Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

off ben geliyorum ama ne oluyor anlamıyorum ya tlf çalıyor ya müdürler geliyor bu taraf ne yapacagımı şaşırdım..tlf trafigi misafirlerim bugün gelecek o sevmedigim misafirlerde gittiler bugün geri ohhh bee..ama nasıl yaparıuz nasıl eve geçeriz acayip tlf trafigi vardı eşimle benim...neyse hallaettik gibi ama sıkınıtılı oldu biraz.. neyse bende birazdan çıkacam..ben yarın 1 kadar buradayım..kız filiz abla yarın erken kalkta bari bende cerene yoldaş ol..azcık muhabbet edelim valla bugün bi adam gibi denk gelip muhabbet edemedik..olur olmaz yerlerde iletişimimi kesmek zorunda kaldım..

Ayyyy ne guzel, hamis adaylari listemiz git gide azaliyor, kizlar dularim sizlerle...

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................25. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Canim benim bunun tembellikle ne alakasi var. Bak benssenbninde hicbir sorunu yoktu ama bunca ay bekledi, bunun zamani Allah katinda, zamani gelince oluyor bak. Insallah sizinde yuzunuz gulecek, cabalamaya ve dualara devam... Sen bi hamile kal bak sana tebrikler yollucam insallah:)))

Son düzenleme:
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................25. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamızdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Burcu nasılsın canımmhihoyyyt

Deli gibi yoğun bir gündü resmen şu vaziyetteyim-tatlicadiarzu-
Kocişle buluşacaktık iş çıkışı telefonu masamda unutmuşum servisten in taksiye binndelikafaduldendaha çok yoruldum vallakafamçokkarıştı
Sen nasılsın canım?Kalp atışlarını duyacaktın bebişin değil mi sen pazartesii?hihoyyyt

Canim bu topige uzun zamandir girmiyordum. Burcu msn den soyledi simdi. cok sevindim canim. Insallah saglicakla kucagina alirsin. Darisi diger arkadaslarin basina.

Canim bir ruya gormustum gecen ay. hani anlatmistim cikmayinca, insallah bu aya cikar.

Kızlar size bir sürpriz yapayım dedim, yeniler bilmez de eskiler için biraz nostalji olsun Şeniz

neşecim lellerine sağlık süper olmuş
bende hatırladım bu listeyi

merhaba kızlar naıslsınız?
bugün dersim vardı gelemedim foruma
17 gibi evdeydim ama gelirken yağmura yakalandım
birde ayağım felaket ağrıyor
gelince hemen yattım
şimdi biraz mutfağı falan toplamak için kalktım
hepsini bulaşık makinesine yerleştirdim valla
iyiki almışız
ağrılarım hala devam ediyor bakalım haftaya dr.a gidicem ne diyecek

yasemincim sorma benimde midem felaket durumda
rennie kullanıyordum kesiyordu
şimdi 10 dk arayla nerdeyse 4-5 kez alıyorum tık yok
inş iyi bir ilaç buluruz cnm

mavi denizcim inş hayırlı ahberlerle gelirsin cnm dr.dan 1 haftan kalmış bak

burcu kız sen dr.a gidecektin hani yazmamışssın bişeycik:1no2:

ceren avatarın süper olmuş cnm bayıldım

karabiberim doğurdu mu acaba kızlar ya
bugün içime öyle bişey doğdu her nedensefisfisfis

filiz abla,arife,menzilgülü,neşemeşe,ierror,daha aklıma gelmeyen birçok arkadaşlar
umarım hepiniz iyisinizdir
herkese hayırlı akşamlara.s.

Günaydıınnnlaaarrrrrrrrrrrrr demesemde olur aslında çünkü herkes hala uyuyor mirmirmirmir
neyse ilk gelen cevap yazar heralde bana ben iş yerindeyim canlarım sizlere iyi uykularr kuzucuklarım gelirseniz grş. ben buralardayım.... :)

günaydın cerencim...evet kimse yok ben filiz ablaya gel dedim yok hala ortada malum çaluşan bayanlar kalkmak istemz hepsi horul horul uyuyordur şimdi..

Günaydın maviş evet canım haklısın bizde evde olsaydık emin ol uyuyor olurduk hala mirmirmirmir
sen nasılsın ne var ne yok?
Gittinizmi hastaneye eniştenin durumu nasıl? diğerleri evlerine döndülermi ne yaptınız?

len ben senin yazını geç göüryorum online bile gözükmüyordun sayfamda F5 yapmama ragmen... cnm o digerleri varya hani sevmedigim kişiler onlar dün gitmişler geri eniştem hastaneden çıkınca gelecekler almaya..ama teyzem kuzenim buradalar kuzenim yarın geri gidiyor bende dün akşam bize aldım ablamda geldi şimdi evdeler onlar..normalde ben de böyle düşünüyordum..malum digerlerini pek istemiyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…