- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.801
benssenb canımmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmhihoyyythihoyyytfiliz geçen ay hatırlarsınızki tsh la ilgili ufak bir sorun yaşadım sonrasında değerin yüksek olmadığını hamişliğe engel olmadığını öğrenince rahatlamıştım hatırlarsınız hepiniz neyse ondan sonraski ay yani geçen ay eşim dediki böyle olmayacak taktıkça başka yerlerden sorun çıkmaya başlıyor stres bizi çok etkiledi daha yaşımız erken bırakalım 1 sene kadar olmadı aşılamayla direk başlar gerekeni yaparız dedi haklıydıda gerçekten artık stres çok etkilemeye başlamıştı özelliklede beni zaten maddiyatta sıkışınca gerçekten maddi manevi toparlayalım diye hak verdim eşime inanın ne preseed ne yumurtlama günü nede başka bişey hiçbirşeyi hesaplamadım hemde hiççç ve bu ayyy yinede aklım hamişlikte ya :))) adetime daha 3 gün var bu pazar olacaktım ilkkezde vucudumda çok farklı şeyler hissettim göğüslerim en başta sinyali verdi çok umutsuzdum ama gizli mizli git eşine söylemeden yap dedi içimden bir ses ve ben dün yaptırdım iyikide içimdeki sesi dinlemişim sonucu aldıktan sonra benim en son gittiğim kadın doğumcuya gösterdim tebrikler hamilesin diyince kalakaldım eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum :))) 20 küsür değer vardı kağıtta doktor aldı tahlili bizde kalsın dedi 2 hafta sonra gel keseyi görelim falan dedi yolladı beni hala inanamıyorum kızlar hamilemiyim gerçekten hiç ummadığım bir anda geldi bebişim ama ilkkezde hissettim geldiğini ne kadar umutsuz gitsemde tahlil için emindim sanki içimde olduğuna :) işte böyle benim hikayem
evet evet inşallah yakında bu rahat kafa ile mavi denizden de güzel haberler alıcaz yeterki o bu yolda devam etsin :hooray: :hooray: :hooray:
gerçi bu kupa bana iremi hatırlatıyor ama neyseeee :roflol: :roflol:
iyiyiz cerencim sen nasılsın bessenb nin müjdeli haberi hepimizi bomba gibi yaptı valla .inan kendi kardeşim olsa bukadar sevinirdim rabbim sonuna kadar bessenb yi mutlu etsin,hayırlısı ile kucağına alsın inşallah.tez zamanda da üst listeyi alta indirsin inşallah
Kızlar bu arada eşimle biz bu ay tüp bebekten önce son bir kez denemeye karar verdik... çok heyecan yaptım... soğan kürü, incir suyu kürü, keçiboynuzu kürü, e vitamini, polen+arı sütü+bal, tarçın+bal+çörek otu tam gaz devam ediyorum... belki bu sefer herşey yolunda gider, ne dersiniz?
ablacım aşılamadan sonra 2gün irliktelik dedi zaten normaldede çatlatma ignesinden sonrada 3 gün birliktelik diyorlar..şeker ilacı kullanıyorum bir süre sonra onuda bırakacam progestana başlayacam 2 hafta kullanıcam..5 martta kontrole çagırdı zaten regl olursan daha erken gelirsin dedi ama inş regl olmazsın da 5 martta görüşürüz dedi. coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye .
ben varya ben işte o ben varya işte o ben
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM
burcum kibelem neşem yaseminim mavidenizim cerenin nurum arifem ierrorum beyazım bulcukum filizim bayan merak prenses irem cerot ve şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım netin kesilmesiyle sizlerden uzak kaldım ama hep dualarım sizlerleydi ve geçmişe dayanarak bu haberi duymak en çok sizin hakkınız dualarınızda ben yokum diye beni kayırmadığınıza eminim ve şimdi gerçekten dua istiyorum ilk hamileliğim ve duanıza çok ihtiyacım var
arifem darısı başına inşallah arkadaşım sizlerle paylaşmayacamda kimlerle paylaşacam mutluluğumu daha ailem bile bilmiyor sadece eşim ve ben biliyoruz biraz daha beklemek istedik en azından keseleri kalp atışlarını gördükten sonra ilan etmeyi planlıyoruz sizce doğrumu yapıyoruz?
filiz geçen ay hatırlarsınızki tsh la ilgili ufak bir sorun yaşadım sonrasında değerin yüksek olmadığını hamişliğe engel olmadığını öğrenince rahatlamıştım hatırlarsınız hepiniz neyse ondan sonraski ay yani geçen ay eşim dediki böyle olmayacak taktıkça başka yerlerden sorun çıkmaya başlıyor stres bizi çok etkiledi daha yaşımız erken bırakalım 1 sene kadar olmadı aşılamayla direk başlar gerekeni yaparız dedi haklıydıda gerçekten artık stres çok etkilemeye başlamıştı özelliklede beni zaten maddiyatta sıkışınca gerçekten maddi manevi toparlayalım diye hak verdim eşime inanın ne preseed ne yumurtlama günü nede başka bişey hiçbirşeyi hesaplamadım hemde hiççç ve bu ayyy yinede aklım hamişlikte ya :))) adetime daha 3 gün var bu pazar olacaktım ilkkezde vucudumda çok farklı şeyler hissettim göğüslerim en başta sinyali verdi çok umutsuzdum ama gizli mizli git eşine söylemeden yap dedi içimden bir ses ve ben dün yaptırdım iyikide içimdeki sesi dinlemişim sonucu aldıktan sonra benim en son gittiğim kadın doğumcuya gösterdim tebrikler hamilesin diyince kalakaldım eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum :))) 20 küsür değer vardı kağıtta doktor aldı tahlili bizde kalsın dedi 2 hafta sonra gel keseyi görelim falan dedi yolladı beni hala inanamıyorum kızlar hamilemiyim gerçekten hiç ummadığım bir anda geldi bebişim ama ilkkezde hissettim geldiğini ne kadar umutsuz gitsemde tahlil için emindim sanki içimde olduğuna :) işte böyle benim hikayem
aminnnnnnnnnnnnn inşallah bu liste azaldıkça dahada umutlanıyorum ve daha çok inanıyorum rabbim hepimizin kucağına bir melek nasip etsin
elimden geldiğince girip sizlerden haberdar olup kendimden haber ereceğim arkadaşlar sizsiz yapamamki zaten ama şimdi çıkmalıyım dualarımdasınız gönlümdesiniz sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin benden emi bebişim beni bırakıp gitmesin teyzeleriAllaha emanet olun vaktim yok diğer arkadaşlar beni sorduklarında bildirirsiniz özel mesaj atamıyorum çıkmalıyım çünkü öpüyorum hepinizi
evet ya üsteki liste azalıyor kızlar ne güzel umarım teker teker haberleri veririz bizlerde kısa zmanda..
Kızlar herkese merhaba.
Benssneb, çok sevindim canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Çok güzel haberler bunlar kızlar. Darısı, Filiz, Arife, Mavi deniz, nesemese, Prenses İrem ve listedeki bütün arkadaşlarımızın başına. Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.
İreeorcuğum benim fazla bulantım yok. Sadece bazen yediklerim boğazıma geliyor gibi oluyor. Olacak o kadar. Şükür çok iyi geçiyor şimdilik.
Mavi Deniz sırada sen varsın gibi doğuyor içime. Hayırlısı bakalım.
bensenb hamilemi neşe şimdi girdim siteye geçmişi falan okumadım gerçektenmi süperrr bir şey bu
iyiyiz cerencim sen nasılsın bessenb nin müjdeli haberi hepimizi bomba gibi yaptı valla .inan kendi kardeşim olsa bukadar sevinirdim rabbim sonuna kadar bessenb yi mutlu etsin,hayırlısı ile kucağına alsın inşallah.tez zamanda da üst listeyi alta indirsin inşallah
ben varya ben işte o ben varya işte o ben
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM
burcum kibelem neşem yaseminim mavidenizim cerenin nurum arifem ierrorum beyazım bulcukum filizim bayan merak prenses irem cerot ve şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım netin kesilmesiyle sizlerden uzak kaldım ama hep dualarım sizlerleydi ve geçmişe dayanarak bu haberi duymak en çok sizin hakkınız dualarınızda ben yokum diye beni kayırmadığınıza eminim ve şimdi gerçekten dua istiyorum ilk hamileliğim ve duanıza çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?