmuyor dayanacaksınız mecbur

sorma yaaa bu dünürede benden bulaştı cadılık iyice kendini aştı :):)

Gülçincim, Sevtap 23 haftalık hamile, sanırım görmedi senin sorunu :)

sorma abla yaa beni zıvanadan çıkarıcak haberi yok iki defa sordum üçüncüdekötü olacaktı neyseki sen durumu çaktın ve cevapladın sağolasın :):)

bulamıyorum bakya yazdıgını okumayımı unuttum acaba :1shok:GULCİN GÖREMİYOMMM GIIII NİRDESİNNNNnaniknanik

AHANDA BULDUM SENİİİİİİ....EVET CANIM YA SUT AKTI DUN GECE AZ BISEY GECEKLIGIMIN GOGUS YERI YUVARLAK OLMUS COK GULDUM KISSS ERKENMI DOGURCAM ACEP ANAM ALLAH KORUSUNdelikafadulden

evet gormedım kusura bakma gulcıncım 23 haftalık oldum ....fılız ablacım tesekkur ederımzemuszemus
rica ederim canım, Gülçin'in ne cadı olduğunu bilirim, açardı bayramlık ağzını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biraz daha sıkacaksın dişini anlaşılan zemuszemus

valla gözüm korkmadı desem yalan olur ama olsun ben razıyım :) feda olsun oğluma :)

hiç sorma mahvetti beni bu göğüsler... kocişim hep böyle kalsınlar diye dua ediyor ama benim ne çektiğimi anlamıyor :kedi:

bulaşıcı anam senin cadılığın :jeyyar:

seni bilmez miyim, aman dedim ben cevap vereyim bu cadı parlamadan kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum kuzum uyandı
kuzucuğumu kokla benim için hayatım, görüşürüz :)
AHANDA BULDUM SENİİİİİİ....EVET CANIM YA SUT AKTI DUN GECE AZ BISEY GECEKLIGIMIN GOGUS YERI YUVARLAK OLMUS COK GULDUM KISSS ERKENMI DOGURCAM ACEP ANAM ALLAH KORUSUNdelikafadulden
Allah korusun, dedim ya 5. ayda başlarmış süt gelmesi, gayet normal, sen sakın sıkma

bulamıyorum bakya yazdıgını okumayımı unuttum acaba :1shok:GULCİN GÖREMİYOMMM GIIII NİRDESİNNNNnaniknanik

bak heleeee hoşşikkk sen bennen dalgamı geçiyon
kıııızzz sen beni tanımıyon zaaarrr
sen benim ne kadar eli maşalı olduğumu bilmiyon anlaşılan klava:

kızlar ben çıkıyorum kuzum uyandı

iyi geceler canım ilaydaya iyi bak annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…