- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.041
kızlar merhaba umarım herkes iiidir misafirim çok evde yatılı ama size bu haberi vermek için girdim büyük ihtimallae oğlum olacakmış bugün tanıdık bi doktora gittik başka bir şey için ultrason vardı bakalım dedi baktı büyük ihtimalle erkek gözüküyor dedi bakalım iki hafta sonrada kendi doktoruma gidecem o zaman kesinleşir heralde
canım çok ağustos aklısın ilk ağustos annelerinden biriyim amaentelliye seni ağustos annelerinin listesinde en başta görüyorum canım uğramıyormusun benmi göremedim.nasılsın oğluşun olacakmış hayırlı olsun canım.
Merhaba kızlar ben yeniyim.herkese öncelikle dileyen herkese Allah en kısa zamanda bebeler nasip etsin. Ben 33 yasındayım ve 1 senedir bebek istiyorum 2 gün önce 1 sene önce yaptırdığım hormon tetkikleriyle birlikte doktora gittim fsh 14.53 lh 8.39 cıktı ve doktor yüksek olduklarını ve hemen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Doktora bunun son ihtimal olarak düşündüümü söyledim adetimin 3.günü tekrar aynı testleri istedi belki yanlıslık olmustur dedi. Cok üzgünüm herşeyin normal yoldan olmasını dilerdim.Bu değerlerle hamile kalmak imkansızmı illa tüp bebek sartmı nolur bana yardım edin.
canım nasılsın bende merak ediyorum benim bütün hamile arkadaşlarım 5,5 ay civarı yaptırdıklarını sölediler heralde senin sölediğin haftalarda aynı zaman denk gelior benim doktor daha bir şey demedi 2li iyi çıkınca üçlüyü istemedi gerek yok senin yaşında dedi dün konuştuğum bir arkadaşım ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organlarının tek tek incelendiğini söledi bende bilemiyorum bakalım bi dahaki kontrolde doktor söler doktorum ne derse onu uyguluyorum zatenbenden istedi bu cmtsi 3 lü tast sonuçlarını alıp dr gösterdik herşey temiz çıktı dedi sırada şimdi 18 ile 23 . hafta arasında yapılan ayrıntılı ultrason var dedi iki adres verdi hangisi bütçene uyarsa orayı tercih et dedi ben randevu aldım ama 14 marta verdiler o zaman 21 haftanın içinde oluyorum sence iyimi birde bu ultrason ne için biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?