- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.481
yok filiz abla daha burada..pc başında degildir belki.cerencim haklıısn bayagı fonksiyonu var sen o zman uyguna almışsın cicim inş ceren huysuzluk yapmazda hep oturur o sandalyesinde..maaşallah kalabalıgız bugün aman nazar degmesin..
Günaydın canlarım nasılsınız bakim???
Dün iadeli mailim yerine ulaşmış eşim konusunu bile açmadı hatta neden Anadolu Yakasından ev bakıyoruz Avrupadanda bakalım dedi iyi yani gelişiyo bende kendimi aşıp net olarak anlatabilsem ne güzel olurdu. Sonra zaten şaka maka unutturdu bana gerginliğimi yine. Çözümlenmeden konu kapanınca sinir oluyorum benneyaptımki Amaaan neyse şuan herşey yolunda çok şükür...
Cuma günü eski doktoruma gidicem canlarım tekrardan bi görünmeden rahat edemicem sonra artık son eksiklerimizi alıcam inşallah Ana kucağı yürüteç kanguru falan bakaıcaz hepsinin resmini koyarım aldığımda.. Bu hafta 32. haftam bitiyor ne çabuk geçiyo günler..
Buarada Karabiberim doğum haftası bu hafta ya doğurdu ya doğurucak artık...
Canımmmmm sanada günaydın gülüm nasılsın? Demek akşam sorunu hallettiniz neyse bak kocişin yola gelmeye başladı anladı senin ona ne yapacağını tırstı heraldeklava: :roflol:
evet ya karabiberi bende merak ediyorum doğum yaptımı acaba ne oldu? yokmu hiç kimsede telefonu falan ulaşsada bizede haber etse hee kızlarrr....
Canım yürüteç için erken değilmi daha yaaa sonrada alabilirsiniz onu
gerçi diyene bak dimi haklısın :roflol:
valla söyleyene bak, sen daha doğmadan kreşe bakmaya başlamadın mı kız cadı? kaydirigubbakcemile3
bu ay benden bir şey çıkacağını sanmıyorum canımcım, biz önümüzdeki aya hazırladık kendimizi, bakalım hakkımızad hayırlısı... bu ay olursa eğer şaşıracağım ama zannetmiyorum, bakalım göreceğiz.. 28 Şubat'ta kırmızılar gelmezse evde bir test yaparım ama bu ay hiç zannetmiyorum :)kumsal rüzgar deniz en yakın bize habercek sizlersiniz galibaa 28 şubat gününz yaklaşmış
Yokluğun hissedilmez miiiiiii? sen nasılsın bakalım?Selamm güzelliklerrra.s.
Ne güzel neşeli neşeli haberler var içim cıvıldadı vallahihoyyyt
Burcucum çok sevindim canımm meşhur pıt pıtları duymuşsun maşallahKeyfin nasıl bulantın var mı?
Rüzgar denizcimmm nasılsın canımmmm:teselli:
Ceren hanımcım sizler nasılsınız çoluk çocuk nasıll?kaydirigubbakcemile3
ieror?kumsal?mavideniz? kızlarrr öslediniz mi benii
Yoksa yokluğum hissedilmiyormuusenağlama
günaydın arifecim bende kimse selam vermeyecek zannetmiştim ama feci halde gribim sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?