Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydınnnn orta doğu ve balkanların en güzel bayanlarııııııııııııııııııhihoyyythihoyyyt

Karlı soğuk bir istanbul sabahından hepinize merhabaaaa.s.

Çok mutlu enerjik v sağlıklı bir hafta diliyorum herkeseeesositososito

Bebişlerinizin tekmesini duyasınız inşallah,kalp atışlarını dinlersiiniz inşallah,cinsiyetini öğrenirsiniz inşallah:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

Hamiş olmak isteyenler sizde hayırlısıyla hamiş olduğunuzu öğrenirsiniz inşallah:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız hepinize güzel bi hafta diliyorum
burcu nasılsın canım bebiş için yarınmı gidicen doktora
irem nasılsın canım

Günaydın kızlar kimse kalmamış p.tesi yogunlugu var sanırım..ceren hnm ise gelirdi sabahları bir slm vermek için bile olsa hiç ugramamış hayırdır?iiyidir umarım..

Günaydın kızlar kimse kalmamış p.tesi yogunlugu var sanırım..ceren hnm ise gelirdi sabahları bir slm vermek için bile olsa hiç ugramamış hayırdır?iiyidir umarım..

günaydın maviş nasılsın evet ne ceren nede diğer kızlar kimse uğramadı bu sabah ama ceren mutlka slm yazardı .

iyiyim şekerim sen nasılsın yoğun başladın galiba güne kolay gelsin canım

Evet canım başladı maratonn:1shok:Birde maillerimiz çalışmıyor fax başında raporlarını bekliyoruzz çok gıcıkk :çok üzgünüm:

Cereni bende merak ediyorum şimdiye kadar çoktan gelip gelmeyenlere sitem ediyor olması lazımdıı:sm_confused: canımm yaa umarım iyidir:teselli:

nurucum iyiyim bende sen nasılsın? ayyy bende tuhafım bugün öyle bön bön bakıyorum sayfalara biraz canlanmam lazım hadi maviş hadi kendine gel..

Merhaba kızlaaaaar... aaa nolmuş bugün buraya? Bir durgunlukla başladık haftaya... hayırlısı inşallah şeytanın bacağını kırarız, geçen hafta iyi gitmiştik valla... Ceren bile uğramamış bu sabah umarım herkes iyidir

slm rüzgar deniz evet ceren bugün ugramadı merak ettim bende...sen nasılsın..p.tesiye kötü başladık umarım deavm etmez böyle..
evet ya inşallah böyle devam etmez
Günaydın kızlarrrrrrrrrr, bugün 2 kaza atlattım hadi hayırlısı. ..Bugün güzel haber var mı bakalım?
ne oldu? geçmiş olsun hayatım... anlat bakiim ne oldu? güzel haberi bırak gelen giden bile yok neşecim

günaydın nurcum nasılsın ilayda nasıl ben iyiyim çok şükür
günaydın canım iyiyim allaha şükür dün kuzenimi yolladık cuma günüde annem geliyor bende dolaplarımı düzeltecem birazdan saat 6da da ayrıntılıya gidecez

nurucum iyiyim bende sen nasılsın? ayyy bende tuhafım bugün öyle bön bön bakıyorum sayfalara biraz canlanmam lazım hadi maviş hadi kendine gel..
iyiyim canım ne olsun uğraşıyoruz

ablacım cereni çok merak ettim bende msnsi de açık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…