- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.921
evet arife yaaa ikimiz kalmışız topikte herkesin işi gücü var sanırımmmm
canım yaa evet ceren bir doğsa hayırlısı ile hepsi çorap söküğü gibi ard arda gelecek inşallah
ama ben iki tane kreş buldum tam bana göre bakalım bir doğsunda hanımefendi :):):)
Bizim kızlar bunu okuyunca bana manyak dicek ama olsun ben şimdiden araştırma yapayımda neme lazım.....
valla bilemiyorum canım biz o takvimi nasıl ilerleticez ama bence tarihleride yazalım yaa hamileleri ordan takip ediyoruz çünkü kimin kaç haftalık olduğunu felannn istemiyorsanız hamiş aaylarına tarih yazmayız sadece hamilelere yazarızz....
neşenin dedigi liste hangisi ben onuda göremiyorum off ya bu sisteme sinir oluyor iyice.. yoksa eskisi gibi süsülü püslü listemi o neşe menzil gülü güzel listeler yapardı öyle...
mavi deniz evet canım süslü püslü liste bu sen bilirsin eskilerden tatlımmmm
Arife şunun şurasında doğuma ne kadar kaldıki kuzum 4 ay allah izin verirse 2 ayda ben cerenin yanında olucam 6 ay bu yüzden şimdiden fikir ediniyorum ben o kadar geç vermeyi düşünmüyorum kreşe yani yıllar sonraaa olmayacak canım nasipse....
Valla kopyaladım işte canım alıntı yaptım neşeden oldu :):):)
ayyy neşe yaaa yanlış yazmışım gülüm anla işte neden dalga geçiyorsun ki bennnleee ben hamilee bir bayaaaanım :çok üzgünüm:
biz bu yeni listeyi nasıl ilerki sayfalara kopyalıcaz
neşenin dedigi liste hangisi ben onuda göremiyorum off ya bu sisteme sinir oluyor iyice.. yoksa eskisi gibi süsülü püslü listemi o neşe menzil gülü güzel listeler yapardı öyle...
Şu cadıya bak işine gelince hemen hamile bir bayan oluyor, yaramaz şey şakkıdı
kopyalayamayacaksın onu herkes değiştiremez, uğraşman gerek biraz:)
ta kendisi ama hanımlar beğenmedi, bidaha yapmam ben de :dilcikar:
cnm sen ne zman kreşe vermeyi düşünüyorsun ..yaşına girmesini beklemeyecen herhalde..kayınvaliden bakacaktı öyle demiştin.. oo listeleri bilirim yaaa evden girme fırsatım olursa bakayım bir ara..
öyle canım az kaldı sen cereni kaç yaşında vercen kreşe
Şu cadıya bak işine gelince hemen hamile bir bayan oluyor, yaramaz şey şakkıdı
kopyalayamayacaksın onu herkes değiştiremez, uğraşman gerek biraz:)
ta kendisi ama hanımlar beğenmedi, bidaha yapmam ben de :dilcikar:
neşecim ellerine sağlık canımmm ben de çok beğendim listeyiiii ama ben kopyalama yapmasam bile harikalar yaratırım emin ol benle inatlaşmaaaaa :dilcikar: :roflol:
Yap da görelim lülülülülülü. Sende kova inadı varsa bende de oğlak inadı var şakkıdı
benle ilgilenmezseniz giderim tabiikineee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:ablaaaaaaaaaaaa dur gitmeeeeeeeeeee nereye gidiyorsunnn geldim ben burdayımmmmm hihoyyyt
kk çok ağır kızlarrrr bir sorun var benceeee
gittim valla... ben ilgi ve şefkat istiyordum :çok üzgünüm: :1no2: senağlama ama benimle kimse ilgilenmedi, ben de küstüm sizeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:bende burdayım abla dur gitmeee..valla benkk yı açtım ama dönemedim bile henüz bir yandna tlf sinir oluyor insanlara laf anlatmaktan ödeme için arayıp duruyorlar işin yoksa laf anlat anlamıyorlarda muhasebe görüşmek istemiyor..ödeme yok sıyıracam ben az kaldı...ayyy hamiş listesi çogaltı diger azaldı neredeyse başa ba gidiyordu bundan 1 ay önce falan. inş bir an önce azalır yok olur o liste..
süppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr... bayıldım ben yaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: teşekkürler canımcım :1hug: a.s.Kızlar size bir sürpriz yapayım dedim, yeniler bilmez de eskiler için biraz nostalji olsun Şeniz
daha neler???? şimdiden miiiiiiiii?:uhm: fisfisfiskkkııızzz arife ne oldu bacım daralmı geldiiiii
ay banada geldi valla vakit geçmiyor bu gün akşam olmuyor yaaaaa
iş güç bitti nette gezmekten canım sıkıldı bende şimdiden kreş araştırması yapmaya başladım ceren hiççç
gülmeyinn yaaa biliyorum erken ama benim başka sebeplerimde varrrrr
ama istediğim gibi bir kreş bulamadım dahaaaa
evet abla şimdiden biraz önce kesin karar verdim o günler gelsinde görelim hayırlısı ile....
bu arada nerdesin sen yaa kaç saattirrrr elektriklermi gitti yine
biraz daha uzarsa bu mevzuuu bende küsecem sizeee hatta küstüm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?