Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla minik kuş kabuğundan çıkmaya uğraşıyor sanırım kaydirigubbakcemile3
henüz bana çok rahatsızlığı yok uslu olcak galibaa

Aman maşşallaaah. yerleşsin annesi rahaaat rahat yerleşsin büyüsün. Mide bulantın falan varmı? Benim iş arkaşadaşımla aynı günsünüzz o bugün kalp atışını gördü. Miniciiiiiiik

di mi ama yaaaaa.... bayağı uğraştık Cerencim, sen bir taraftan ben bir taraftan ve diğer arkadaşlar... offf amma uğraştırdın kız mavideniz... neyse sonuç olumlu... demek ki başardık :hooray:

evet evet inşallah yakında bu rahat kafa ile mavi denizden de güzel haberler alıcaz yeterki o bu yolda devam etsin :hooray: :hooray: :hooray:
gerçi bu kupa bana iremi hatırlatıyor ama neyseeee :roflol: :roflol:

nuuuuuuuuurrrrrrrr ne işin var zaten dışarda oh iyi olmuş havanın bozması tam isabet çok gezenti oldun sen hee hiç dikkat etmiyorsun kendine klava:

nur kır bacağını otur artık aaaaaaaaaaa... ne bu böyle her gün gezmeler? İlayda'yı yoruyorsun sen... oh iyi olmuş hava bozmuş... seni gidi seni hıııııııklava:

nuuuuuuuuurrrrrrrr ne işin var zaten dışarda oh iyi olmuş havanın bozması tam isabet çok gezenti oldun sen hee hiç dikkat etmiyorsun kendine klava:

canım kızımın battaniyesinin ipi bitti hem onu alacaktım hemde deniz kenarına götürecektim kuzeni ama iki hafta burda eşim haftaya yurt dışına gidecek oda 1 hafta daha burda kalacak

Aman maşşallaaah. yerleşsin annesi rahaaat rahat yerleşsin büyüsün. Mide bulantın falan varmı? Benim iş arkaşadaşımla aynı günsünüzz o bugün kalp atışını gördü. Miniciiiiiiik

bulantım yok bel ağrım falan varr
bizde kısmetse salı akşamı duycaz kalp atışını pıt pıt işallah :Saruboceq:

Ceren biz eli sopalı olduk kız kaydirigubbakcemile3 herkes tırsacak artık bizden kaydirigubbakcemile3

boşver ablacım biz böyleyiz
bizi böyle kabul etti herkes ve ben halimden memnunum sende fazla lafını yapmaa
şişşşttt kimse bizi dinlemez sonra kaydirigubbakcemile3

canım kızımın battaniyesinin ipi bitti hem onu alacaktım hemde deniz kenarına götürecektim kuzeni ama iki hafta burda eşim haftaya yurt dışına gidecek oda 1 hafta daha burda kalacak

yaaa ilahi nur sanki ilayda yarın doğacakta battaniyenin bitmesi gerek bırak bahane üretme otur evde yaaa biraz daha sık dişini bahar gelecek yakında çıkarsın gezersin bol bol ama şimdi değil yasakkelime

sagolun kızlar sayenizde oldu yaşaşın:hooray::hooray: vurdum duymazlık pardon kötülüge diyorlardı ama ben degiştirdim:roflol:

aynen bu yolda devam et canım lülülülülülü :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

heyooooooo bir cadımız daha olduuuuuuuuuuuuuuu

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet yaşasıııınnnnnn :roflol: :sm_cool: :sm_cool:

ya canım haklısın ama evi bayadır toparlamamıştım
şimdide bişey yapmadım zaten
bi süpürgeyi açtım,bi paspas anca geldim işte
birazdan da toz alıcam
yeter o kadar
başladı çünkü ağrılarım yine
ayağıma da vuruyor ağrısı
şükür ki dinlenince geçiyor biraz

canım ya öyle çok sevindim ki:teytey::teytey:
az daha erken gelseydim yakalayacaktım seni:1hug:
tebrikler canım
inş Allah kucağına almayı da nasip eder cnm.

bence de öyle yapın cnm
biz öyle yaptık
ilk gittiğimizde keseyi gördük
hatta eşim biraz heveslendi söyleyelim diye yok dedim
15 gün sonra 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk ondan sonra herkese söyledik
zaten 1 kişiye haber ver
bütün sülalenin haberi olur:roflol::roflol:

tabiki bunlar çok normal şeyler
ben 28 haftalık hamileyim hala aynı duygu var cnma.s.

geçmiş olsun canım ya
son zamanlarımız böyle geçecek sanırım yaseminŞeniz

inş sorun olmaz canım ameliyattadualrımız eniştenle,en kısa zamanda çıkar merak etme sen.:teselli:

tamam cerencim eşimde evde zaten akşam teyzemin kızına oturmaya gidecez allahtan kuzenim sorunlu değil yavrucak

eeeee kızlar online görünüyorsunuz ama yazmıyorsunuzzz birde yabancı bir misafirimiz var acaba yabancımı gerçekteennn huuu kimsin sen çık bakiiimm dışarııııııı

Beyazzzz bak yordun kendini hiç laf dinlemiyorsun senn heeee senin belinde rahatsızlığın falan yok dimi canım? Bacağıma vuruyor demişsinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…