Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kadınlar kulübünün en şeker topiğinin en nadide bayanlarıııııııııııı
Günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
Keyifler yerindmei herkesler iyilermiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................6.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

jerrcum test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın bende iyiyim çok şükür hep aynı bi değişiklik yok
burcum çok sevindim canım allah kucağına almayaıda nasip etsin inşallah
nurcum geçmiş olsun şekerim çok yoruyosun kendini dikkaet et dinlen biraz
katar38038 hoşgeldin canım tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin
günaydın beyazcım geçmiş olsun bu sabah nasılsın fazla yorma kendini yavaş yavaş yap işlerini
günaydın ceren nasılsın cicim keyifler yerindedir inşallah

Günaydın balım keyifler yerinde allaha şükür senin nasıl?

günaydınlar kızlar nasılsınız ne güzel katarda burcu da kalp atışını gördüler çok sevindim allah önce karnınızda büyümesini sonrada kucagınıza almasını nasip etsin..kız burcu bu arada gönderdigin linki açtım daha önce görmüştüm ama şimdi nasıl dalgınsam bir andan başka pencerde açmıştım onu tıklayınca birden ürküp geriye dogru gitmişim iyi düşmedim.kalbim deli gibi attı birden..cerencim o çok fonksiyonlu olan şey hoşuma gitti ama 370 fazla degilmi cicim ..ne iş görüyordu o?

günaydın kızlar... nasılsınız?

burcu, katar sizlerin adına çok sevindim, allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Günaydın mavişşşşş
o çok fonksiyonlu olan şey çok çok faydalı canım piyasada 400-450 liraya satılanlarda var
bence fazla değil o para o ürün için cicim çünkü çok işe yarar bir ürün....

Öncelikle ve Özellikle
OTOMATİK BEŞİK

Aynı Zamanda
Gaz Çıkarma Kucağı
Mama Sandalyesi
Oyun Koltuğu

Hem de
Elektronik
Uzaktan Kumandalı
Hem elektrik hem de batarya kullanımlı
Zaman Ayarlı, Melodili, TUV Belgeli

çok şükür benimde yerinde

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Dahada iyi ol canımın içi...

günaydın kızlar... nasılsınız?

burcu, katar sizlerin adına çok sevindim, allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Ablacım sanada günaydın nasılsın????

filiz ablacım yanlış anlama ama keyifsizliğin devam ediyo galiba neden dersen cümlelerin daha soğuk geldi bana herzamanki gibi neşeli cümleler değil. yada biz öyle alıştık bizemi öyle geliyo bilmem ablam niye keyifsizsen söyle hep beraber paylaşalım bak sen bizim sıkıntılarımıza güzel sohbetinle ortak oluyon ya bizde olmaya çalışırız

ablaaaaa tamam sıktıysam kusura bakma . belkide nedensiz keyifsizliktir onun için ısrar etmicem anlat diye sen nasıl uygun görürsen öyle yap hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…