Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

çok güzeldi :roflol::roflol::roflol::roflol:

klozeteee heeeeeeeeee yuuuuuuuuuhhhhh erkeklerin yüz karası
karıdamı bilmiyormuş be ne olacağını ohaaaaaaa ben olsam varyaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

kız ceren valla annem hala korkar benden kadına ağzını atırmazdım ki yeterki bişey desin hemn karşılık verirdim şimdi annem bu halime şaşıyor elin oğlu dilini kaçırdıbi yerine diyor

kesinlikle ham yaparlar anlamazsın bile... valla ben anlamadım, kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3

cadılık çok iyidir, sağlığın için en önemli şey kaydirigubbakcemile2

nur harika bugün valla, beni de kopardı :roflol:

ayartırım tabii... bağırdık çağırdık duymadın, napiim :dilcikar: gelsene hadi gelsene... gelemez ki gelemez kiiiiiiii :roflol:

yaaa napiiim işlerim vardı
kocamla görüşüyordum msn den
madem sesine gelmedim öbür türlü çağıraydın sende şimdi benmi suçlu oldum :dilcikar:

kız ceren valla annem hala korkar benden kadına ağzını atırmazdım ki yeterki bişey desin hemn karşılık verirdim şimdi annem bu halime şaşıyor elin oğlu dilini kaçırdıbi yerine diyor

ah bu kızlar aahhh bende öyleydim valla
gerçi ben halen öyleyim evde annem ses edemezdi şimdide kayınvalidem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
banane ben böyleyimmmmm :dilcikar:

kızlar bizdenbi çatlak eksik

irem dimi evet ya o çok yoğun bu sıra ay sonu yaaa senağlama

iyiyim findikim sen nasilsin canimmmma.s.

bende gitti diye çıktım sonra bir girdimki sizler kaynatmaya devam etmişsiniz..bende azıcık maillerime bakam dedim ne gelmiş ne gitmiş diye mail biem attım size..

kumsal hayırdır ne maili geldi kız bak merak ettik hepimiz

maviş teşekkür ederim cicim mailler için :):):)

filiz abla sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…