Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Günaydın canlarım nasılsınız??
Ben bugün evdeyiiim uyuyakalmışım. Daha doğrusu eşim uyandırmamış bilerek gitmiyim diye hava soğuk kar yağıyor. İstanbul Gebze allah korusun bişey olur diye bende evdeyiim. Sudenin cicilerini albüme koydum bakailrsiniz. Şimdi atkı şapka yapıyorum ona.

Son düzenleme:
kızlar bana gelen bir maili paylşmak istiyorum sizinle... benim hoşuma gitti valla, umarım sizin de gider :)

10 ERKEK 1 KADIN 11 kisi bir helikopterden sarkan halata asılıdırlar

10 erkek ve bir kadin. Ip herkesi tasiyacak kadar güçlü olmadigi için içlerinden birinin ipi

birakmasi gerektigine karar verirler. Yoksa hep

beraber düsecektirler. Bu kisinin kim olacagina karar veremezler

Ama o anda kadin çok etkileyici bir konusma yapar. Tamamen gönüllü olarak ipi

bırakabileceğini söyler.

Çünkü bir kadın olarak, kocasi için, çocuklari için ve aslında genelde erkekler için her seyi

bırakmaya alışık olduğunu söyler, hem de karşılıksızca.

Hikayesini bitirir bitirmez, tüm erkekler onu alkislamaya baslarlar....

NOT: Bu hikâyeyi akilli bir kadina gönderin ki bugün gülümsemek için bir nedeni olsun.Tüm erkeklere de gönderin ki hayatin gerçegini bir kez daha anlasınlar... :roflol: :roflol: :roflol:

Neşe yasemin merhaba nasılsınız?yasemin iyi olmuş boşver cicim evde mis gibi ohh valla bende evde olacaktım şimdi..neşe ne oldu ne kazası atlattın hayırdır iyisin dimi?

merak etme güzelim, 1 saate kadar geliyormuş :) haberini aldım ben :)

oooo süper olmuş... ohhhh keyif yap bütün gün... kar varsa seyret camdan, sokağa falan da çıkma canikom... bu arada cicilere bayıldım ben... Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba abla nasılsın evet malesef çok durgunuz kimsecikler uğramıyo artıkın yazı çok güzeldi sağol
günaydın nesecim geçmiş olsun ne oldu dikkat et kendine
nurcum gözün aydın annenler geliyomuş ne güzel hiç yalnız kalmıyosun fazla yorma kendini aşam güzel haberle gel inşallah
yasemincim nasılsın cicileriniz çok güzel allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bugün işe gitmemen iii olmuş çok soğuk dikkat et kendine artık dinlenmeye çekilsen iii olur

kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz

merhabaaaaa çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmm
ben bu gün geciktim evet farkındayım hepinizden özür diliyor affınıza sığınıyorummmm beni merak edip soran arkadaşlarımadaaa çoookk teşekkür ediyorum bayanlarrrrr iyiki varsınız sizleri çoookkk seviyoruzzz....
Kızlarrr bu sabah hiç işyerime gelmeden direk ssk şubesine gittim işlerim vardı bu yüzden geciktim ofise geldiğim gibide işlerimi halletmem gerekiyordu acilen ve şimdi aranıza geldim hatun kızlarrrr
eeeee anlatın bakalım burda olanlar ve olacak olanlar :):):)
neler yaptınız neler ettiniz haftasonunuz nasıl geçti
keyifler yerindemi herşey yolundamı hadi konuşun gayriii sizleri çokkk özledimmmm .....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…