Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya görümcemden bahsedince ilayda tekme atıyor bende çocuk doğmadan düşman ettim halasına oh ne güzellllhihoyyyt:sm_cool::roflol::teytey:sırnaşık şey

hosbulduk ablalarin gülü.cok sükür iyiyim insallh sende iyisindir??

hosbulduk ablalarin gülü.cok sükür iyiyim insallh sende iyisindir??
sağol hayatım iyiyim çok şükür :)
abla ben cadıydım zaten bunu en iyi annem bilir hatta annem bana sen vardığın yerde 1 ay geçin bütün memleket beni si.... dedi de zor töbe ettirdik kadın gidiyodu değilse
:roflol: :roflol: :roflol: kız var ya bugün tam formundasın sen :roflol: :roflol: :roflol: kopardın kız beniiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

sağol hayatım iyiyim çok şükür :)

:roflol: :roflol: :roflol: kız var ya bugün tam formundasın sen :roflol: :roflol: :roflol: kopardın kız beniiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

bak her zaman gelmez bu ilham değerini bilinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ilk gece..
Oğlan tam bir “ana kuzusu”dur. Anne zoruyla evlendirilmiştir..Kendi baskısıyla bu evliliğin gerçekleştiğinin farkında olan anne; oğlunun, ilk gecesi için çok endişelenmektedir; dayanamaz ve oğlunun evini arar. Telefona çıkan oğluna sorar:
— Napıyorsunuz oğlum?
— Hiiiiiiiiç TV seyrediyoruz anne.
Kadın ilginç bir vurgu ile;
— Yatak odasına geçseenize oğlum
Oğlu her zamanki gibi “peki” der ve telefonu kapatır.
Anne çok pimpirikli olduğundan dayanamaz, çok geçmeden yine arar...
— Oğlum napiyorsunuz?
— Yatak odasında TV seyrediyoruz..
Anne bunun üzerine kızar:
— Oğlum üstünüzdekileri çıkarsanıza!
— “Peki anne,” der ve telefonu kapar.
Aradan 5 dk geçmeden anne duramaz yine arar;
— Oğluuum napıyorsunuz?
— Hiiiiç!! Yatak odasında, çıplak TV seyrediyoruz.
Annenin kafasının tası atmıştır:
— Oğluuuum!! Her şeyi ben mi sana söyleyeceğim? Senin en kıllı yerini karının çişini yaptığı yere…!
Neyse kadın verdiği talimatın rahatlığı ile 15 dk oturur, ardından oğlunu arar..Fakat bu kez telefona gelini çıkar.. Anne:
— Naaaapiyorsunuz? !
Gelin:
— Ben çıplak olarak TV seyrediyorum ama vallaha kocamın ne
yaptığını anlayabilmiş değilim..
— Nasıl?
—Kafasını klozete sokup sokup çıkarıyor!

kızlar bunu bu siteden buldum nasıl begenebilecekmisiniz ben koptum yaaa..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet abla nur bu gün harikaaaa hihoyyyt

ablacım yok valla kurt olacagını sanmam 2 senedir aynı ilk günkü gibi sagolsun hep düşünür beni fazla belli eden biri degildir sevgisini ama hep ilgilidir benlen aramazsam sitem eder ne oldu diye..

sen fazla konuşma canım orda burda kuzu diye o kuzu gördüğün seni ham yapar çeker içine sen yinede mesafeni koy bizden söylemesi dimi filiz ablaaa

bayanlarrrrrr ben geldim yani biz bebisimleeeeee

goş geldin fıstık naberrrr

ablaaaaaaaaaa cereni kaçımışlar

kız beni kjaçırmaya kim cesaret edebilir alllaaaseeennn kötükedihüso

nereye kaçırmışlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar??? Cereeeeeeeeeeeeeeeeeen gel buraya nereye? kaydirigubbakcemile

geldim ya abla burdayım işte kaydirigubbakcemile3

ceeerreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn koordinatlarını ve geliyorum

geme anam yorulma sen ilayadaya yazık ben geldim :roflol:

vayyyyyyy sen de cadı oldun başımıza ha? helal olsun valla sana :roflol:

evet evet böyle devam etsin nur cadılık iyidir -tatlicadiarzu-
kendimden biliyorum :roflol:

abla ben cadıydım zaten bunu en iyi annem bilir hatta annem bana sen vardığın yerde 1 ay geçin bütün memleket beni si.... dedi de zor töbe ettirdik kadın gidiyodu değilse

:roflol: :roflol: :roflol:
nuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr resmen koptuuuuuuuuummmmmmmm
okudum ve kahkaha attım burda yaaaa :sm_cool: :roflol:

ceren bizi sevmiyo artık bak yazmıyorsenağlamasenağlama

aşk olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn o ne biçim laf öyle geri al hemen sözünü bakiiimm :mymeka:

biz de Ceren'e küseriz o zaman :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sen ne ayartıyon milleti gaza getiriyon beee abla olucak bide gelirsem oraya boğarım seniiii :mymeka:

mavi deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz kopardın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... süppperrrrrrrrrr
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…