Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

siyah beyazda ne görebilicezki hayatım nasıl çekicez ya kızarsa dr ben çekinirim eşim bile içeri girerken sıkılarak giriyo çekiniyo

Yok canim ne yanlis anlamasi, evet canim ben fazla kilo aldim haftama gore ama ben cook zayiftim hamile kaldigimda, su andada normal gorunuyorum, dr. umda birsey demedi simdiye kadar. Sadece su son birkac gundur yanaklarimin tombullasmaya basladigini farkettim. Ama gercekten normal gorunuyorum. Zannedersem zayiflar cabuk kilo aliyorlarmis hamilelikte.

Sen kac kilo aldin?

cerencim sen all şekerim bizde senden tüyo alşalım fenamı olur

Alıyorum zaten canım çarşıya çıktığımda kendime engel olamıyorum hatta çarşıya çıkmama bile gerek kalmıyor iş yerinde oturduğum yerden alışveriş manyağı oldum yakında kocam beni ya boşayacak yada doğumda kordonlar bağlatacak ikinci bebekte batma olasılığını engellemek için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bir nevi örnek oluyosun bende senin gibi düşünüyorum acemiyim ya tecrübeli birinden yardım istiyeceğim

Valla ben kimseye danışmadım canım bu konuda kk bana fazlası ile yetti fuzuli ola şeyleri almadım zaten en gereklileri aldım şuan bundan sonra olsada olur olmasada olur dediklerimi alırım heralde oyuncak gibi gamyoncuiremsu :roflol:

Teşekkür ederim canım allah kullanmayı nasip etsin inşallaaahhh cümlemize....

siyah beyazda ne görebilicezki hayatım nasıl çekicez ya kızarsa dr ben çekinirim eşim bile içeri girerken sıkılarak giriyo çekiniyo

Canim hersey cok guzel gorunuyor, bak istersen youtube dan bak, orda bir suru kameraya cekilmis ultrason goruntuleri var ve gayette net. Ben esim o kadar dedim kamera alalim diye almadi sonrada ben cok pisman oldum. Ama neyseki bir tane daha detayli ultrasonumuz var 9 martta o zaman goturcez insallah.

huuuu mavi deniz, irem, bulcuk ,rüzgardeniz, kumsal ,yasemink , beyaz , nur, nerelerdesiniz bakıyımmm hımmmm illa saçınızdan sürükleyip kaydirigubbakcemile getirmekmi lazım yoklamada devamsızlık çok oluyo ona göre sınıfta kalırsınız karışmam

cerencim senden ayrıntılı istemedilermi 24 haftalıksın ya merak ettim yada 2 li 3 lü yapıldımı

Yok balım doktor benden istemedi sanırım gerek duymadı ama bir dahaki kontrolde sorucam merak ettim kaydirigubbakcemile3

Kaç kiloydunki hamile kalmadan önce?
senin için bir sorun yoksa iyi o hale canım al yeterki kilo fazla olmasın ama taşımak zor olur kaydirigubbakcemile3
valla ben yeni öğrendim 6 kilo aldığımı sanıyordum ama 3 kilo almışım çok mutluyum bu yüzden hihoyyyt hihoyyytkaydirigubbakcemile3

canım sende adamı zorlama bak kordonlar bağlanır sonra cerenimiz kardeşsiz kalır seni suçlar onun için aşırı gitme hızını yavaşlat, ama haklısın hayatım inan bende başlasam sonu gelmicek çok iyi biliyorum..

Cerencim ben 48 kiloydum hamile kaldigimda.. Cok sagliksiz gorunuyormusum, bunu bana simdi soyluyor beni taniyan arkadaslar..Kilo alinca saglikli gorunmeye baslamismisim..

aaaa filiz abla bende gözükmüyo neden anlamadım geçen yine böle oldu mavi ve ceren selam yazmadım diye kırılmıştı valla bi suçum yokk

aynen öyle canımcım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bir alışverişe başla görürüm o zaman ben seni cicimm :roflol:

Bu arada menzil gülü onayladım cnaım arkadaşlığını haberin olsun hihoyyyt

Filiz abla hoş geldin nasılsın???

kızlar ben biraz uzanıcam bu gün başımda ağrı vardı iş yerinden de yazamadan çıktım diye eve gelir gelmez açtım kk yı sayfayı açık bırakıyorum biraz uzanıp dinleneyim gelirim yine size iyi muhabbetler....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................24 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr :ecrin_bebek:

merhaba canımcım :) geçmişi okuyordum güzelim :)
ya bugün kusuruma bakmayın, keyfim biraz kaçık sadece okuyorum, birazdan yemek hazırlamak için çıkmam lazım... ama hepiniiz çok seviyorum :)
Selam Filiz ablacim, geldigini goruyorum:))
merhaba canım, nasılsın? kusura bakma ya bugün gerçekten hiç havamda değilim sadece okuyordum :1hug:
aaaa filiz abla bende gözükmüyo neden anlamadım geçen yine böle oldu mavi ve ceren selam yazmadım diye kırılmıştı valla bi suçum yokk
oluyor bazen boşver canım :)

hoşbulduk canım, idare ediyorum işte... boşver :çok üzgünüm:

Selam kızlar ben geldimm beni soranlara çok teşekkür ederimmma.s.
Nurcum bebişin çok şeker maşallahArtık tüm hamilelerin ultason fotolarını bekliyoruzz:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…