- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.881
Ahçılığı ile ün yapmış bir kadın, oğlunu ve yeni gelinini o akşam
> yemeğe çağırmıştı. Yine dostları olan yaşlı bir kadınıda.
>
> Mutfağa girdi ve yemeği hazırlamaya başladı. Akşam oldu ve misafirleri
> geldiler. Bir de ne görsünler, yemekler olmamış, tatlılar un kokuyor,
> patetesler pişmemiş, köfteler ise yanmış. Fakat durumu farkettirmemek
> için yaşlı kadın ve gelini ellerinden geleni yapmışlar.
>
> Yemek bitmiş ve kadının oğlu ve yeni gelini evlerine dömüşler. Bunu
> fırsat bilen yaşlı kadın sormuş:
>
> Ben senin harika bir ahçı olduğunu adım gibi biliyorum, fakat bu akşam
> yemeklerin hiç olmamış. Hayırdır hasta mısın?
>
> Kadın cevap vermiş:
>
> Hayır, oldukça iyiyim. Yemekleri kasten öyle yaptım. Bu yemekten sonra
> oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının
> kalbini kıramayacak.
ablacım çok teşekkür ederim güzeldi ay aynı benim kayın validem vallakaydirigubbakcemile3
ay ne güzel bunu duymak, benim kayınvalidem de farklı değil yalnız, bunu da tırnak içinde belirteyim dedim, allah bozmasın inşallah :)
yok be abla niye yüz vermeyeyim yazıyı begendigimiz söyledim aynı zmanda ceren katıldıgımı...acaba düşündüklerimle yazdıklarım farklımı..ayyy ben sıyırmamak için cebelleşiyorum sanırsam ondan...
bişe olmadı be ceren bende azıcık duyarsız olmaya çalışıyorum ya ruh halim daha bir degişik olmaya başladı..bebk fikrini tamamen kafamdan atmak istiyorum hatta attım diyorum ilgim hep başka yerlerde hatta kendimle ugraşıyorum yüz bakımı falan malum geçenlerde söylemiştim sana uygun yüz temizleyicisi arıyorum diye onu araştırıyorum hem uygun birşey olsun hem etkili olsun diye(filiz abla düşüncelerinizi alalım) kafamı düşüncelerimi başka yerlere kaydırmışken bir bakıyorum kasıgım agrıyor helede bacak bacak üstüne attıgımda agrıyınca hemen indiriyorum bacagımı..bu tür şeyler var işte kend kendimle kavga ediyorum işte...
hanimlar selam hepinize. hepinizi coook opuyorum kader arkadaslarim benim. tebrik eden herkese cok tesekurler. bebegi olmayanlara da Allah tez zamanda kavustursun insallah.
Topik cok hizli ilerliyor gunluk sohbet olayina girdigi icin. ben de aksamlari giriyorum bakiyorum 30 sayfa ilerlemis e okuyamiyorum hani gunluk sohbet oldugu icin cevaop yazsam karsilik verecek de olmuyor o yuzden kk ya girdigimde genelde bilgilendirirci sayfalara bakip cikiyorum. cok fazla da girmiyorum acikcasi. arkadaslar kirilmasinlar. Tr de iken ayni saatler olacagimizdan bol bol gorusuruz. 5 ay sonra donuyorz istanbilumuza evimize.
canim bugun itibari ile 18+3 um. 28 temmuz muhtemel dogum tarihim. hepinizi sevgiyle kucakliyorum. listeyi guncelleyebilirseniz cok sevinirm. Isim ol;rak da Eda'yi dusunuyorum ama esimle tam karar vermedik acikcasi.
arkadaşalar forum yenilelenmiş ben eski mesajlardan bulabildim kullanıca panelinden nerden gircem ya bana anlatın lütfen kafam karıştı benim: ((((((((((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?