Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neşenin dedigi liste hangisi ben onuda göremiyorum off ya bu sisteme sinir oluyor iyice.. yoksa eskisi gibi süsülü püslü listemi o neşe menzil gülü güzel listeler yapardı öyle...

evet canım bizbizecell :roflol: canım benim ceren büyüyene kadar ne kreşler açılır neler değişir şimdi bakmamnın bi anlamı yok ama ben yinede fikir edineyim dersen sen bilirsin tabiiiii.nasıl kopyaladın kız listeyi benim için farketmez neseyede soralım

Son düzenleme:
mavi deniz evet canım süslü püslü liste bu sen bilirsin eskilerden tatlımmmm

Arife şunun şurasında doğuma ne kadar kaldıki kuzum 4 ay allah izin verirse 2 ayda ben cerenin yanında olucam 6 ay bu yüzden şimdiden fikir ediniyorum ben o kadar geç vermeyi düşünmüyorum kreşe yani yıllar sonraaa olmayacak canım nasipse....
Valla kopyaladım işte canım alıntı yaptım neşeden oldu :):):)

cnm sen ne zman kreşe vermeyi düşünüyorsun ..yaşına girmesini beklemeyecen herhalde..kayınvaliden bakacaktı öyle demiştin.. oo listeleri bilirim yaaa evden girme fırsatım olursa bakayım bir ara..

öyle canım az kaldı sen cereni kaç yaşında vercen kreşe

ayyy neşe yaaa yanlış yazmışım gülüm anla işte neden dalga geçiyorsun ki bennnleee ben hamilee bir bayaaaanım :çok üzgünüm:

Şu cadıya bak işine gelince hemen hamile bir bayan oluyor, yaramaz şey şakkıdı

biz bu yeni listeyi nasıl ilerki sayfalara kopyalıcaz

kopyalayamayacaksın onu herkes değiştiremez, uğraşman gerek biraz:)

neşenin dedigi liste hangisi ben onuda göremiyorum off ya bu sisteme sinir oluyor iyice.. yoksa eskisi gibi süsülü püslü listemi o neşe menzil gülü güzel listeler yapardı öyle...

ta kendisi ama hanımlar beğenmedi, bidaha yapmam ben de :dilcikar:

aşk olsun nesemese neden beyenmeyelim bikerem ben çok beyendim

cnm sen ne zman kreşe vermeyi düşünüyorsun ..yaşına girmesini beklemeyecen herhalde..kayınvaliden bakacaktı öyle demiştin.. oo listeleri bilirim yaaa evden girme fırsatım olursa bakayım bir ara..

Valla canımın içi şu sıralar kafam çok karışık evet normal şartlarda kayınvalidem bakacaktı ama son günlerde benim fikrim değişiyor kayınvalidemin bakması konusunda yani bir sorun yok ama kreşe gitmesini daha uygun görüyorum ben cerenin bakalım nasip. Belki yaşına kadar beklerim zaman gösterecek o zaman yine buralarda olursanız dinlersiniz canım neler olduğunu benim burda olacağım kesin çünkü allah izin verdiği sürece :):):)

öyle canım az kaldı sen cereni kaç yaşında vercen kreşe

Canım maviyede yazdım ya gülüm bakalım zamanla belli olacak herşey...

neşecim ellerine sağlık canımmm ben de çok beğendim listeyiiii ama ben kopyalama yapmasam bile harikalar yaratırım emin ol benle inatlaşmaaaaa :dilcikar: :roflol:

ablaaaaaaaaaaaa dur gitmeeeeeeeeeee nereye gidiyorsunnn geldim ben burdayımmmmm hihoyyyt
kk çok ağır kızlarrrr bir sorun var benceeee
benle ilgilenmezseniz giderim tabiikineee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
gittim valla... ben ilgi ve şefkat istiyordum :çok üzgünüm: :1no2: senağlama ama benimle kimse ilgilenmedi, ben de küstüm sizeeee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Kızlar size bir sürpriz yapayım dedim, yeniler bilmez de eskiler için biraz nostalji olsun Şeniz

süppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr... bayıldım ben yaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: teşekkürler canımcım :1hug: a.s.
daha neler???? şimdiden miiiiiiiii?:uhm: fisfisfis

Son düzenleme:
evet abla şimdiden biraz önce kesin karar verdim o günler gelsinde görelim hayırlısı ile....

bu arada nerdesin sen yaa kaç saattirrrr elektriklermi gitti yine

evet abla şimdiden biraz önce kesin karar verdim o günler gelsinde görelim hayırlısı ile....

bu arada nerdesin sen yaa kaç saattirrrr elektriklermi gitti yine

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hihoyyyt

yok elektrikler gitmedi, yapacak bir şey olmadığı için bilgisayarda oyun oynadım kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa ben size küsmüştüm, konuşmayacaktım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…