- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.461
slm kızlar ne haber
sağol canım darısı size işallah en kısa zamandagünaydınlar kızlar nasılsınız ne güzel katarda burcu da kalp atışını gördüler çok sevindim allah önce karnınızda büyümesini sonrada kucagınıza almasını nasip etsin..kız burcu bu arada gönderdigin linki açtım daha önce görmüştüm ama şimdi nasıl dalgınsam bir andan başka pencerde açmıştım onu tıklayınca birden ürküp geriye dogru gitmişim iyi düşmedim.kalbim deli gibi attı birden..cerencim o çok fonksiyonlu olan şey hoşuma gitti ama 370 fazla degilmi cicim ..ne iş görüyordu o?
günaydın kızlar... nasılsınız?
burcu, katar sizlerin adına çok sevindim, allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
pıt pıt ları duyan bulcuk hoşgeldin hala ağzın kulaklarındamı bilelim
burcum 6+4 felan olunca 7 haftada oluyosun listeye neden 6. haftamızdayız yazdın
kızlar gördünüzmü filiz abla bişi yazmadan çıktı ne oluyo ona anlamadım ben çokmu sıktım acaba. yoksa böyle yapmazdı filiz abla
idare ediyorum canım sağol :)Günaydın mavişşşşş
o çok fonksiyonlu olan şey çok çok faydalı canım piyasada 400-450 liraya satılanlarda var
bence fazla değil o para o ürün için cicim çünkü çok işe yarar bir ürün....
Öncelikle ve Özellikle
OTOMATİK BEŞİK
Aynı Zamanda
Gaz Çıkarma Kucağı
Mama Sandalyesi
Oyun Koltuğu
Hem de
Elektronik
Uzaktan Kumandalı
Hem elektrik hem de batarya kullanımlı
Zaman Ayarlı, Melodili, TUV Belgeli
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Dahada iyi ol canımın içi...
Ablacım sanada günaydın nasılsın????
canım beniiiim, haklısın keyifsizliğim üzerimde, önemli bir şey değil bazı aile problemleri... ama eşim gibi bir kocaya sahip olduğum için dünyanın en şanslı kadınlarından biri hissediyorum kendimi :) onun desteğiyle aşacağım sanırım problemleri :)filiz ablacım yanlış anlama ama keyifsizliğin devam ediyo galiba neden dersen cümlelerin daha soğuk geldi bana herzamanki gibi neşeli cümleler değil. yada biz öyle alıştık bizemi öyle geliyo bilmem ablam niye keyifsizsen söyle hep beraber paylaşalım bak sen bizim sıkıntılarımıza güzel sohbetinle ortak oluyon ya bizde olmaya çalışırız
canım benim başka bir topiği okuyordum onun için görmemişim yazını kusura bakma, sıkmadın birtanem, nasıl sıkılabilirim ki sizden :)ablaaaaa tamam sıktıysam kusura bakma . belkide nedensiz keyifsizliktir onun için ısrar etmicem anlat diye sen nasıl uygun görürsen öyle yap hayatım
sağol hayatım idare ediyorum :)filizabla günaydın nasılsın bügün
jerror günaydın cicim nasılsın
hep birlikte iii olalım cerencim
burcum yüzün hep öyle gülsün inşallah ama şunu unutma test sonucu felan derken sırada seni tatlı heyecanlar bekliyo birde sende olurmu bilmem ama kalp atışından sonra dr gidene katar bebişim içerde napıyo diye meraktan ölmüştüm
kızlar gördünüzmü filiz abla bişi yazmadan çıktı ne oluyo ona anlamadım ben çokmu sıktım acaba. yoksa böyle yapmazdı filiz abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?