- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.721
Midesi ağrıyan Temel, doktora gider. Tanıdık olan doktor, Temel ile biraz dalga geçmek için, kısa bir muayeneden sonra hemen teşhisi koyar:
- Temel, sen hamilesin.
Temel, kendi kendine söylenir:
- Ne? Yaktın beni Fadime, sana kaç kere "Sevişirken üste çıkma" demiştim:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen yarın tatil misin şimdi?
Kızın biri öğretmenine soruyor:
"Öğretmenim, annem hamile kalabilir mi?"
Ö: Kalabilir tabi, daha 40 yaşında
K: Peki, ablam da 20 yaşında, o?
Ö: O da kalabilir yavrum.
K: O zaman öğretmenim, ben kalabilir miyim?
Ö: Aaa olur mu yavrum, sen daha 7 yaşındasın.
Bu sırada arka sırada oturan erkek çocuk söylenmeye başlar:
"Gördün mü bak, ben sana demiştim endişelenecek bir şey yok diye"
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: şimdiki çocuklar felaket zaten
yaaa entelliye söylesene niye giremedin?
canım yaaa süperrr bi haber bu canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin yaa bi kaç gün girmiyorum bi geliyorum kocaman bi sürpriz bekliyor beniKızlar ya sonuç 61.48 pozitif dediler doktorumada ulaşamadım ..tlf yine sonucu söyleyeyim diye..sanırım dememin nedeni acaba diyorum bu deger azmı yada kullandıgım ilaçların etkisi olabilirmi malum öyle olanlar varya o yüzden diyorum...eşime dedim zaten ama oda şaşkın doktorla konuşmadan söylemek istemedi annemlere falan..
canım yaaa süperrr bi haber bu canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin yaa bi kaç gün girmiyorum bi geliyorum kocaman bi sürpriz bekliyor beni
hadi kızlar sırası gelenler bekliyoruz :dance::dance::dance::dance:
kızlar bi geçmişe bakıyım dedim siz sölemeden sürprizi gördüm ayyyy muhteşem yaa darısı başınıza inşallah çok mutluyum yaaa çok anlatamam
bu arada kocişle bir haftadır küstükte o benden önce geliyor biligsayarı ele geçiriyor tabii bende konuşmadığım için burnumu sürtüp isteyemiyorum ama çatladım bi haftadır nerdeyse neyse bugün biraz düzeldi gibi bende bilgisayar lazım dedim kaptım elinden iyikide almışım bu haberi alacakmışım da ndanmış demek
canım beniiiim kıyamam yaaa :1no2: karı koca arasında olur böyle şeyler ama uzatmayın güzelim
yaa işte bizde bir sorun var işte seyrek tartışırız ama bir türlü barışamıyoruz uzuyoda uzuyo kimse burnundan kıl aldırmıo aynı evin içinde küs kalıyoz yani neyse düzelir heralde neyse mavinin hebrini aldım keyfim yerine geldi hadi bakalım hayırlısı sizden bekliyorumcanım beniiiim kıyamam yaaa :1no2: karı koca arasında olur böyle şeyler ama uzatmayın güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?