Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cnm üzme kendini ben fazla okumak istemiyorum o tür mailleri belki duyarsız davranmış gibi olabilirim ama bazen çok etkileniyorum ve sonra kötü oluyorum ben dedigin mailide aşagı yukarı biliyorum banada gelmişti daha önce...bişe degil cerencim faydalı olabilecegini düşündügüm için gönderdim ve bu hatayı çok sık işliyoruz ben onu ögrendikten sonra hep öyle yaptım sende dikkat ettiysen sana daha önce gönderdigim maillerdeki listede herhangi mail adresi 123 olan digeride senin ismin aslında senden başka bir çok kişiye gönderdim ama diger gönderdiklerim senin mail adresini sende diger kişilerin mail adresini görmüyorsun..ama keşke herkes bu şekilde yapabilse...ben bir bende kayıtlı olmayan kişilerdende mail alıyorum kimin arkadaşı yada çevresi oldugunu biliyorum ama benim tanıdıgım degil.

kızlar ya inanılmaz biey oldu kanal7de kolbastı çalıyordu bende sesini açmıştım kızım resmen arka arkasına tepki verdi nasıl mutluyum anlatamam anası gibi oynak olacak glibahihoyyythihoyyyt

evet kızlar hazırlandım ve çıkıyorum kendinize iyi bakın can cağızlarımmm öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybayıldım ya süperdi

Beyaz nerdesin kuzum sen?bende birazdan çıkacam kızlar herkese şimdiden iyi akşamlar dileyeyimde belki yazmaya fırsatım olmaz daha sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…