- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.941
slm ben geldim yine ayy bugün bir bitemedi sinir oldum valla..sıkıldım iyicene..abla sonunda şükür gelebildin..
Canim benim bunun tembellikle ne alakasi var. Bak benssenbninde hicbir sorunu yoktu ama bunca ay bekledi, bunun zamani Allah katinda, zamani gelince oluyor bak. Insallah sizinde yuzunuz gulecek, cabalamaya ve dualara devam... Sen bi hamile kal bak sana tebrikler yollucam insallah:)))Saolasın bitanem, ne kadar uzun zaman geçirdik birlikte değil mi? Herşeyimizi paylaştık birlikte. İçinizde en tembeli benmişim baksan hala başladığım yerdeyim :çok üzgünüm:
Canım benim, çok duygulandırdın beni de bak şimdi. Allah hepimizin gönlündekini hakkında hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ben de hamiş haberimi alınca hazırladığın o güzel tebriklerden çiçeklerden istiyorum ona göre kaydirigubbakcemile3
Canım namazlarınızda beni ve benim durumumda olanları hiç unutmayın ne olur. Bize bu konuda dua edebilecek kimsem yok benim çünkü bebek istediğimizi ailelerimiz dahil kimse bilmiyor inşallah.
arifecim sagolasin, daha yeni kalktim kahvalti hazirlicam simdi, bebisimde maasallah tekmeliyorda tekmeliyor..
Sen nasilsin canim?
ben varya ben işte o ben varya işte o ben
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM
burcum kibelem neşem yaseminim mavidenizim cerenin nurum arifem ierrorum beyazım bulcukum filizim bayan merak prenses irem cerot ve şuan ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım netin kesilmesiyle sizlerden uzak kaldım ama hep dualarım sizlerleydi ve geçmişe dayanarak bu haberi duymak en çok sizin hakkınız dualarınızda ben yokum diye beni kayırmadığınıza eminim ve şimdi gerçekten dua istiyorum ilk hamileliğim ve duanıza çok ihtiyacım var
Kızlar size bir sürpriz yapayım dedim, yeniler bilmez de eskiler için biraz nostalji olsun Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?