- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.481
Hayırlısı canım yaa onlar bizden daha iyi biliyorlar gelecekleri zamanıBen anladım olayı ceren benim irem yerine başka anneye gönderdi bebişikaydirigubbakcemile3yanlış çağırdı bebişleri:roflol:
ay beyaz yazcaktım kız irem aklımı aldın valla sapıttım
burcu iyi çevirdin tebrikler :lepi:irem sana şimdiden geçmiş olsun nede olsa hamiş olcan ağrıların olcak ya ben ondan şettim
bende iiim kızlar iş güç yoğun biraz bu aralar bakalım hayırlısı testlerini göstercenmi doktora herşey normal heralde kolesterol yüksek demişsin halbuki ne kadar zayıfsın
irem sana şimdiden geçmiş olsun nede olsa hamiş olcan ağrıların olcak ya ben ondan şettim
cnm öncelikle hoşgeldinslm kızlar bende test sonuçlarımı aldım neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyodum bi kaç bişi yüksek çıkmış kolestrolum yüksek baya onu kesin anladımda idrar sonucundakiler nalmış değilim
wbc
rbc
epitel hücre ne oluosa sınırın acık üstünde
başka sorun yok bütün değerler normal gözüküyor işllah bunlarda ciddi bişi değildir
:dilcikar:iremcim dikkat et kendine yat dinlen canım
geçmiş olsun
irem sana şimdiden geçmiş olsun nede olsa hamiş olcan ağrıların olcak ya ben ondan şettim
burcu iyi çevirdin tebrikler :lepi:
dur o zaman ben benim velete söylimde önümüzdeki ay senin göbüşe koysun bebişi
kaydirigubbakcemile3 dimiii
hadi hadi topladım acıkınyemezlerrrr toparlayamadınnnnnnnnnnnnnnn:jeyyar::tomato:
cnm öncelikle hoşgeldin
wbc lökosit ,rbc eritrosit demek
epiteksek olur canm önemli değil
istersen sorıuçlarını yaz bensana biraz yorum yaparım
labarauar teknisyenliği yaptım cnm 3 senea.s
:dilcikar:
değerlerim bunlar canım
wbc 5
rbc 3
epitel hücreler 5
hdl 130,12
ilahi burcu kaydirigubbakcemile3
salı akşamı göstercem doktora sonuçları
he valla 44 kilo kolestrol var :1shok: bide sağlıklı besleniyorum diye geçinirim
tamam anlaştıkkaydirigubbakcemile5 hadi bakalım ceren çağıramadı bebişi bakalım senin bebişin yapabilecek mi?
hadi hadi topladım acıkın
kız uyku bastı herkese laf atcam derken sapıttttım :1hug:
o senin kilondur kızım yanlış bakmışsın:roflol::roflol:naniknanik
Tamam tamam kabul iyi topladınn :içelim: ay sen şimdi birada içemezsin dur ben içeyimm bariinaniknanik
benim bebiş ağır işitio malum kulkarı falan oluşmadı artık eski usulle anlşacaz göbeme bi kaç vuruç yapcam ireme bebeği yollayıver demek anlıcak o şimdi kaydirigubbakcemile3
sen bence eğer anlaştıysak başımı 3 kere döndür de ona ancak öyle anlaşırsınız:roflol:
beyaz kız nereye kayboldun değerlimi yazdım gittin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?