Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız sen hayaletmisin hala yok gözüküyorsun..tövbe tövbe... hastaneye dün akşam teyzemleri almak için gittik.ç.ama hala yogun bakımda kendinde ama tlf la görüştürüyorlar şimdilik...o yüzden hastaneye gitsekte göremeyiz teyzemede kızdım sabahtan akşamada kadar beklemenin alemi yok diye naıslsa oradada tlf görüşüyorsun evdede görüşürsün diye..neyse bugün sabahtan gitmedi..

geldim geldim baktım sen yoksun bene başka yerlerde gezmeye başlamıştım cicim
hadi gözün aydın herşey istediğin gibi gelişti yani bu durumuda atlattın sayılır :):):)

he valla öyle işte...kar var bugün burada hava soguk degil fazla..ama benim boynum sırtım hala tutulmuş durumda tam geçmedi bir ara bayagı rahatlıyor sonra fazlasıyla kendini gösteriyor...beyazcım neye bir hafta kaldı anlamadım?..

Son düzenleme:
aa kimse kalmamış
bende erken kalktım kız 9 da uyandım süpürdüm acık dinleniyom silcem birazdan
beyaz kız salı akşamı gitcem doktora sonuçları o zaman göstercem

burcu hoş geldin balım hayırdır sen uykuyu severdin üstelik şimdi daha çok uyuman gerek neden erken kalktın
ayy birde evde işmi yapıyorsun kız biz sana yapma dedikçe inadınamı yapıyorsun sen

hoşgeldin burcu ne zorun vardı hepsini bir arada yapma bari dinlene dinlene hatta aynı günde bitirme..cnm bilmiyorum ya sanırım üşüttüm boynum hafif tutulmuştu ilaçla falan geçti gibiydi ama bugünlerde sanırım fazlalaştı sırtıma dogru ineiyor agrı hafif tutulma artık ilaçta almak istemiyorum..artık sıcak su torbası masajla geçiştirmeye çalışacam başka çarem yok..

Selam kızlarrrrhihoyyythihoyyyt
NAsılsınız bakalım güzel bir cumartesi sabahından hepinize merhabaaaasositososito

Bende temizlik yapıcam kızlar bugün ara ara gelirim yanınızaa
Burcuu yorma kendini sakınn canımmm:teselli:

evet mavi deniz cerenin cicileri çoğalıyor kız sen benimi takip ediyorsun anında fark etmişsin yeni resim eklediğimi kaydirigubbakcemile3
bu gidişle kk da zaten bir tek ceren hanımın albümü olacak diğer albümleri silicem çünkü hakkım olan resim sayısı doldu kaydirigubbakcemile3
Bence kendine dikkat et havalarda bozuk zaten iyice hasta olma sırt ağrısı çok kötü ya eşine masaj yaptırrr sırtına ve boynuna iyi gelir...

İreeeeeeeeeeemmmmmmmmmm günaydın hoş geldin nabeeeeerrrrr cadıııııııııı
hadi yap işlerini ama fazla yorma kendini emi balım???
ben buralardayım
maviii gerçekten buralardayım kaydirigubbakcemile3

cnm dikkat etmeye çalışıyorum ama gece üstümü acıyorum sanırım bizim odada diger odalara naazaran daha soguk üşüttüm galiba..he kız seni takip ediyorum nerede bu hatun diye yeşil ışık yanıyor ama sen yoksun diye sana bakıyordum bende...

vaaayy tavla heee iş yok anlaşılan :):):)
yeşil ışığı gördün tabii geç dedim sandın dimi sende geçtin buldun beni :):):)
yatarken ört üstünü deli yatma sende o zaman üşütmezsin :):):)

Oooooooo Filiz abla hoş geldin nasılsınnnn

kızım bilerekmi açıyorum üstümü :mymeka:açmışım cnm kocişim görünce kapatıyormuş ama bana yetişemiyorkiikaydirigubbakcemile3

nerde filiz abla hani ben iyi dalmışım tavlaya...

abla gıııı ben sana daha erken gel demedimmi uyudunmu gıı bu saate kadar ...ben yarım saat sonra gidiyom zatii konuşamayacagızÇok üzgünüm çoook dogru dürüst şimdi geçmişede gitti gelemez bugüne..zaten fazla bişe yok geçmişte nerdesin burdayım asıl sen nerdesin:roflol::roflol: muhabbetleri gel abla bu tarafa..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın, naber tatlım? hheehehe valla 1 saat falan oldu uyanalı... bu sabah eşimi işe yolladıktan sonra tekrar yattım, telefon çalmasa daha uyuyacaktım... hehehe
günaydın cerencim...evet kimse yok ben filiz ablaya gel dedim yok hala ortada malum çaluşan bayanlar kalkmak istemz hepsi horul horul uyuyordur şimdi..
hem de ne horul horul uyumak... hehehe
Hoşbulduuuuuuuuuuuuuuk canım :)
kızım bilerekmi açıyorum üstümü :mymeka:açmışım cnm kocişim görünce kapatıyormuş ama bana yetişemiyorkiikaydirigubbakcemile3

nerde filiz abla hani ben iyi dalmışım tavlaya...
tavla ha? kim kazanıyor bakiim?

deli yatıyorsun yaniiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Filiz abla geçmişte kaldı galibaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…