- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.061
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bi hafta diliyorum
burcu nasılsın canım bebiş için yarınmı gidicen doktora
irem nasılsın canım
iyyim canım sen nasılsın
evet yarın akşam gidicem işallah güzel haberler verirrim size :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bi hafta diliyorum
burcu nasılsın canım bebiş için yarınmı gidicen doktora
irem nasılsın canım
Günaydın Kumsalcımsengözlerimebaksanab
Nasılsın ?
Günaydın kızlar kimse kalmamış p.tesi yogunlugu var sanırım..ceren hnm ise gelirdi sabahları bir slm vermek için bile olsa hiç ugramamış hayırdır?iiyidir umarım..
iyiyim şekerim sen nasılsın yoğun başladın galiba güne kolay gelsin canım
günaydın kızlar nasılsınız bugün
evet ya inşallah böyle devam etmezslm rüzgar deniz evet ceren bugün ugramadı merak ettim bende...sen nasılsın..p.tesiye kötü başladık umarım deavm etmez böyle..
ne oldu? geçmiş olsun hayatım... anlat bakiim ne oldu? güzel haberi bırak gelen giden bile yok neşecimGünaydın kızlarrrrrrrrrr, bugün 2 kaza atlattım hadi hayırlısı. ..Bugün güzel haber var mı bakalım?
günaydın canım iyiyim allaha şükür dün kuzenimi yolladık cuma günüde annem geliyor bende dolaplarımı düzeltecem birazdan saat 6da da ayrıntılıya gidecezgünaydın nurcum nasılsın ilayda nasıl ben iyiyim çok şükür
iyiyim canım ne olsun uğraşıyoruznurucum iyiyim bende sen nasılsın? ayyy bende tuhafım bugün öyle bön bön bakıyorum sayfalara biraz canlanmam lazım hadi maviş hadi kendine gel..
Merhaba kızlaaaaar... aaa nolmuş bugün buraya? Bir durgunlukla başladık haftaya... hayırlısı inşallah şeytanın bacağını kırarız, geçen hafta iyi gitmiştik valla... Ceren bile uğramamış bu sabahumarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?