- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.721
valla minik kuş kabuğundan çıkmaya uğraşıyor sanırım kaydirigubbakcemile3
henüz bana çok rahatsızlığı yok uslu olcak galibaa
di mi ama yaaaaa.... bayağı uğraştık Cerencim, sen bir taraftan ben bir taraftan ve diğer arkadaşlar... offf amma uğraştırdın kız mavideniz... neyse sonuç olumlu... demek ki başardık :hooray:
nuuuuuuuuurrrrrrrr ne işin var zaten dışarda oh iyi olmuş havanın bozması tam isabet çok gezenti oldun sen hee hiç dikkat etmiyorsun kendineklava:
Aman maşşallaaah. yerleşsin annesi rahaaat rahat yerleşsin büyüsün. Mide bulantın falan varmı? Benim iş arkaşadaşımla aynı günsünüzz o bugün kalp atışını gördü. Miniciiiiiiik
sagolun kızlar sayenizde oldu yaşaşın:hooray::hooray: vurdum duymazlık pardon kötülüge diyorlardı ama ben degiştirdim:roflol:
bulantım yok bel ağrım falan varr
bizde kısmetse salı akşamı duycaz kalp atışını pıt pıt işallah :Saruboceq:
Ceren biz eli sopalı olduk kız kaydirigubbakcemile3 herkes tırsacak artık bizden kaydirigubbakcemile3
canım kızımın battaniyesinin ipi bitti hem onu alacaktım hemde deniz kenarına götürecektim kuzeni ama iki hafta burda eşim haftaya yurt dışına gidecek oda 1 hafta daha burda kalacak
sagolun kızlar sayenizde oldu yaşaşın:hooray::hooray: vurdum duymazlık pardon kötülüge diyorlardı ama ben degiştirdim:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
heyooooooo bir cadımız daha olduuuuuuuuuuuuuuu
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya canım haklısın ama evi bayadır toparlamamıştımbeyaaaaaazzzzzzzzz olmuyor ama böyle valla sende tam sopalıksınklava:
daha dün akşam belim belim diye mızmızlanıyordun ne oldu geçti şimdi unuttunmu herşeyi birde temizlik yapacakmış karnı burnunda kadın hey allahım yaa bırak temizliği yat dinlen işmi arıyorsun sen başına kuzum yaaa valla omuyor böyle heeeklava:
canım ya öyle çok sevindim ki:teytey::teytey:ben varya ben işte o ben varya işte o ben
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM
burcum kibelem neşem yaseminim mavidenizim cerenin nurum arifem ierrorum beyazım bulcukum filizim bayan merak prenses irem cerot ve şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım netin kesilmesiyle sizlerden uzak kaldım ama hep dualarım sizlerleydi ve geçmişe dayanarak bu haberi duymak en çok sizin hakkınız dualarınızda ben yokum diye beni kayırmadığınıza eminim ve şimdi gerçekten dua istiyorum ilk hamileliğim ve duanıza çok ihtiyacım var
bence de öyle yapın cnmarifem darısı başına inşallah arkadaşım sizlerle paylaşmayacamda kimlerle paylaşacam mutluluğumu daha ailem bile bilmiyor sadece eşim ve ben biliyoruz biraz daha beklemek istedik en azından keseleri kalp atışlarını gördükten sonra ilan etmeyi planlıyoruz sizce doğrumu yapıyoruz?
tabiki bunlar çok normal şeylerama cidden silmiştik önceden düşünmeyeceğim bu ay takmayacağım dediğim halde yumurtlama günlerine preseed falan hep dikkat ederdim hesapta takmıyorum ya :))) ama maddiyatında sıkışması ve vucudumun strese karşı sorunlar çıkarması tamam artık maddi manevi toparlanma vakti geldi dedi gerçi eşim beni karşısına alıp konuştu asıl vesile o oldu yani yoksa ben bebek olayında kopamazdım söyledikleri haklı gelince evet hem toparlanalım bebişede hazırlanmış oluruz maddi manevi derken o çıkageldi Allahın izniyle çok mutluyum arkadaşlar çok şimdi kaybetme korkusu var bende hepiniz yaşamışmıydınız
geçmiş olsun canım yaStres gitti bebiş geldii:dance: Bundan sonra kimseye stres mitres yok. Klasik müzik dinliyorum ben gerçekten sakinleştiriyo.
Canlarım buarada bana dün gece kramplar girdi öldüüümmm. Eşim doğum başladı sanmış gecelik yok çanta nerde bez? ee napcam şimdi diye peşpeşe panik olurken ben bacağım diyebildim... Sağolsun ovalı falan anca geçti işede gidemedim tabi yattım evde. Midem fena birsürü ilaç aldım. Tabi ne kadar krampta girse midemde ekşise boza gibi yoğun şurubu 3 öğün böğüre böğüre içmek zorunda kalsada kötü şeyler değil.. bi sağlı sollu tekme yiyince kendime geliyorumdelikafadulden "büyüyorum anne" diyo o zaman tamam
diyorum büyü kuşum.
Doktor sonuçlarımı yazmıştım plesanta hala aşağıda dolayısıyla normal doğum olamaz işin kötüsü normal olabilir diye düşünmeye bile başladım.
inş sorun olmaz canım ameliyattadualrımız eniştenle,en kısa zamanda çıkar merak etme sen.:teselli:yasemincim neti açtım bensenbin haberini duyunca sormayı unuttum..kuzum nasılsın sude de iyi sanırım tekmeleri yedigine göre büyüsün annesi az kaldı çıkacak yakında ya sıkıldı zaman geçtikçe sabırsızlanmıştır o şimdi...şimdi kaç hafata oldun listede güncellendimi bilmem ama sorayım dedim..cnm sen ve bebgin iyi olduktan sonra dogum şeklinin öenemi yok rabbim saglık nasip etsin size üzülme bunun için ...hakkında demekki o hayırlı imiş..
kızlar eniştem ameliyatta halen sabah 10 da girdi hala bekliyoruz haber yok..dua edermisiniz rica etsem..
inşallah birtanem... sonra da gelip bize anlatacaksın sositososito sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?