Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım yaa çok fonksiyonlu işe yarar diye aldık bakalım inşallah ceren hanımda beğenir gerçi anne ve babası gibi rahatına düşkün olurs emin ol beğenir hiç kalkmaz ordan kaydirigubbakcemile3
allah izin verirse salona koyucam o koltuğu tv karşısına içinede cereni oturtucam bütün güüüünn baby tv izleticem ona mızmızlanmıcak oda :roflol: :roflol:

Günaydın canlarım nasılsınız bakim???

Dün iadeli mailim yerine ulaşmış eşim konusunu bile açmadı hatta neden Anadolu Yakasından ev bakıyoruz Avrupadanda bakalım dedi iyi yani gelişiyo bende kendimi aşıp net olarak anlatabilsem ne güzel olurdu. Sonra zaten şaka maka unutturdu bana gerginliğimi yine. Çözümlenmeden konu kapanınca sinir oluyorum benneyaptımki Amaaan neyse şuan herşey yolunda çok şükür...

Cuma günü eski doktoruma gidicem canlarım tekrardan bi görünmeden rahat edemicem sonra artık son eksiklerimizi alıcam inşallah Ana kucağı yürüteç kanguru falan bakaıcaz hepsinin resmini koyarım aldığımda.. Bu hafta 32. haftam bitiyor ne çabuk geçiyo günler..

Buarada Karabiberim doğum haftası bu hafta ya doğurdu ya doğurucak artık...

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................6.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Canımmmmm sanada günaydın gülüm nasılsın? Demek akşam sorunu hallettiniz neyse bak kocişin yola gelmeye başladı anladı senin ona ne yapacağını tırstı heralde klava: :roflol:
evet ya karabiberi bende merak ediyorum doğum yaptımı acaba ne oldu? yokmu hiç kimsede telefonu falan ulaşsada bizede haber etse hee kızlarrr....
Canım yürüteç için erken değilmi daha yaaa sonrada alabilirsiniz onu
gerçi diyene bak dimi haklısın :roflol:

valla söyleyene bak, sen daha doğmadan kreşe bakmaya başlamadın mı kız cadı? kaydirigubbakcemile3

Selamm güzelliklerrra.s.

Ne güzel neşeli neşeli haberler var içim cıvıldadı vallahihoyyyt

Burcucum çok sevindim canımm meşhur pıt pıtları duymuşsun maşallahKeyfin nasıl bulantın var mı?

Rüzgar denizcimmm nasılsın canımmmm:teselli:

Ceren hanımcım sizler nasılsınız çoluk çocuk nasıll?kaydirigubbakcemile3

ieror?kumsal?mavideniz? kızlarrr öslediniz mi benii

Yoksa yokluğum hissedilmiyormuusenağlama

:sm_cool:klava: tırstı hemencik konuyu kapatıyo şaklabanlık yapıyo neyse benim istediğim oldu yaniÇok üzgünüm çoook
yürüteeeç geç bile kaldım:dance: ben 7 aylıkken yürümüşüm pat pat hani dedim bana çektiyse yürür hemencik kuşummm..:lepi: bide bizim Yağmur hanımımız var o geldiğinde de kullanır diye hem evet ceren hanım maşşalaaah sen oyuncağını bile almışsın özendirdin bizihihoyyyt

kumsal rüzgar deniz en yakın bize habercek sizlersiniz galibaa 28 şubat gününz yaklaşmış
bu ay benden bir şey çıkacağını sanmıyorum canımcım, biz önümüzdeki aya hazırladık kendimizi, bakalım hakkımızad hayırlısı... bu ay olursa eğer şaşıracağım ama zannetmiyorum, bakalım göreceğiz.. 28 Şubat'ta kırmızılar gelmezse evde bir test yaparım ama bu ay hiç zannetmiyorum :)
Yokluğun hissedilmez miiiiiii? sen nasılsın bakalım?

yasemincim sorunları aştıgına sevindim umarım devam eder böyle..kızlar valla siz iyi dayandınız ben bazen gidip alasım geliyor şimdiden ama 6 aydan önce aldırmazlar bana almazlarda kayınvalidem görümcemede 6 aya kadar bir şey almadı ama sonra bir aldı takip edebilene aşk olsun..ama bir iki çorap gibi birşeyler almıştık..yasemincim 32 hafta bak nasıl geçti günler sennle aynıa yda gebe kalırız herhalde diye konuşuyorduk daha dün gibiydi senin geçikmişti hatta benimkide nasıl merak ediyorduk ne olacak diye..neyse geride kaldı bende hala inatla bekliyorum gördügün gibi...sanırım sırda kumsal filiz abla var dimi sonra ben geliyorum inş hepimizde bu ay müjdeli haberleri veririz..

arkadaşlar günaydın,bişey sorucam,hamileyim bende :)

doktor kontrollerim iyi gidiyor,kese göründü sonrasında kalp atışları.. ama hiç doktorumla ne kadarlık olduğunu konuşmadım,normalde en son adet gününü ilk günü 1.gün kabul ediliyor diye biliyorum,bu yüzden hiçte sormadım doktora..

benim son adet tarihim 01 ocak. yani bu durumda ben 8 haftalık hamileyim dimi..doktorlarda aynı hesaplama yapıyo dimi? bu gittiğimde soracam da haftaya gidicem o zamana kadar bekleyemedim

iremcim özlemezmiyiz daha dün sordum seni nerde bu kız diye gerçi akşam ugramışsın sanırım yanlışmı hatırlıyorum bilmem..ama ben akşam yoktum zaten evde bile degildik..bugün teyzemler gittiler evlerine bende evde harıl harıl temizlige başlamam lazım dün yapacaktım ama dün taburcu olunca eniştem akşam oraya gittik..bugün yaprak dökümü var bir temizlik bir dizi reklamlarda koşuştururum artık..

bende iyiyim jerrorcum sağol afiyet olsun canım

yasemincim günaydın nasılsın canım bak herşey düzelmiş sıkma sen canını güzelim artık sona doğruı yaklaşıyosun büyük buluşmaya az kaldı allahın izniyle hayırlısı bakalım neden eski doktoruna gidicenki tedirgin olduğun bişimi var hadi bakalım yeni cicilerinizin resimlerinizi bekliyoruz

evet burcum sırada biz varız bakalım hayırlısı inşalah herşey güzel olur

slm iremcim nasılsın canım kız sen özlenmezmisin hiç aşk olsun heeeeeee

günaydın nur nasılsın cicim baş dönmelerin geçtimi

günaydın arifecim bende kimse selam vermeyecek zannetmiştim ama feci halde gribim sen nasılsın canım

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(28 şubat)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................16. haftamizdayız
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................6.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

günaydın arifecim bende kimse selam vermeyecek zannetmiştim ama feci halde gribim sen nasılsın canım

görmemişlerdir kızlar nurcum yoksa niye yazmasınlar üzüldüm valla şimdi geçmiş olsun ya bolbol meyva ye istirahat et biraz .bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…