- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.761
geldim kizlar beni bu kadar sevdignizi bilmiyordum nasilsiniz bakalim anacim sadece sabahtan öglene kadar girmedim oku oku bitmedi masallahiniz var valla ben iyiyim iyi sayilirim midem agriyor yine aksam ise gidecem sabah yine gittim iscinin cikmasi beni mahvetti esime de kiyamiyorum sabah 5 te gidiyor aksama kadar orda kosturuyor
ay canım ablam yainşallah canıııııııım...
yordun ama kendini di mi?klava: ahhhh ahhh ben yanınızda olacaktım, sıcak sudan soğuk suya sokturur muydum elinizi canlarım benim :1hug:
tv ye dalmışımbeyaz16+, Bulcuk+, karamanli+, kumsal+, mavi deniz+, nur_84+, RuzgarDeniz+
NERDESİNİZZZZZZZZZZZ
kızlar benim yemek yapmam lazım, kaçıyoruuuuuum, şimdilik hoşçakalıııııııııııın :)
kızlar benim yemek yapmam lazım, kaçıyoruuuuuum, şimdilik hoşçakalıııııııııııın :)
bende buradayım ama geç dönüyorum aranıza işim çıkıyor ikide bir..kızlar bu arada sagolun eniştem için iyi dileklerinizden ötürü..burada kar var bu arada ögle olmadan başlamıştı hala var..
kıızz nurr görüynomu senin kuzen diğer misafirlerden yaşça küçük olduğu halde daha anlayışlı valla insan gibi insan bu arada kızz nasıl ortak akraba oluyor kuzen. siz eşinle akrabamısınız anlayamadım ben :uhm:
kizlar benim minik cadi koltuklari yazmis adam yapmis simdi onu silecegim
ama burdayim arad bakarim ben size
kolay gelsin karamanlı..akşam kaçta çıkıyorsunuz ki?
evet canım uzaktan akraba sayılırız
geleyim mi yardıma canım[/QUOT
sagol canim yardima geleyim mi diyene bak ben sana is mi yaptiracam kollarim da agriyor valla ne yapayim ben bu cadiyi oglumda hic böyle birsey görmemistim ben ya siz simdi rahat rahat oturun bakayim
burdayım kız ama açamadım sayfayı sabahdan beri önemli müşteriler gelcek denetime bekliyoruz çaycı abalda yok hasta bugun bütün çay may herşey bana kaldı saat 4 oldu bu gidişle 6da çıkamıcam ben :çok üzgünüm:beyaz16+, Bulcuk+, karamanli+, kumsal+, mavi deniz+, nur_84+, RuzgarDeniz+
NERDESİNİZZZZZZZZZZZ
:Saruboceq:he bakalım meşhur pıt ptıları duyalım bu seferde kaydirigubbakcemile3ayy ne güzel burcu geçen o meşhur keseyi gördü şimdide kalp atışı duyacak ne güzel cnm aman nazar degmesin
kiz ben kiyamam ona ne yaptin sen diyorum hic seslenmedi özür dilerim anne diyor
annesinin minik prensesi bütün sinirim gitti valla
ne kadar uzaakkkk
canım şöyle anlatayım benim teyzemin gelini eşimin teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?