Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gördüm ve sana çok ama çok kızdım klava: klava: klava: kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso ismini tekrar oraya yazana kadar da konuşmuyorum seninle klava: klava: klava:

Ayyyy benim canımmm ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım:sm_confused: Ben demek istedim ki çalışmalarımız devam ediyor kaydirigubbakcemile3ama listede adımı gördükçe stres oluyorum bu işler kafa rahatlığı relax olunca oluyor ya ondan şettimdi ama sizi kızdırdıysam hemen ekliyorummm :teselli: ben sana kıyamam daha yeniyim ben ayol ne pes etmesi beni topa tutarlar burda alimallah:tomato: Hemen ekliyorum canım ablacım kızdırdıysam özür dilerim seni a.s. ama ifade edebildim di mi şimdi kendimisositososito

iyiylik canım ne olsun?ölüyorum bel ağrısından
yatıcam birazdan
bütün gün evde yoktum
aftan yararlandım okula döndüm
ilk kez gittim bugün
iyi halt ettim
belim kopuyor resmen yasenağlama

canım kaç gündür hafif ağrım vardı zaten
ama bugün baya yürümek zorunda kaldım
giderken ayakta gitim otobüste
uyuzlar kimse yer vermedi
kız hepsi üniversite cisi bir de genç olacaklar
karnım burnumda işte
bide bazısı pis pis bakıyo salaklar
sinir oldum bugün iyiyce
eve geldim anca yarım saat yattım
eşimde arkadaşını getitrecekmiş
sıkça görüştüğümüz biri
neyseki dünden yemeğiı sorun olmadı
nede olsa 1 kişi işte
bireye gittiler oyun oynasınlar bende sizleri okudum işte
çıkıcam birazdan duramıyorum çünkü artık.

slm kızlar bende test sonuçlarımı aldım neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyodum bi kaç bişi yüksek çıkmış kolestrolum yüksek baya onu kesin anladımda idrar sonucundakiler nalmış değilim
wbc
rbc
epitel hücre ne oluosa sınırın acık üstünde
başka sorun yok bütün değerler normal gözüküyor işllah bunlarda ciddi bişi değildir

kızlar napıyosunuz bakalım burcu nasıl gidio hamişlik canım
iremcim inşallah ilk ayda bebişin gelir bekletmeden hayırlısıyla
iyi gidiyor şimdilik herşey yolunda bakalım sen nasılsın
burcu allah iyiliğini versin benim bişeyim yok ağrısı olan beyaz:roflol::roflol:

he valla kız farkettim yazdım zaten kaydirigubbakcemile3

kızlar napıyosunuz bakalım burcu nasıl gidio hamişlik canım
iremcim inşallah ilk ayda bebişin gelir bekletmeden hayırlısıyla

Hayırlısı canım yaa onlar bizden daha iyi biliyorlar gelecekleri zamanıBen anladım olayı ceren benim irem yerine başka anneye gönderdi bebişikaydirigubbakcemile3yanlış çağırdı bebişleri:roflol:

bende iiim kızlar iş güç yoğun biraz bu aralar bakalım hayırlısı testlerini göstercenmi doktora herşey normal heralde kolesterol yüksek demişsin halbuki ne kadar zayıfsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…