Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nurcum açtığında okursan cvp yaz dr senden 2.trimestreayrıntılı fetal ultrasonografi diyemi istedi benden öyle istedi 21. haftada yaptırıcaz birde sen nerde ve ne kadara yaptırdın testi bilgi verirsen sevinirim.

canım direk detaylı ultrason dedi ben osmanbeyde recep has diye bi dra yaptırdım fiyatı 275 lira

Cerencim bebisinizin cicileri cook guzeller.. Rabbim saglikli gunlerde giydirmenizi ve kullanmanizi nasip etsin...

Teşekkür ederim canımcım amin diyorum dualarına inşallah hep birlikte görürüz o günleride :)

Selam kızlar ben geldimm beni soranlara çok teşekkür ederimmma.s.
Nurcum bebişin çok şeker maşallahArtık tüm hamilelerin ultason fotolarını bekliyoruzz:sm_cool:

hoşgeldin balım nasılsın?
bende yattım uyudum uyandım geldim hihoyyyt hihoyyyt

canım ben 29 haftalık hamileyim,sen de bu gidişinde mutlaka kalp atışlarını duyarsın cnm bebeğinin
ben 6 haftalıkken duymuştum

Deryacim doguma az kaldi, ayy nasil heyecan varmi?? Birde hazirliklar nasil gidiyor, oda yaptinizmi? Cicilerin resmi varmi? Ay ne cok sordum ama napim bendede heyecan basladi artikin zaman azaldikca..
canım ya,evet zaman su gibi akıp geçiyor
heyecan olmaz mı
ama doğumdan çok korkuyorum nasıl olacak diye,
inş herşey yolunda gider
canım ben daha hiç hazırlık yapmadım
hiç bişey almadım bebeğime
ya bişey olursa diye çok korkuyorum
dayanamam.......
evde bebeğime ait 2 tane yelek var şimdilik
birini ben ördüm birini arkadaşım zorla hediye etti
birde 2 tane bebek bezi ve pişik kremi numuneleri var,onları istemiştim bebeiş için
son aylarda almayı düşünüyorum tatlım ben
sen aklına geldikçe sor bişeycik olmaz tatlım
yeni ciciler alırsam koyarım resimlerini size
sen bişeyler aldın mı cnm oğluşuna
sağlığın yerinde değil mi?
kendine iyi bak canım.

kızlar meleğime bakın

maşallah nurrrrrrrrrrrr
ilaydana maşallah çok şeker
gerçeğini de görmek nasip olur inş cnm.

sonuçların iyi çıktığına çok sevindim cnm
ben dr.un özel muayehanesine gidiyorum
şu senin yaptıracağın şeyden yaptı cnm bana
nurunki gibi renkli değildi
o bozukmuş öyle dedi
ama kapl damarlarına baktık kırmızı,yeşil,mavi falan renkler vardı sanırım net hatırlamıyorum
bu yöntem gayet sağlıklıymış öyle dedi
ek bir ücret ödemedik cnm biz buna
ben her dr.a gidip ultrasona girdiğimde dr.um bana cd'sini veriyor zaten sende iste tatlım

buradayızzzzzzzzz
ben okula başladım cnm ya
öğrenci oldum tekrar
o yüzden çok giremiyorum nete
sen nasılsın? bir sorun yoktur umarım
kendine iyi bak

nuuurrrrrr hoş geldin nasılsın?
İlaydamız nasıllll

hoşbuldum canım benim ilayda iyi teyzesi ders dinledi yoruldu şimdi uyuyor cerenim nasıl?

beyazcım nasılsın canım allahım hepimizin yarusunu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

hoşbuldum canım benim ilayda iyi teyzesi ders dinledi yoruldu şimdi uyuyor cerenim nasıl?

beyazcım nasılsın canım allahım hepimizin yarusunu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

bak bak bak daha şimdiden çocuğu bunaltıyorsun derslerle ahh nurr ahhh bu kız sana çok kızacak haberin olsun daha enne demeyi öğrenmeden çocuk havuz problemi falan çözecek kaydirigubbakcemile3
Bizde iyiyiz çok şükür ceren iyice hareketlendi valla sürekli kıpır kıpır hihoyyyt

amin canım aminn
iyiiym canım ne olsun
biraz kalçamda ağrı var bakalım ne olacak yarın dr.a gidicem bende
sen naıslsın?

Fazla dalma geçmişe sonra bizi kaçırırsın kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz siz nasılsınız zeynebimiz nasıl???
kaçırmışım valla ceren
zeynep hanımın keyfi yerinde
kıpır kıpır bugün
4-5 gündür hiç uyumuyor desem yeridir valla
ceren hanımda öyleymiş kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlaarrrrr minik meleğimin kalp atışlarını duyduk gördük 6 hafta 4 günlükmüş geç döllenme olmuş dedi doktor bütün testlerimde çok iyiymiş hiç bir problem yok folik asit dışında vitamin kullanamna gerek yok ilk 3 ay dedi çok mutluyummmmmsositososito
darısı bekleyen arkadaşlarımın başına işalllahhhhhh:Saruboceq:

oyyyyyyyyyyyyy oyy cannım benim maşaşalh miniğine
insan ne kadar çok heyecanlanıyor değil mi
hele böyle ilk gittiğinde
benimde aklıma geldi şimdi:dance:
inan çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
:teytey::teytey::teytey::teytey:

hoşbulduk beyazcım nasılsın valla geçmişi hiç okumadım hemen yazayım dedim ne var ne yok

iiyim tatlım ya sen naıslsın diye sormaya gerek yok valla
ağzın kulaklarındadır senin şimdi
benim öyle olmuştuda hatta konuşamamıştım bile dilim tutulmuştu desem yeri varkaydirigubbakcemile3

öyle valla sırıtıp duruom
doktorda bana bakıo dinlerken sesi napcam die kaydirigubbakcemile3
süper bişimiş

öyle valla sırıtıp duruom
doktorda bana bakıo dinlerken sesi napcam die kaydirigubbakcemile3
süper bişimiş

canım ya herkesin tepkisi aynı oluyordur sanırım
çünkü bende kendimi hatırlıyorum da
sürekli sırıtan bir yüzz
hehehe ne komikmişimdir kimbilir
eşimle dr.dan çıktık benim yüz hala kendiliğinden sırıtıyordu seninde öylemiydi burcuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…