Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................24 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
İerror iyiyim canım sen nasılsın? Teşekkür ederim inşallah rabbim onları kullanmayı ve kullanırken resmini çekmeyide nasip eder o zamanda ceren hanımlı resimler koyarım buraya inşallah...
Sende ne var ne yok tatlım nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundamı? Sen başlamadınmı aha alışverişe kızın için canım? resim çekip koysana sende görelim cicileri :):):)

Sagolun canlarim iyiyim, iyice sisme balon gibi oldum ozellikle su son gunlerde.. Tam 11 kilo aldim toplamda..Yusuf bebede iyi keyfi yerinde teyzeleri..

Sizler napiyorsunuz, nasilsiniz?

Ya abi su her sayfayi actigimda yukaridaki ciplak kadin resimlerinden ve yazan o salak yazidan biktim, gormek istemiyorum..

haklısın :roflol: :roflol:

cerencim ya 24 temmuz yada 27 temmuz gözüküyor.. ben daha hiç alışveriş yapmadım .. sonlara saklıyorum hevesimi...

tamam cnaım ben 27 temmuz yazıcam nasip bakalım ne zaman doğacak küçük hanım.
Sende sonlara saklıyorsun demek ben dayanamadım valla nerdeyse herşeyi aldım dicem ama eksikler hiç bitmiyor ilk çocuk olunca malum acemilikte var evde bebek için hiç bir şeyde yok herşeyi almak istiyoruz ne olur ne olmaz diye.....

valla bende iyiyim kızlar geçen cmt si 3 lü test sonuçlarını aldık şükür temiz çıktı aylık randevum 6 mart ondan sonra dr um 14 marta ayrıntyılı ultrason verdi 21 haftalığa denk geliyor ama nur un ki gibi renkli değil sordum yaptırıcağım yere renksiz dedi sadece dr görmek istediği yani kan akışını kalbi vs yerler renkli imiş çünkü dr siyah beyazı daha iyi görüyolarmış öyle dedi asistan kız valla ben renkli olsa cd de isteyecektim

Ierror canim bende birsey almadim dicem ama bizim bebenin teyzosu aldi butun esyalarini.. Simdide kara kara dusunuyoruz nasil yollucak o kadar esyayi diye.. Cok para tutuyor buraya yollamak.. Bende cok istiyorum cicilerini gormeyi..

Bize bebegin yatagini bir arkadas verdi, onu taa kac ay once koyduk odamiza ooyyle duruyor. Birde hamile kalmadan once aldigim birkac sey var, onlarida yikayip cekmeceye yerlestirdim bilem.

Cerencim hayirli olsun bebisinin cicileri, bende gorem bi..

Sagolun canlarim iyiyim, iyice sisme balon gibi oldum ozellikle su son gunlerde.. Tam 11 kilo aldim toplamda..Yusuf bebede iyi keyfi yerinde teyzeleri..

Sizler napiyorsunuz, nasilsiniz?

Canım ya sen 26 haftalıksın dimi? Kullandığın ilaç falan varmı?
Aramızda çok zaman farkı yok ama sanki fazla kilo almışsın gibime geldi dokotrun bir şey dedimi bu konuda hiç? Yani herşey yolundadır inşallah. Genelde bu durumlarda doktorlar diyet yaptırıyorlarda yanlış anlama sakın beni merak ettim sadece :)

Canımm demek üçlü testte güzel çıktı oh oh maşallah ne güzel hadş bakalım ayrıntılıyada gir gör bebeişini daha net hayırlısı ile sonrada gel bize anlat cicim :):):)

Ierror canim o renkli olan 27-28. haftalarda yapiliyormus galiba. Ve evet siyah beyazla doktorlar daha goruyorlarmis. Bunu Dr. Kaan Kocatepeden dinlemistim. Siz yaninizda varsa kamera ile gidin, cekersiniz cunku bebegin herseyini incik cincik inceliyor dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…