Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ablacım çok teşekkür ederim güzeldi ay aynı benim kayın validem vallakaydirigubbakcemile3

yok be abla niye yüz vermeyeyim yazıyı begendigimiz söyledim aynı zmanda ceren katıldıgımı...acaba düşündüklerimle yazdıklarım farklımı..ayyy ben sıyırmamak için cebelleşiyorum sanırsam ondan...

kaydirigubbakcemile3 biliyorum tatlım, sadece sana takılıyorum kaydirigubbakcemile3 dikkatini çekiim dedim napiim naniknanik

bişe olmadı be ceren bende azıcık duyarsız olmaya çalışıyorum ya ruh halim daha bir degişik olmaya başladı..bebk fikrini tamamen kafamdan atmak istiyorum hatta attım diyorum ilgim hep başka yerlerde hatta kendimle ugraşıyorum yüz bakımı falan malum geçenlerde söylemiştim sana uygun yüz temizleyicisi arıyorum diye onu araştırıyorum hem uygun birşey olsun hem etkili olsun diye(filiz abla düşüncelerinizi alalım) kafamı düşüncelerimi başka yerlere kaydırmışken bir bakıyorum kasıgım agrıyor helede bacak bacak üstüne attıgımda agrıyınca hemen indiriyorum bacagımı..bu tür şeyler var işte kend kendimle kavga ediyorum işte...

yok ablacım pinekliyorum işte sıkıldımda vakit geçmiyor sanki...sizlerde pek yoktunuz buralarda talan ediyordum kk yı bir orda bir burda..

Seneler önce bende sivilce problemi yaşardım canım. O dönemlerde Amerika'da okuyordum ve Clean & Clear diye sıvı bir şey vardı, cildimi onunla temizlemeye başlamıştım ve düzelmişti, sanırım şimdi Türkiye'de de var, deneyebilirsin canım... tabii her cilt tipi farklı o yüzden sana da faydalı olur mu bilemiyorum hayatım...

heee anladım seni maviiiiii ama bence kozmetik ürünlere boşuna para verme bacım bana sokağa atılan para gibi geliyor bak sen benim dediğimi bir kere dene faydasını görmezsen o zaman istediğin ürünü al...

cnm cım neler denedim neler pudra gülsuyu limon bir sürü şey kuzenlerim küçüktü bir ara yapmıştım yüzüm kireç gibi olmuştulülülülülülü beni görünce gece korkup bagırmışlardı :roflol::roflol:ne kadar komikti o zman..cnm ya la roche posay avene neutrogena arasında kaldım ama bilmiyorum posayla evne 30 dan az degil neutrogenada 15 falan uygun gibi hem doktorların önerdigi birşey..bakalım artık..

neler denedim dedim ama işe yarayıp yaramadıgını söylememişim cnm çok fazla işe yarmamıştı..amwayın ballı sabununu alacaktım ama çevremde amwaycı yok..o yüzden eczanelere bakacam artık...zaten sivilce için 1 sene falan nce eczaneden karışım yaptırmıştım tonik gibi tekrar yaptırdım onu kullanmaya başladım..birde iyi bir temizleyici karışımla birlikte 1 aya kadar sivilcelerim inş azalır..gerçi pko kökten gitse daha kolay olacakta sivilce sorunum..

hanimlar selam hepinize. hepinizi coook opuyorum kader arkadaslarim benim. tebrik eden herkese cok tesekurler. bebegi olmayanlara da Allah tez zamanda kavustursun insallah.

Topik cok hizli ilerliyor gunluk sohbet olayina girdigi icin. ben de aksamlari giriyorum bakiyorum 30 sayfa ilerlemis e okuyamiyorum hani gunluk sohbet oldugu icin cevaop yazsam karsilik verecek de olmuyor o yuzden kk ya girdigimde genelde bilgilendirirci sayfalara bakip cikiyorum. cok fazla da girmiyorum acikcasi. arkadaslar kirilmasinlar. Tr de iken ayni saatler olacagimizdan bol bol gorusuruz. 5 ay sonra donuyorz istanbilumuza evimize.
canim bugun itibari ile 18+3 um. 28 temmuz muhtemel dogum tarihim. hepinizi sevgiyle kucakliyorum. listeyi guncelleyebilirseniz cok sevinirm. Isim ol;rak da Eda'yi dusunuyorum ama esimle tam karar vermedik acikcasi.

arkadaşalar forum yenilelenmiş ben eski mesajlardan bulabildim kullanıca panelinden nerden gircem ya bana anlatın lütfen kafam karıştı benim :((((((((((((((((((((((((((((((((

Allah sağlıkla tüm hamile arkadaşlarımızın gebeliğini tamamına erdirsin, hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım...

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 şubat )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar :Saruboceq:

arkadaşalar forum yenilelenmiş ben eski mesajlardan bulabildim kullanıca panelinden nerden gircem ya bana anlatın lütfen kafam karıştı benim :((((((((((((((((((((((((((((((((

gebelik kısmından, hamilelerden haberler soru ve sorunlar bölümünden, bebişlerinin yolunu gözleyen umutlu hamiş ve anne adaylarına gireceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…