Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sağol canım darısı size işallah en kısa zamanda
kızz korktunmu uayrsaydım keşke çok şeker ama bak sabah sabah uykunuzu açsın istedim kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar... nasılsınız?

burcu, katar sizlerin adına çok sevindim, allah miniklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

amiiiinnn :Saruboceq:
darısı size :ecrin_bebek:

kızlar gördünüzmü filiz abla bişi yazmadan çıktı ne oluyo ona anlamadım ben çokmu sıktım acaba. yoksa böyle yapmazdı filiz abla

burcum yüzün hep öyle gülsün inşallah ama şunu unutma test sonucu felan derken sırada seni tatlı heyecanlar bekliyo birde sende olurmu bilmem ama kalp atışından sonra dr gidene katar bebişim içerde napıyo diye meraktan ölmüştüm

idare ediyorum canım sağol :)
canım beniiiim, haklısın keyifsizliğim üzerimde, önemli bir şey değil bazı aile problemleri... ama eşim gibi bir kocaya sahip olduğum için dünyanın en şanslı kadınlarından biri hissediyorum kendimi :) onun desteğiyle aşacağım sanırım problemleri :)
ablaaaaa tamam sıktıysam kusura bakma . belkide nedensiz keyifsizliktir onun için ısrar etmicem anlat diye sen nasıl uygun görürsen öyle yap hayatım
canım benim başka bir topiği okuyordum onun için görmemişim yazını kusura bakma, sıkmadın birtanem, nasıl sıkılabilirim ki sizden :)
filizabla günaydın nasılsın bügün
jerror günaydın cicim nasılsın
hep birlikte iii olalım cerencim
sağol hayatım idare ediyorum :)

yok filiz abla daha burada..pc başında degildir belki.cerencim haklıısn bayagı fonksiyonu var sen o zman uyguna almışsın cicim inş ceren huysuzluk yapmazda hep oturur o sandalyesinde..maaşallah kalabalıgız bugün aman nazar degmesin..

ammminn hepimizin yüzünden gülücük eksik olmasın
evet sırada bir sürü heyecan varr doğru diyosun
valla bende merak ediyorum netten takip ediyorum neresi oluşuyo neyden daha çok yiyeyim diye kaydirigubbakcemile3

kızlar gördünüzmü filiz abla bişi yazmadan çıktı ne oluyo ona anlamadım ben çokmu sıktım acaba. yoksa böyle yapmazdı filiz abla

gitmedim kız buradayııııııııııııııııııııııııım... hehehehe alemsin sen de haaa... arada hayalete mi dönüşüyorum yoksa ben? :uhm: :1shok: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…