- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.381
nurcum açtığında okursan cvp yaz dr senden 2.trimestreayrıntılı fetal ultrasonografi diyemi istedi benden öyle istedi 21. haftada yaptırıcaz birde sen nerde ve ne kadara yaptırdın testi bilgi verirsen sevinirim.
Cerencim bebisinizin cicileri cook guzeller.. Rabbim saglikli gunlerde giydirmenizi ve kullanmanizi nasip etsin...
Selam kızlar ben geldimm beni soranlara çok teşekkür ederimmma.s.
Nurcum bebişin çok şeker maşallahArtık tüm hamilelerin ultason fotolarını bekliyoruzz:sm_cool:
canım ben 29 haftalık hamileyim,sen de bu gidişinde mutlaka kalp atışlarını duyarsın cnm bebeğininçok sağol cevapladığın için sen kaç haftalık hamilesin allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin. kalp atışını kaç haftalıkken duymuştun.yarın mutlaka heber veririm lütfen dua et benim için bu bebeği 5 yıldır bekliyorum.
canım ya,evet zaman su gibi akıp geçiyorDeryacim doguma az kaldi, ayy nasil heyecan varmi?? Birde hazirliklar nasil gidiyor, oda yaptinizmi? Cicilerin resmi varmi? Ay ne cok sordum ama napim bendede heyecan basladi artikin zaman azaldikca..
maşallah nurrrrrrrrrrrrkızlar meleğime bakın
sonuçların iyi çıktığına çok sevindim cnmvalla bende iyiyim kızlar geçen cmt si 3 lü test sonuçlarını aldık şükür temiz çıktı aylık randevum 6 mart ondan sonra dr um 14 marta ayrıntyılı ultrason verdi 21 haftalığa denk geliyor ama nur un ki gibi renkli değil sordum yaptırıcağım yere renksiz dedi sadece dr görmek istediği yani kan akışını kalbi vs yerler renkli imiş çünkü dr siyah beyazı daha iyi görüyolarmış öyle dedi asistan kız valla ben renkli olsa cd de isteyecektim
buradayızzzzzzzzzhuuuu mavi deniz, irem, bulcuk ,rüzgardeniz, kumsal ,yasemink , beyaz , nur, nerelerdesiniz bakıyımmm hımmmm illa saçınızdan sürükleyip kaydirigubbakcemile getirmekmi lazım yoklamada devamsızlık çok oluyo ona göre sınıfta kalırsınız karışmam
nuuurrrrrr hoş geldin nasılsın?
İlaydamız nasıllll
Beyazzz sende hoş geldin naberrrrr
nuuurrrrrr hoş geldin nasılsın?
İlaydamız nasıllll
hoşbuldum canım benim ilayda iyi teyzesi ders dinledi yoruldu şimdi uyuyor cerenim nasıl?
beyazcım nasılsın canım allahım hepimizin yarusunu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
hoşbulduk canım
geçmişe dalmışım anca görüm nasılsın şekerim
amin canım aminnhoşbuldum canım benim ilayda iyi teyzesi ders dinledi yoruldu şimdi uyuyor cerenim nasıl?
beyazcım nasılsın canım allahım hepimizin yarusunu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
kaçırmışım valla cerenFazla dalma geçmişe sonra bizi kaçırırsın kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz siz nasılsınız zeynebimiz nasıl???
hoşbulduk beyazcım nasılsın valla geçmişi hiç okumadım hemen yazayım dedim ne var ne yok
öyle valla sırıtıp duruom
doktorda bana bakıo dinlerken sesi napcam die kaydirigubbakcemile3
süper bişimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?