Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar benssenb müjdeli haberi vermiş ha, "Allah be" dedim duyunca, çok sevindim yaaa. Çok şükür şöyle bir geçmişe bakayım neler olmuş? Nasıl öğrenmiş? Neler yapmış görüşmeyeli...

benssenb canımmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
Allah'In hikmeti sonsuz işte buna bir örnek daha tam bitti derken gelicem işte dedi ufaklıkzamane çocukları anacım işte şimdiden anne babayla inatlaşıyorlarrkaydirigubbakcemile3 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:teytey::teytey:

iyiyiz cerencim sen nasılsın bessenb nin müjdeli haberi hepimizi bomba gibi yaptı valla .inan kendi kardeşim olsa bukadar sevinirdim rabbim sonuna kadar bessenb yi mutlu etsin,hayırlısı ile kucağına alsın inşallah.tez zamanda da üst listeyi alta indirsin inşallah

Nasılsınız kızlarr bende geldimmmmmmmmmmhihoyyyt

ayyyyy geçmişi okudum çok mutluyum yaaa bensenb tebrikler Allah tamamına erdirsin çok sevindim bekleyen bütün arkadaşlarımız yaşasın en kısa zamnda bu mutluluğu inşallah

Canım bu kadar çok farklı kürleri üstüste kullanman ters etki yapmasın bir de. Aman dikkali ol canımcım.

Bu aspirini ve şeker ilacını neden bıraktığını anlamadım canım. Açıklayabilir misin?

Olamaz böyle güzel bir haber :sm_cool: çok şükür. Eskiler çok az kaldık desenize bir bir listenin altına iniyoruz inşallah. Canım dualarımız hep birlikte sen de taze anne olarak bize dua et lütfen Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi göndersin bize de. Nasıl rahat davrandıysan şimdiye kadar bundan sonra onun 10 katı rahat olmalısın canım. Ayyyyyyyyyyyyyyyyy hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmm :teytey: Şeniz çok mutlu oldum. Daha dün akşam sizi isimlerinizle yazmıştım eskiler neredesiniz dedim, demekki abdala malum oldu:))

En doğrusu bu canım. Bizimle paylaşmana çok sevindim. Oh be ne güzel..

Hayırlısıyla sağlıklı bir hamişlik de geçirirsin canım..

aminnnnnnnnnnnnn inşallah bu liste azaldıkça dahada umutlanıyorum ve daha çok inanıyorum rabbim hepimizin kucağına bir melek nasip etsin

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canım...

Canım bize dua etmeyi unutma...

evet ya üsteki liste azalıyor kızlar ne güzel umarım teker teker haberleri veririz bizlerde kısa zmanda..

İnşallah canım...

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn darısı hepimizin başına inşallah...

bensenb hamilemi neşe şimdi girdim siteye geçmişi falan okumadım gerçektenmi süperrr bir şey bu

Evet canım hamiş..

Aminnnnnnnnnnnnnnnn...

iyi geceler arkadaslar bugün giremedim misafirlikdeydim.yarinda gec aatlerde girerim insallah cünkü misafir gelcek yarin.beni merak etmeyin ben iyiyim.hepinizi cok seviyorum öptüm byyyyyyyyyeeeeeeee

Aanaaaaaammm benssenbemmmmmmm canim beniiiiimmm, inan kac gundur dualarimda ozellikle sen ve nesemese varsiniz Allahim nolur onlarida sevindir diyordum hatta dun gece teheccude kalkmistim o zamanda ozellikle size dua ettim... Ya Allahim demekki zamanini simdi olarak belirlemis. Cok ama cooookk sevindim, inan aldigim en guzel haber bu sadece bugun degil son zamanlarda aldigim en guzel haber. Cok ama cok tebrik ederim arkadasim, Allahim sorunsuz bir hamilelik gecirmeni ve saglikli hayirli bir evlat nasip etsin sana ve esine...kaydirigubbakcemile2delikafadulden:dance:a.s.

Canim esas dualarimda kayirdigim kisilerdensin:))) Inan dun gece Allaha cok icten dua ettim Allahim nolur ozellikle benssenbnin ve nesemeseninde yuzunu guldur, onlarada hayirli evlat nasip et diye...

Hmmm unutmadan dualarimda ozellikle mavi deniz, filiz abla ve bu forumdan birkac kisiyi daha aniyorum hep.. Ama ne yalan soliyim benssenb ile nesemesenin yeri bir baska.. Ilk gecen sene basladik bizim topige nesemese acmisti ve taa o zamandan bu zamana birbirimize destek olduk, o yuzden onlarin yeri bir baska benim icin, alinma olmasin diye yazdim:)))

günaydın kızlaaaaar a.s.
nasılsınızzzz
yaşasın hafta sonu geliyorrrrrhihoyyythihoyyyt
herkese hayırlı cumalarrrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…