Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

entelliye seni ağustos annelerinin listesinde en başta görüyorum canım uğramıyormusun benmi göremedim.nasılsın oğluşun olacakmış hayırlı olsun canım.

entelliye seni ağustos annelerinin listesinde en başta görüyorum canım uğramıyormusun benmi göremedim.nasılsın oğluşun olacakmış hayırlı olsun canım.
canım çok ağustos aklısın ilk ağustos annelerinden biriyim ama
pek uğrayamadım sonra baktım sizin tanışıklığınız sohbetiniz bayağı ilerlemiş bundan sonra daha sık uğrarım doktor büyük ihtimalle dedi bende hep erkek hissediyordum zaten ama yine de iki hafta sonra kendi doktorumla randevum var bide o baksı bakalım emin olalım hepimiz için hayırlısı olsun

burcu canım bunu en iyi doktorun bilir
istersen bir başka doktora daha git
canım ya ne farkederki normal yolla omuş yada tüp bebek yada aşılama ile
sonuçta kucağına bebeğini aldığın anda hep aynı duyguları yaşayacaksın
inş rabbim tüm isteyen kullarının kucağını boş bırakmaz.

benden istedi bu cmtsi 3 lü tast sonuçlarını alıp dr gösterdik herşey temiz çıktı dedi sırada şimdi 18 ile 23 . hafta arasında yapılan ayrıntılı ultrason var dedi iki adres verdi hangisi bütçene uyarsa orayı tercih et dedi ben randevu aldım ama 14 marta verdiler o zaman 21 haftanın içinde oluyorum sence iyimi birde bu ultrason ne için biliyormusun

ierror canm ya ben çıkmışım sen gelmişsssin kusura bakma tatlım
benden istemedi dr.um
özelikle sordum yaptıralım diye
gerek yok dedi
o sadece reklam için yapılıyor dedi
3 boyutlu falan görüyorsun ya bebişini hemde renkli
ben çok istemiştim
ama gerek duymadı
en sağlıklı olan siyah beyaz ultrasonmuş cnm öyle dedi

Canim fsh degerin gercekten yuksek. Bu hormon ve LH hormonu yumurtalarinin gelismesini ve catlamasini sagliyor ama bu yuksek degerlerle yumurtan olusmaz, doktorun ne diyorsa ona uy derim. Cokta geciktirme bu isleri. Icine sinmiyorsa baska doktorada git. Hakkinda hayirlisi olsun canim.. Birde bu testleri adetinin kacinci gunu yaptirdin cunku bu hormon degerleri adet dongun icerisinde surekli degisiyor.

canım nasılsın bende merak ediyorum benim bütün hamile arkadaşlarım 5,5 ay civarı yaptırdıklarını sölediler heralde senin sölediğin haftalarda aynı zaman denk gelior benim doktor daha bir şey demedi 2li iyi çıkınca üçlüyü istemedi gerek yok senin yaşında dedi dün konuştuğum bir arkadaşım ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organlarının tek tek incelendiğini söledi bende bilemiyorum bakalım bi dahaki kontrolde doktor söler doktorum ne derse onu uyguluyorum zaten

Kar yağacakmışşş bu geceeee ne güzellllllhihoyyythihoyyyt

Hamiş hanımlarr çok dikkatli olun sizin için çok tehlikeli karr Allah korusun:Saruboceq:

Neden kimse yok yaa senağlama
Kızlar şimdiden söyleyeyim size bu hafta aysonu olduğu için biz çok yoğun oluruz o yüzden büyük ihtimalle gündüz giremem kk ya akşamları görüşürüz:a015: kendinize çok iyi bakınnn öpüyorum hepinizia.s.:enbuyukkk:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…