- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.441
cnm doktorum 6 da gel dedi ama ben işten 6 da çıkıyorum zaten ama hemen 6 da başlamaz işleme malum her gittigimde en az 15 dk beklemişimdir genelde sarkıyor hastası uzuyor yani benim doktorla aramdaki mesafe 5 dk sorun olmaz yani..ama çatlama anı saat 7 ddenk gelir 36 saatten hesaplarsam o saati tutuyor..
evet ablacım inş herşey yolunda gider rabbim izin verirse..
kızlar netim kopmuştu tekrar geldim yemek yapmaya kalkacam
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar mavişim allah yardımcın olsun inşallah çok güzel haberler vericeksin bize hepinizi kocaman öpüyorum
kolay gelsin hayatım :)
hadi görüşürüz bende çıkıyorum ..
iyi yaptın canım :)sağl ablacım eşim işe gitti bugün geleceği saate yakın yapayım diye bekliyorum
canım benim... dualarımız seninle, sabah hemen yaz buraya kendini nasıl hissettiğni :)hadi görüşürüz bende çıkıyorum ..
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1. Aum......................................38. ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. ayımdayım
4. Benssenb..............................18.ayımdayım
5. Rahel.....................................18. ayımdayım
6. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
7. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
8. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
9. Prenses_irem...........................1.ayımdayım (19 mart)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkınklava: :CüvCüv:
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................27. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................17. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr :Saruboceq:
Allah bir avazda kurtarsın cnmrüzgardenizcim tabiki tecrübelerimi anlatıcam sizlere bugün dr geldim 37 haftam bitti kızım3100 gr olmuş boyuda yaklasık50 cm hersey yolunda masallah bundan sonra her hafta gel dedi daha dogum kanalına girmemiş ama artık bayagı zorlanıyorum bacaklarımın arasına ağrı giriyo buda çatıların genişlemesinden kaynaklanıyomuş çatı muayenesi yapmadı bende korkudan hiç sormadım ne kadar gec okadar iyi:)))
hepinize merabalar hamiş bayanlar size bir sorum olucak:dance:
ben 11 haftalık hamileğim ve göğsümün bir tanesinin ucu nemli gibi süt var gibi sizce bu normal sizde böyle birşey oldumu allahım hepimizin hamileliğini tamama erdirsin sağlıkla bebeklereimizi kucağımıza almayı nasip etsin .......:CüvCüv:
kızlar ben sildim listeden adımı kırmızılar geldi benim hamiş olana kadar eklemiycem.Strese giriyorum tembellik yapıp çalışmıyoruz da beni size moral vermeye çalışan pon pon kız olarak düşününhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?