- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.361
cerencim sen all şekerim bizde senden tüyo alşalım fenamı olur
bir nevi örnek oluyosun bende senin gibi düşünüyorum acemiyim ya tecrübeli birinden yardım istiyeceğim
Ierror canim bende birsey almadim dicem ama bizim bebenin teyzosu aldi butun esyalarini.. Simdide kara kara dusunuyoruz nasil yollucak o kadar esyayi diye.. Cok para tutuyor buraya yollamak.. Bende cok istiyorum cicilerini gormeyi..
Bize bebegin yatagini bir arkadas verdi, onu taa kac ay once koyduk odamiza ooyyle duruyor. Birde hamile kalmadan once aldigim birkac sey var, onlarida yikayip cekmeceye yerlestirdim bilem.
Cerencim hayirli olsun bebisinin cicileri, bende gorem bi..
siyah beyazda ne görebilicezki hayatım nasıl çekicez ya kızarsa dr ben çekinirim eşim bile içeri girerken sıkılarak giriyo çekiniyo
cerencim senden ayrıntılı istemedilermi 24 haftalıksın ya merak ettim yada 2 li 3 lü yapıldımı
Yok canim ne yanlis anlamasi, evet canim ben fazla kilo aldim haftama gore ama ben cook zayiftim hamile kaldigimda, su andada normal gorunuyorum, dr. umda birsey demedi simdiye kadar. Sadece su son birkac gundur yanaklarimin tombullasmaya basladigini farkettim. Ama gercekten normal gorunuyorum. Zannedersem zayiflar cabuk kilo aliyorlarmis hamilelikte.
Sen kac kilo aldin?
canım sende adamı zorlama bak kordonlar bağlanır sonra cerenimiz kardeşsiz kalır seni suçlar onun için aşırı gitme hızını yavaşlat, ama haklısın hayatım inan bende başlasam sonu gelmicek çok iyi biliyorum..
merhaba canımcım :) geçmişi okuyordum güzelim :)huuuu mavi deniz, irem, bulcuk ,rüzgardeniz, kumsal ,yasemink , beyaz , nur, nerelerdesiniz bakıyımmm hımmmm illa saçınızdan sürükleyip kaydirigubbakcemile getirmekmi lazım yoklamada devamsızlık çok oluyo ona göre sınıfta kalırsınız karışmam
merhaba canım, nasılsın? kusura bakma yaSelam Filiz ablacim, geldigini goruyorum:))
oluyor bazen boşver canım :)aaaa filiz abla bende gözükmüyo neden anlamadım geçen yine böle oldu mavi ve ceren selam yazmadım diye kırılmıştı valla bi suçum yokk
aynen öyle canımcım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bir alışverişe başla görürüm o zaman ben seni cicimm :roflol:
Bu arada menzil gülü onayladım cnaım arkadaşlığını haberin olsun hihoyyyt
Filiz abla hoş geldin nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?